„A legcsekélyebb mértékben sem” aggódok a forint árfolyama miatt – így reagált a mai Kormányinfón Gulyás Gergely arra a kérdésre, hogy ő aggódik-e a forint árfolyama miatt, amely a minap újabb történelmi mélypontra bukott az euróval szemben 336-nál, illetve ma 306-nál új 18 éves mélypontra a dollárral szemben. Egy újságírói kérdés előbb arra vonatkozott, hogy tart-e Gulyás attól, hogy elszabadul idehaza a benzinár a szaúdi dróntámadás miatti olajár-ugrás hatására, a Miniszterelnökség vezetője úgy reagált: Remélem, hogy nem kerül erre sor. Látjuk a világpiaci árak és a benzinárak közötti összefüggést, és azt, hogy a benzinár az olajáraktól függ. Az olajárat még sajnos nem tudjuk meghatározni. A második kérdés arra vonatkozott, hogy a forintárfolyam kapcsán mit mond a kormány, jó-e a stabilitása és van-e árfolyamcélja a kormánynak, Gulyás úgy reagált: Ha az árfolyamnak van valamilyen stabilitása, tehát nem hektikus, az jót tesz, a túlzott nagy kilengések nem jók. Azt is...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

90 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Meg jo, hogy nem aggodtok te geci. Minden penzetek, amit elloptatok a magyar neptol Euroban es USD-ban kamatozik offshore bankokban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Meg jo, hogy nem aggodtok te geci. Minden penzetek, amit elloptatok a magyar neptol Euroban es USD-ban kamatozik offshore bankokban.
RonaGyuri
miért aggódnának, így többet lophatnak! =))
F_Viktor
Én meg azt gondolom, hogy nem tudnak sokat tenni a forint érdekében, a devizatartalékot is ellopták már, amit Bajnai és Oszkó az IMF hitelből csúcsra feltöltött!
Yoda69
@F_Viktor: Ha akarnanak tudnanak. Most van kb 5%-os maginflacio, a banki alapkamatot fel kellene emelni 3-4%-ra. Akkor az Euro szepen lemenne talan meg 300 ala is.
Csakhogy itt van a HA. Es ezt ezek a gecik nem akarjak, mert mint irtam fentebb, Euroban es USD-ban van megtakaritasuk, igy nekik meg az a jo ha tovabb gyengul a forint.
F_Viktor
@Yoda69: Szerintem a 3-4 százalékos alapkamat emelés is csak ideig-óráig érne valamit, itt már látszik, hogy az EP választás után egyenlőre Európa beárazta a forintot.
S ha most pár spekuláns rámozdulna a forintra, csak a devizatartalékból lehetne menthető.

Írod:
"Euroban es USD-ban van megtakaritasuk"

Igen, + az EU-s támogatásokból is többet lehet garázdálkodni.
SystemError
Lehet magyarázni, de 2010-es kormányváltáskor a gazdasági válság romjain USD:198HUF, EUR:268HUF. A többi kommunista propaganda nem érdekel!:)
nemkati
Matolcsy, Gulyás, 0rbán és az egész elvetemült társaság a saját érdekén kívül nem foglalkozik senkiével. Pláne az országéval. Csak nekik meglegyenek a milliárdok.

www.youtube.com/watch?v=kfoA9LOOCXo
Clavigo
Egy tuti...Még egy ilyen lebutított ,dzsunga ország nincs még egy az EU-ban... az qrva isten. és még mindig van aki tapsol ennek a Telefingott Búvárruhának meg a Kondájának...vazzzzze,,
reagens
A Soros művek, na meg a spekulánsok ismét Magyarország ellen erőlködnek! :-)))))))))))
Ilyen ez a liberális terror!
F_Viktor
@reagens: Te barom, ha Soros rámozdult volna a forintra, akkor Magyarország két héten belül becsődölt volna!
Te meg éhen halnál, mert nem kapnád meg kubatovtól bértollnoki éhbéredet, te világ marhája!
Yoda69
Mar vartam mikor jon az elso idiota, hogy Sorosra fogja. Nem csalodtam csikariban most sem.
Kivancsi vagyok szopofantom baratja, a durbincs mikor tolja ide a szaros pofajat.
Aki Én
@reagens: Ezek az alávaló libsi terrorista Soros-ösztöndíjasok mind Magyarország és a magyar emberek ellen erőlködnek.

