Az édesanya nem tudta titokban tartani.

Mészáros Lőrinc utalhatta az utolsó 100 milliót a kis Zentének

Örömhírrel szolgált ma a súlyos beteg másfél éves kisfiú, Zente édesanyja. Összegyűlt a gyermek kezeléséhez szükséges 700 millió forint, mégpedig úgy, hogy az utolsó százmilliót egyetlen személy utalta.

Először a kisfiú édesanyja a Rádió1-en szerda reggel azt mondta, hogy

egy ismert ember 100 millió forintos adományával gyűlt össze végül a kezelés ára.

A nagylelkű felajánló azt kérte, ne derüljön ki a neve.

A hvg.hu vette észre, hogy az anyuka két embernek mondott külön köszönetet, így valószínűleg Mészáros Lőrinc állhat a nagy összegű utalás mögött. Mága Zoltán ugyanis már korábban felajánlott egy nagyobb összeget.

Két embernek fogom megköszönni név szerint. Egyikük a csupaszív Mága Zoltán, aki tényleg minden követ megmozgatott, Zentéért, a másik nagylelkű adakozó pedig Mészáros Lőrinc és családja volt. Hálásan köszönjük, hogy beálltak a több ezer jószívű ember közé, közétek és így együtt összefogásban sikerült

– írta Tóth Krisztina.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
@F_Viktor: "Két embernek fogom megköszönni név szerint. Egyikük a csupaszív Mága Zoltán, aki tényleg minden követ megmozgatott, Zentéért, a másik nagylelkű adakozó pedig Mészáros Lőrinc és családja volt." Nálam ez a mondat verte ki a biztosítékot. Sokkal inkább megérdemelték volna név szerint megemlíteni azokat a kisembereket akik a kevésből is adtak, ha mást nem tudtak felajánlottak eladásra, licitálásra saját maguk által készített dolgokat. Ezeket az embereket többre becsülöm mint ezt a két senkiházit.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
levarosbukta
Ha ez tényleg igaz és anyuka elfogadta akkor köpjön fel és álljon alá.
F_Viktor
@levarosbukta: Gyereke életéért tette, nem szabad ezért elítélni.