www.youtube.com/watch?v=mMU57HbkZ90

De neked, antimagyar hazaárulónak nincs mitől tartanod, téged ez nem érint.
SystemError
Nyilván majd jönnek az "alakváltó", anyjukat is eladva hazudó fizetett fidess jugend trollok Sorosozni, miközben pont az ilyen patkányokra és gazdáikra megy el a pénz:)))))))))))
reagens
@F_Viktor: Bizony, bizony! Tagadnod kell a Soros verziót, mert akkor nagy baj lenne, ha kiderülne! Kis összeesküvés a magyarok ellen, mert nem állnak be a sorba! Az ilyenek, meg mint te, mindent elkövetnek a magyarság ellen! Nem mondom, hogy hazaáruló, mert te nem vagy itthon otthon! :-))))))))))))))))))))))))))
Beszélni már matyar falamennyire? :-))))))))))))))))))))))))))))))
reagens
@Aki Én: Tetszik, mikor egy idegen hazaárulózik! :-)))))))))))))))))))
SystemError
@Aki Én: Azt nem írtad, hogy jellemtel is. Hanyadik bundája lehet mr. nemzeti identitásnak...:) Egy virtuális nickból is azonnal kiszáll egy perc alatt, ha az "elvei"-t valóban meg kéne védeni. Az ilyet rakták kukába általánosban, biztos a kis szobájában, ahol nem érheti baj mist fröcsőgve kompenzál...anyu kicsi pudlikája:)
Aki Én
@reagens: Nekem meg nem tetszik. Úgyhogy jobban teszed, ha behúzod füled, farkad és elhúzol a qrva anyádba te hazaáruló féreg. A saját stílusodban talán megérted amit sejtetni akarok.
reagens
@Aki Én: Kezeltesd magad! Indulatkezelési problémáid vannak! :-))))))))))))))))))))))))))
reagens
@SystemError: Olyan dologba ütöd az orrod, amibe nem kéne! Nem beszélek rólad, mert annyit nem érsz!
Egyébként jó hülyének lenni, hogy ennyit beszélsz mellé? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Szeretsz személyeskedni? :-) Ejnye! :-) Kis gyűlölködő! :-)))))))))))))))
F_Viktor
@reagens: Írod:
"Tagadnod kell a Soros verziót, mert akkor nagy baj lenne, ha kiderülne! "

Szopófantom, ülj le egyes, nem figyeltél kubatovra!
Az EP választások óta a bégetőknek nem szabad Sorosozni, a nyáj már nem búdul be ettől, már félnek Sorostól és a karámot átszakítva elhagyják a nyájat! :-)))
reagens
@F_Viktor: Szeretsz a jólértesültség dicsfényében fürdeni, de ismét tévedsz! A Soros verzió távolról sem futott még le! A spekulánst már kaszálták el országok elleni pénzügyi támadásért! Ezt nem kéne tagadnod! :-)
Most, hogy belódult az infláció, a legkézenfekvőbb magyarázat Soros!
Légy olyan jó és figyelj! Hamarosan fel fog tűnni a sajtóban is! :-))))))))))))))))))))))
Tudod mi a szép ebben? A feltáró folyamat!
Soros spekuláció- antiszemitizmus rikkantása- Köves, Netanjahu cáfolat- ellenzéki pofára esés! Persze a végén megint kiderül, hogy az agg mester karja könyökig benne van a nemzeti valuta elleni támadásban!

Na látod! Milyen érzés primitívnek lenni? :-)))))))))))))))))))))))
kokopelli
@F_Viktor: körülnéztem pár hónappal ezelőtt külföldön pár un. multinál! Magyar árút kerestem! Szomorú a
helyzet! Egy "fehérbundájú" 400gr-os téli-szalámin kívül mást nem találtam,de azt is a turkáló-asztalon! 4,29 €
volt az ára! 14 nap múlva bevették,mert a műpenész megsárgult!Egyszerűen nem megy a kereskedés! A Soros
valószínűleg a külkereskedelmat is kisajátította! Érdekes módon a lengyel,a román és a magyar kamionosok be-
vásárolnak,mintha már nem lenne többé holnap!...az iparcikkekről ne is beszéljün,ill. írjunk!
tulipan
Megint újabb pénnyelés és srási lehetőség ! A 2 hét semmi a NYELVTANULÁSRA,ahhoz évek kellenek, vagy akár á gyakorlásra, viszont jó lehetőség a nyerészkedőknek, tolvajoknak! Szavazatok rájuk, hülye ökrök!!!
24.hu/belfold/2019/09/26/kasler-minden-diak-2000-eurot-kap-a-kethetes-kulfoldi-nyelvi-tanfolyamokra/
Yoda69
@reagens: Mi az, neked mar megkuldtek a propaganda szoveget? El vagy tevedve joember. gulyas oberfuhrer mar megmondta, nem aggodik a zuhano forint miatt. Ha aggodna, akkor dobna be a Soros-lemezt a birkaknak.
reagens
@Yoda69: Neked ez nem hinném, hogy menne! Mit magyarázna egy SS Rottenführer? Igaz libsikém? :-)
Nessy
A fenébe is, Gulyás jövedelmével én sem aggódnék. Az MNB-nek meg lesz némi plusz forrása némi ingatlan és egyéb vásárlásra!
Azért jó lenne, ha a kormány kicsit csendben maradna, mert ahányszor megszólalnak, annyiszor megy lejjebb a forint értéke!
advocat
Egyszer valami fidesznyik, nyilván Petike, olyasmit mondott, hogy ha 300 fölé megy az euró, akkor az a kormány monnyonle. Ezen azért elgondolkodhatnának. Ők mondták, nem az ellenzék!
Nessy
@advocat: Ja, az akkor volt, mikor ellenzékben voltak! Ma már nem probléma az alacsony forint! Sőt, lassan bebizonyítják, hogy ez nekünk nagyon jó! A birkákat megkérdezik, hogy ezt beveszik e, a válaszuk: Bee -bee-bee!
F_Viktor
@reagens: Írod:
" A spekulánst már kaszálták el országok elleni pénzügyi támadásért! Ezt nem kéne tagadnod! :-)"

Megint hülye vagy pocok, egyetlen egyszer találták bűnösnek Sorost, méghozzá 1988-ban bennfentes kereskedelemért, mikor a francia SG (akkor még) állami bank 95 ezer részvényét szerezte meg!

Írod:
"Most, hogy belódult az infláció, a legkézenfekvőbb magyarázat Soros!"

Aha, infláció!
Aha, legkézenfekvőbb magyarázat :-)))

Írod:
"Tudod mi a szép ebben? A feltáró folyamat!"