Viszont, azon el lehet gondolkodni, hogy a 100 milliónak nem volt-e feltétele ez a poszt, vagyis mészáros említése.
Mert választási kampánynak nagyon jó volt ez a 100 milliós felajánlás. Ha igaz, ha nem, akkor is.
S az óriásplakátok árához képest nem is került sokba orbánnak.
levarosbukta
@F_Viktor: "Két embernek fogom megköszönni név szerint. Egyikük a csupaszív Mága Zoltán, aki tényleg minden követ megmozgatott, Zentéért, a másik nagylelkű adakozó pedig Mészáros Lőrinc és családja volt." Nálam ez a mondat verte ki a biztosítékot. Sokkal inkább megérdemelték volna név szerint megemlíteni azokat a kisembereket akik a kevésből is adtak, ha mást nem tudtak felajánlottak eladásra, licitálásra saját maguk által készített dolgokat. Ezeket az embereket többre becsülöm mint ezt a két senkiházit.
levarosbukta
@Eriksson: Én igen! De részemről a dolog innentől kezdve felejtős.
rokker33
@levarosbukta: Ezért utálom a magyarokat pedig Én is magyar vagyok! A mostani helyzetükben nincs idő válogatni,hogy kitől fogadnak el pénzt hisz most egy kisgyermek élete a tét és már csak nagyon rövid idő álla rendelkezésükre.Gusztustalan ahogy hozzá állsz a dologhoz te féreg te mennyit küldtél a gyermeknek? Gondolom egy forintot sem mert csak a pofád jár és most jön a kérdés hogy én mennyit küldtem?Küldtem több mint 10 ember helyett is nem csak a pofám jár és akár milyen szarházi Mészáros le a kalappal hogy küldött nem volt önző mint a magyarok 60 % a ha nem több!
rokker33
@Eriksson: Egy igazi eredeti nyomorult! Aki mostani helyzetben is csak a rosszat tudja megemlíteni annak igen sz.r élete lehet ! Remélem meggyógyul a csöppség és remélem a többi milliárdos is hasonló képen adakozik még ha nem is kerül nyilvánosságra nem baj legalább a kutyák nem ugatnak !!
division
@levarosbukta: Jobb is ha részedről felejtős. Itt most nem politikáról van szó, hanem egy gyerek életéről. Tudod te én mennyit adtam az orvosoknak amikor a saját gyerekem csípőjét kellett rendbe tenni úgy, hogy ha valaki látná focizgatás közben el nem hinné hogy akár tolókocsiban is ülhetne már? Nem százezreket, annyit elárulok. Ja, és most sem voltam rest nem kevés összeggel segíteni. Te megtetted? Ha nem, akkor inkább maradj teljes csendben.
division
@rokker33: Nem minden magyar ember ilyen, csak olvasd el amit írtam. Rosszindulatú, sötét emberek mindenhol vannak.
division
@Eriksson: Szerintem nem az. Semmi nincs a szemei előtt csak az hogy ki adta ezt a nagy összeget.
3dwhite
@division: Neked hány millád van, ès mennyit adsz?
rokker33
@division: nem a f@szomat a legtöbb magyar rosszindulatú senkiházi !Mindenhol csak azt olvasom hogy jaj 1 stadion árából meglenne a kezelés meg Orbán Mészáros miért nem adakozik meg hogy nem is kerül ennyibe egy ilyen kezelés!Honnan tudják hogy Orbán és a többi akár ellenzéki politikus kinek mennyit adományoz? Mi köze a politikához miért írnak ilyen baromságokat az emberek? Kinek mi köze van ki mennyit adakozik ?Nem kötelező sem miniszterelnöknek sem politikusnak mégis adtak és meglett a pénz!Szánalmasan viselkednek és a kommentek több mint fele nagyon rosszindulatú szinte mindenhol csak a negatív kommenteket olvasom!Osztrákba élek sokkal értelmesebb emberek élnek itt mint magyarba az biztos!
division
@3dwhite: Sok. Ahhoz viszont hogy mennyit adtam nem sok közöd van.
division
@rokker33: Ezt aláírom mondjuk, de vagyunk itt is páran kivételek.
division
@csak úgy...: Bizony annyi. Tudnék mesélni kezelésekről, árakról, kutatásokról, elég család közeli a téma.
nemkati
Az aprót visszaadták a lopott pénzből.
Ludmilla
na ja,lopott trilliárdokból nem nehéz...
Macskaszem
Nem csak Lölőtől, az ördögtől is elfogadnám a segítséget, ha ilyen helyzetben lennék. Örülök, hogy összejött, mielőbbi gyógyulást kívánok a kicsinek.
vacsi
@levarosbukta: A szegénytől a kevés több, mint a gazdagtól a sok! (nagymamám mondogatta)
nemkati
@vacsi: Mint pl az egységes szja-nál is.
Dr plágium
@levarosbukta: Bármelyikünk elfogadta volna ha a gyermeke élete a tét.
division
@vacsi: Gondolom, ha Gyurcsány adta volna nem lenne ennyi okosság itt az oldalon. Tényleg, ő miért nem adott? Ezt tudja a magyar, egy gyerek életéből is politikát csinálni. Egyébként meg sokra mentek volna a szegények pár ezer forintjával, ha nincsenek azok akik milliókat adtak.
vacsi
@division: Természetesen, nem leszólni akartam azt, aki megteheti, hogy többet ad, de ugyanolyan fontosnak, és nagylelkűnek tartom, aki a kevésből ad... A fontos, hogy a kisfiúnak használjon a gyógyszer!
Dr plágium
@division: Honnan tudod hogy Fletó nem adott? Csak 2 adományozót emeltek ki a sok százból.
Eriksson
@Dr plágium: Feltételezem, ha Fletó olyan nagylelkűen adományozott volna, az őneki is nyilvánosan mondtak volna köszönetet. Már csak a neve miatt is.
Dr plágium
@Eriksson: Nem tudom, rendszeresen támogatnak több rászoruló családot, azt sem verik nagydobra. De mindegy is, Mészáros, Mága nyilván sokkal gazdagabb mint ők, és mindenkinek szíve joga eldönteni kit és mennyivel támogat.
simmering73
Nem tudta magában tartani. Esetleg finoman utaltak rá.
F_Viktor
@levarosbukta: Írod:
"Nálam ez a mondat verte ki a biztosítékot."

Igen, ez az a mondat aminek politikai célzata van a választások előtt.
Míg anyuka az RTL-nek azt nyilatkozta, hogy a 100 milliós adakozó titokban kívánja tartani kilétét, ezután pár órára rá FB bejegyzésében megnevezi a lopós lölöt.
Nekem olyan érzésem van, hogy a fityesz rájött, míg Dobrev Klára nem használta ki EP kampányában a 9 gyerekes anya kilakoltatását, addig ők lecsapnak most.

Nem mondom, hogy a pénztáros nem adakozott, elvégre csóró vállalkozóként minden TAO pénz, érdek nélkül támogatta a felcsúti focicsapatot.

Összegezve, nekem furcsa az anyuka viselkedése, vagy egy elvakult fityeszes birka aki most is tolja a fityesz szekerét, vagy pedig kötelezően meg kellett jelölnie ezt a két fityeszes oligarchát.
F_Viktor
@Eriksson: Írod:
"Feltételezem, ha Fletó olyan nagylelkűen adományozott volna, az őneki is nyilvánosan mondtak volna köszönetet."

Pénzbeli adományt név nélkül szokás felajánlani, de gondolom te még nem vagy ebben jártas, ezért nem vagy vele tisztában.
Ezért ha valaki, főleg ha az illető politikus, vagy párthoz köthető, nem beszélve arról, hogy mindez kampányidőszakban történik, akkor joggal feltételezhető, hogy kampánycélra használják egy gyerek és szüleik kiszolgáltatott helyzetét.
Aki Én
@rokker33: @division: Szerintetek miért @levarosbukta: hozzászólása a legkedveltebb? Azért, mert qrvára igaza van.
Nem abban, hogy miért fogadta el az anya, bárki megtenné a gyerekéért. Hanem azért, amivel indokolja ezt.
Sok ember az utolsó fillérét is odaadja egy hasonló jótékony kezdeményezéshez. Honnan gondoljátok, hogy ő, vagy bárki más nem adott?
,,Mészáros nem volt önző" Na, ennél a mondatnál leugrott a gépszíj, baszki. Ha valaki tényleg önzetlenül adakozik, akkor azt csendben teszi. Szerintetek véletlen, hogy kiderült így választások előtt? Hogy változzon a fideszes körökben is ismert stróman megítélése, így orbán megítélése, Mert senki nem vonatkoztat el orbántól Mészáros esetében. Tudjuk honnan vannak a milliárdjai, tudjuk, hogy lopták TŐLÜNK!!!
Ha a zsebes kirabol a villamoson és ad egy ezrest taxira, legyek hálás, ne firtassan honnan van? Beszarok...
Mága??
,,Több milliárd közpénz vándorolt az évek során Mága Zoltán zsebébe. Igen jól olvasod, a te pénzed, meg az enyém, meg a szomszédé, meg a boltosé, meg a postásé vagy éppen a buszvezetőé stb…"
Ezeknek legyünk hálásak? Tényleg ne inkább a csóró nyugdíjasnak, meg a hétköznapi, becsületes, egy fillért sem lopó átlagembernek. Ha már hála???
Ezeket érdemes lenne elolvasnotok, mielőtt totál könnybe lábad a szemetek:

olkt.hu/a-fidesz-segget-nyalja-es-kozpenzbol-gazdagodik-maga-zoltan/

444.hu/2018/07/03/tobb-milliard-forintnyi-tao-penzbol-allami-tamogatasokkal-es-ingyen-kapott-koncerthelyszinnel-egyengetik-maga-zoltan-karrierjet

444.hu/2018/10/16/meszaros-lorinc-cegei-96-milliard-forintos-felarral-vallaltak-el-a-kozbeszerzeses-munkakat