Hahaha.. :-))) Feltáró folyamat... :-DD
Igen, ez aztán jellemző a mocsadék fityeszre... feltáró folyamat... :-)))
Tibi, nagyon buta vagy, fogalmad sincs egy olyan "spekulációról" ami a forint bedöntésével járna.
Pedig maga a szóból sem lenne nehéz rájönni, csak egy pici ész kellene hozzá.
reagens
@F_Viktor: Barátom! Próbálkozol te a magad módján, ami igen szerény! Megértem, hogy ezért fizetnek, de ne vidd túlzásba! :-))))))))))))))))
Sajnos, egyre kevésbé kedvelik az ilyen kimagyarázó Soros csicskákat! :-)))))))))))))
Jóindulattal szóltam, mert hihetetlenül nevetséges az erőlködésed! Miért hagyod magad mindig alázni? :-)))))))))))))))))))
F_Viktor
@reagens: Pocok, ne terelj, nem vagyok a nyájatokban!
Maradjunk csak a tényeknél, a "A spekulánst már kaszálták el országok elleni pénzügyi támadásért! " HAZUGSÁGODAT megcáfoltam, védd meg állításodat!
reagens
@F_Viktor: A font ellen ki is spekulált? És a forint mitt ki kapott büntit? Gyenge a memóriád haver. :-)))))) Mi van az aklotokban? Anarchia? :-))))
csipetke
Csak a címre:- Nem megszólalni kéne, hanem lemondani
kokopelli
@F_Viktor: Már egyszer lejátszották azt a mókát,hogy a Finkelsteint és a Birnbaumot ajánlásra felfogadja a
Fidesz!Egy ellenségkeresés végén a Soros-t találták meg!A "kettős" elfelejtette mondani,hogy egy idő után jó,
ha abbahagyják a végnélküli "kánont?Azt hitték,hogy van annyi esze a narancsos "lógarázsnak",de tévedtek!
Nem megy a szerencsétleneknek!
F_Viktor
@reagens: Írod:
" A font ellen ki is spekulált?"

Font, de a márka is megvolt Sorosnak, s akkor mi van?

Írod:
"És a forint mitt ki kapott büntit?"

No ki kapott érte büntit, áruld már el.
Mert pl. Soros kapott érte, azaz nyert 1,5 milliárd USD-t, megismerte a világ, mondták, hogy minden idők legnagyobb devizaspekulációja, egy nap alatt térdre kényszerítette Angliát, stb.
Sorosnak ez volt a "bünti". :-)))
F_Viktor
@kokopelli: Sorost 2 éven keresztül nyomták, a migráncsozás éve tart.
Azért ennyi idő után még a birkanépségnek is megfekszi a gyomrát ennyi egyoldalú kaja.
reagens
@F_Viktor: Szóval akkor egy elismerten Magyarország és egyéb nemzetek ellen spekuláló, azokat kihasználó, megsarcoló, tönkretevő taknyot ajnározol! Jellemző. A példaképed pedig Slomo Morel!
SystemError
@reagens: Nem neked írtam jellemtelenke. és legutolsó sorban ne pofázz bele kivel mit beszélek. Vagyis belepofázhatsz, csak pont leszarja mindenki. Képzelj ide egy csomó idióta smile-t:)
reagens
@SystemError: Majd ha rólad beszélgetek mással, te is beleugathatsz!
Pont leszarom az érzékenységed nyomi!
Kedvem sincs veled társalogni, mert primitív vagy, magyargyűlölő és idióta! :-))))))))))))))))))))))
SystemError
@reagens: Ki itt a magyar, te?:))))) Hagyjál már bérféreg! Ha nincs kedved társalogni, akkor talán ne pofázz bele más társalgásába és akkor meglepő módon nem lesz válasz sem. Durva összefüggések nem? Képzeld nekem eleve nincs kedvem senkiházi patkányokhoz, aki csipőből hazudik és még azt a csöpp senkiházi identitását sem vállalja, amir eredetileg felbérelték.:) Ezt látom, hallom akkor is ha lehúzom a wc-t :)
kokopelli
@F_Viktor: Nyomták a "Soros" hazugságot,mert annyira marhák,hogy még azt is más ötölte ki nekik!
Valószínűleg elfogyott a lopott "zsé",vagy az éhes szájak szaporodtak meg,mert még mindig a régi ß@rt
kenik! Fantázia nélkül megy a Brüsszel,az EU, a Soros,a migránsok! Már a vízcsapot sem szabad kinyit-
ni,mert abból az jön! A csahosok meg nem veszik észre,hogy az ő lóvéjuk is le megy a kifolyón!
reagens
@SystemError: Találó a patkány elnevezés de a nyomi is. Jól érzékeled mit gondolok rólad te hungarofób! :-))))))
Kis sértett ostoba nudlika vagy aki túl magasan hordja az orrát és bedühödik, ha rájönnek, csak egy kis idegbeteg nyomi! :-))))))))
SystemError
@reagens: Nézd van rólad egy jogosan kialakult kép itt, amivel te nyilván nem értesz egyet és sértésnek veszed. Pedig hidd el nincs sértődés. Gondolom te is nyugodtan tudod azt mondani a szarról, hogy bűdös, mert az. Hát én is így vagyok veled és ennek amúgy semmi, de semmi köze nincs politikai beállítottsághoz. Szar ember vagy! :)))))))))))))) Na szép estét és legközelebb a szipus kollégádnak irogassál, akivel egy szinten vagytok!
reagens
@SystemError: Ha írkálsz valakiről az bizony vissza ír. Ezzel számolj. Kialakult kép? Te és elvtársaid ítélete és véleménye? Azt meg is tarthatjátok magatoknak. Hidegen hagy. Örülök hogy ide találtam. Jó látni hogy csak ilyen maroknyian vagytok. Beképzeleten és gőgösen próbáljátok a magyarokat pökhendi módon kioktatni aztán hirtelen az orrotokat a saját piszkotokban találjátok. Tetszik ahogy rátok olvashatom a mocskotokat és még ki is nevetem azt a bizarr erőlködést ahogy valakiknek akartok látszani.
Bugris, rothadó eszmeiség gyenge minőségű emberkékbe csomagolva terhelten jellegzetesen degenerált vonásokkal. Bizony haver. Könnyesre röhögöm magam a méltatlankodó vergődéseden. Ne szólj hozzám vagy rólam és nem foglak keresni!
Nekem sem vidám idióta senkiháziakkal huzakodni! :-)))))))))))
F_Viktor
@reagens: Írod:
"Szóval akkor egy elismerten Magyarország és egyéb nemzetek ellen spekuláló..."