24.hu/fn/gazdasag/2019/06/06/100-milliardot-fialtak-az-orban-es-a-meszaros-csalad-cegei/

g7.hu/penz/20190429/elmagyarazzuk-hogyan-lehet-9-milliardos-profitja-orban-viktor-fociakademiajanak/
Aki Én
@rokker33: @division:...és nem, nem szar ember a magyar, sőt. Pillanatok alatt összejött a pénz, és akkor is összejött volna, ha Mészáros nem ad.
Csak azért mégiscsak vérlázító, hogy az ,,ajándék közpénzből" páváskodó emberek külön hálát érdemelnek.
Hát nem, @levarosbukta: nak igaza van, a kisember az igazi hős most is.
Aki Én
@division: Honnan veszed, hogy Gyurcsány nem adott? Róla inkább eltudom képzelni, hogy önzetlenül segít.
Eriksson
@F_Viktor: Már megint nem mondasz le az én piszkálásomról. Nem hiszem, hogy olyan régen ismernénk egymást személyesen, hogy véleményt mondhass a szokásaimról.
Mivelhogy én sem ismerlek olyan közelről, így nem állítom rólad, hogy pszichológiai eset vagy. Mert ugye csak azok képzelnek olyat, hagy a gyerek éppen kampányidőszakra időzítette a betegségét.
F_Viktor
@Eriksson: Nem "piszkállak", de ezt te írtad, s erre reagáltam:
"Feltételezem, ha Fletó olyan nagylelkűen adományozott volna, az őneki is nyilvánosan mondtak volna köszönetet."

Vagyis te mondtál egy "véleményt" Gyurcsány "szokásairól". Én ugyanezt megtettem veled kapcsolatban.
Mi itt a probléma? Avagy működik nálad a kettős mérce? Bagoly mondja verébnek? Esetleg, mint egy jó fityeszes nyáj-tag neked minden megengedett, de a legkisebb kritikától elsírod magad?

Írod:
"Mert ugye csak azok képzelnek olyat, hagy a gyerek éppen kampányidőszakra időzítette a betegségét."

Aztán hol olvastál ilyet?
Annyit feltételezek, hogy a csúti 1G gépezete kihasználta Zenta betegségét, s felhasználta politikai kampányának céljára! Persze az édesanya segítségével.
Eriksson
@F_Viktor: Tényleg nem állítom, hogy pszichikai eset vagy. Csak egy a papagájkommandóból.

Visszamenőleg, hogy Lásd át a dolgokat:

Dr plágium
@division: Honnan tudod hogy Fletó nem adott? Csak 2 adományozót emeltek ki a sok százból.
ma, 10:42

Eriksson
@Dr plágium: Feltételezem, ha Fletó olyan nagylelkűen adományozott volna, őneki is nyilvánosan mondtak volna köszönetet. Már csak a neve miatt is.
ma, 11:57
Dr plágium
@Eriksson: A neve miatt megemlíthették volna Bözsi nénit aki a 80000-es nyugdíjából nulla tartalékkal 10000 ft-ot adományozott. Na ez az igazi önzetlenség.
Eriksson
@Dr plágium: Valóban úgy van. De Bözsi néni neve akármilyen tiszteletre méltó, ismeretlen szám.
Gyurcsány viszont csak egy van, és összetéveszthetetlen.
cikicakk55
Már név felkerült a 100 milliót átutalók listájára. Demcsák Zsuzsa, Vajna Timike, Mága Zoltán és most még Mészáros is.Szerintem az utolsó ki zárt. Vajna Timiről sem hiszem el. Mága talán. Fogalmam sincs ki lehetett a jótevő,de már összegyűlt a pénz,nem kéne szegény kisfiú betegségéből politikai előnyt kovácsolni.
F_Viktor
@Eriksson: Ugorj neki még egyszer, mert ez válasznak nem értelmezhető.
F_Viktor
@cikicakk55: Tehát a 100 milliót nem egy ember utalta?
Amit felsoráltál neveket abban az az érdekes, hogy mind orbánhoz és a fityeszhez köthető.
Rockxy
az összes lumpenproli a mások pénztárcájában kotorász.
ráadásképpen azt is meghatározza, hogy ki mit csináljon és hogyan viselkedjen.
a háza eleje meg szaros.
levarosbukta
@Rockxy: Ezek az te általad lumpenprolinak nevezettek adták össze a pénz 90 %-át, csendben semmi csinnadratta nélkül és ha nem jön a 100 milla ettől tetves bandától még a maradék tízet is összeadták volna. Holott ez a tetves banda kifizethette volna az egészet úgy ahogy van.
F_Viktor
@Rockxy: Mondj olyan közösségi adakozást, ahol így nyilvánosságra kerültek az adományozó személye, s hogy mennyi forinttal járult hozzá?
Ebben az esetben az az érdekes, hogy fityeszhez köthető személyek/személyekről vallanak pontos összeggel. És éppen kampányidőszakban!
Afra
@levarosbukta: Lelkemből szóltál...
Lepényleső
Na ugye? Végre oda kerül a közpénz ahová való?
Rockxy
na, ketten már kiugrottak a bokorbúl, pedig volt lehetőségük csendben maradni.
division
@Aki Én: Elvileg nem is akarta hogy kiderüljön a neve, az anya akarta. Senkinek nem lábadt itt könnybe a szeme, Mészárost még a Fidesz szavazók sem nagyon kedvelik, de ez itt most akkor is komoly cselekedet volt a részéről, és ha már ennyire nekünk estél remélem te is a bőségesen adakozók közé tartozol, és nem csak a szád jár.
division
@levarosbukta: A kormány nem fizetheti ki minden beteg gyógykezelését, ezt te sem gondolhatod komolyan. Jó lenne ha megtehetnék, de sajnos nem így van.
Aki Én
@division: Nem értetted meg a lényeget :(
Eladott Ország
Hol tartana már ez az ország, ha az uniós források jókora hányadát nem lopták volna szét. Hol tartanánk, ha megerősödhetett volna a gazdaság, ha a vállalkozások fejlődhetnének a piaci verseny természetes rendje szerint. Ha az oktatást a huszonegyedik század követelményei szerint alakították volna át az éppen hatalmon lévők. Ha megerősödhetett volna a polgári réteg, ha a civil társadalom önszerveződő képessége kialakult volna. Hol tartanánk, ha stadionok helyett infrastruktúra épült volna, ha külföldi focicsapatok vásárlása helyett a legeldugottabb falvakba is bevezették volna az internetet, ha az iskolákban evidencia lenne a minőségi oktatás, ezen belül a nyelvoktatás és az informatika.
Hol tartanánk ma, ha a közmunka és a létminimum alatti minimálbér helyett egy fejlődő gazdaság megfelelő bérekkel csábítaná a munkavállalókat, ha biztonsággal és nyugalomban meg lehetne élni a minimálbérből is. Ha a közös pénzünket nem a világ túlsó felén lévő templomok építésére fordítaná a kormány, ha az első túlárazott beruházás azonnali vizsgálattal és megfelelő büntetéssel járt volna. Ma már csak álmodunk azokról a szép időkről, amikor az előző kormányok idején 10-20 százalékos volt a túlárazás egy autópályánál, amikor még azon is fel tudtunk háborodni, hogy hegyet építenek azért, hogy alagutat fúrhassanak bele és hidat építenek oda, ahol semmi szükség nincs erre. Ma már ezermilliárdok tűnnek el nyom nélkül, üresen kongó stadionok és utas nélküli kisvasutak jelzik a rombolást. Ma már csak folyamatos hazudozással és uszítással, állandó félelemkeltéssel, a fenyegetettség-érzésének fokozásával képes a hatalmába és a mi pénzünkbe kapaszkodó kormány talpon maradni.
kereső
Még mielőtt itt egymás torkának esne a nagyérdemű. Az első hatszáz millát önzetlenül adakozó, ismeretlen kis-és nagyobb pénzű emberek adták össze példátlan módon- köszönet,és hála. Ha mészárosé volt az utolsó száz milla- akkor a lehető legjobb helyre adott vissza egy csékelyebb összeget az országtól- és többek között ettől/és a többi beteg gyermektől- ellopott pénzből. Nem vagyok meghatva,Mert , a 120000 Ft-os nyugdijból adott 1000 Ft önzetlenségben,emberségben többet ér, mint lölö 100 millája. Viszont örülök, hogy legalább ennek az egy kisgyermeknek van esélye a gyógyulásra.

Viszont az sem várható el a társadalomtól- bármilyen jó szándékú is! a közösség, hogy mindent a közösség összefogásával oldjon meg. Erre IS! fizet az ember adót, járulékot (eü)- és itt kéne igazán érvényesülni a szolidaritási elvnek- ezt viszont mesterségesen megszüntette a fidess-a NER, amikor is 120 év után kivette a gránitszilárdságúból a társadalombiztositást- amely nem csak pénzügyi alapokat jelentett, hanem kifejezte a szolidaritást is a társadalom tagjai között.
Eladott Ország
@Ludmilla: 18:18; Valóban nem Lölö adta, tőlünk lopta el!
advocat
@division: Mert kell a pénz a stadionokra! És haljon meg? Ha Lölö adta, akkor ez a legkevesebb!
division
@advocat: Még mindig a stadionoknál tartasz? Van akinél nem múlik az idő:-) Ja, és ki haljon meg inkább? A gyerek? Erre jobb ha nem reagálok semmit. Gondolom te sem fogadnád el a segítségét ha a te gyerekedről lenne szó, nem igaz? Sok a barom ebben az országban, hiába.
division
@Aki Én: Mivel érintett vagyok abban, milyen az amikor egy gyereket meg kell gyógyítani, ezért inkább te nem érted ezt az egészet. A gyerek itt csak ami számít, minden egyéb másodlagos.
Borsodi
Az a lényeg, hogy a pénz össze jött csoda ha Mészaros adott de megértem mert kell a reklám neki is.Nem kampányolásra uszításra levélírásokra kéne szórni a pénzt ha nem ilyen dolgokra miniszter úr.
vacsi
"Utalhatta", vagy "utalta"? Nem mindegy! Találgatni felesleges! Aki adott a beteg kisfiú gyógyítására, az nemes szívű, bármennyit is adott, mindegy, hogy ki volt!
csak úgy....
@division: 18:57 jó ember lehetsz,semmi kétség,- nálad, csak az arányok érzékelésével lehet a problema...
kissé felnőttem
megtette ? mert akadt miből Nos ez az első piros pontja. oda elkelt a segítség. szép napot és sikeres kezelést
Málna
@levarosbukta: Ha te nem fogadnád el a gyereked életének megmentésére, akkor "köpjél fel és állj alá"!
division
@csak úgy...: Itt és most csak a gyerek érdekeit tartom szem előtt. Sokan segítettünk "kedvenc" gázszerelőnkön kívül is, lehet te is megtetted, én azt mondom erre legyünk büszkék, és hogy adtunk esélyt egy nagyon beteg kisgyereknek a gyógyulásra.
Respect mindenkinek aki segített.
levarosbukta
@Málna: Csiba te! Az a pénz összejött volna anélkül is hogy ez a féreg adott volna egy fillért is. Szerinted csak úgy kapta minden feltétel nélkül? Mit gondolsz mi a fészkes fenének kellett a facebookon közhírré tennie? He?
F_Viktor
@levarosbukta: Írod:
"Mit gondolsz mi a fészkes fenének kellett a facebookon közhírré tennie?"

Egyértelműen a fityesz, vagy az anyuka kampánycélra használta fel a beteg gyereket!
kamazuka
Ennek a szívszorító történetnek van két tragikus vetülete.
Sokat meditáltam leírjam e.
Majd a bölcsek eldöntik,talán ki is mondják ,ha merik.
,,Ezt, nem kellett volna."

Egy ismert ember adta a hiányzó 100 milliót.

Ha nem egy, ismert ember adja, hanem mondjuk, 100 ismeretlen,egyenként 1 milliót,azaz, 3000 eurót,akkor valószínűleg jóléti államban élünk.
De ez a kormánynak nem célja.
Így viszont csontig fényezhetik magukat.

Abba már végképp nem szeretnék belemenni,miért közadakozásból kell gyűjteni,és,hogy a társadalombiztosításunk,miért nem finanszírozza a költségeket,mikor a kormánypropaganda harsogja,
NEKÜNK A GYERMEK AZ ELSŐ!!!
Azt hiszem így a közelgő voksolásnál elgondolkodtató az X elhelyezése.
És ha holnap a Te gyerekeddel is megeshet?...Nem kívánom!
És akkor is lesz majd aki ad a kezelésre 100 milliókat?
Málna
@Mirabilis: Ezzel a logikával akkor a többi adományozónak sem kottyant meg, bármennyit is adott. Nyilván senki sem az utolsó forintját utalta el.
Málna
@levarosbukta: Nem tudhatjuk, mi lett volna. Én is biztosra mennék, nem kockáztatnék, bárkitől elfogadnám a pénzt ebben a helyzetben, ahogy bármely másik édeanya is. És igen, szerintem feltétel nélkül adta a pénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.