Köcsög, ne pofázz mellé, HAZUGNAK neveztelek, ezt próbáld meg cáfolni!
Azt állítom, hogy HAZUDSZ, mikor azt írod, hogy "A spekulánst már kaszálták el országok elleni pénzügyi támadásért! ", de akkor is HAZUDSZ, mikor olyat állítasz, hogy "És a forint mitt ki kapott büntit?"

Sőt, azt mondom, hogy a forintot HAZUDSZ, mikor is 1988-ban az OTP-t shortolta Soros.
S nem tenném rá a nyakam, hogy nem simicskával hozták össze ezt a bulit, mért éppen az első fityesz kormány megalakulása után történt meg az eset, s ekkor még simicska építgette a fityesz gazdasági hatalmát!

Tehát állj ki igazad mellett, mert bizony én azt állítom, hogy egy mocskos HAZUG szarházi alak vagy!
F_Viktor
@kokopelli: Írod:
"...mert még mindig a régi ß@rt kenik! Fantázia nélkül megy a Brüsszel,az EU, a Soros,a migránsok!"

A migráncsozás nagyon bejött orbánnak, rettegnek a hülye birkák, a külföldiekkel szemben Európa legelutasítóbb országa lett Magyarország, úgy, hogy a második helyezett Csehország százalékban csak fele orbanisztán.
A Brüsszelezés, EU ellenesség pedig putyler parancsa, amit orbánnak valami oknál fogva pincsikutya módjára teljesítenie kell.

Írod:
"A csahosok meg nem veszik észre,hogy az ő lóvéjuk is le megy a kifolyón!"

Mert ezek a birkák agymosott szektások, akiknek ha a führer azt parancsolja, hogy írtsák ki a családjukat, minden lelkiismeretfurdalás nélkül meg is fogják tenni, hogy ne kelljen nyugdíjat kifizetnie a csútinak, hogy a NER-társak és orbán oligarchái többet lophassanak.
reagens
@F_Viktor: Sorost a Magyar Állam megbüntette spekulációért ez tény. Miért nem a degenerált haverjaidat hazugozod? Velük szórakozz álmagyar ostoba senkiházi! :-) Világos voltam makákó?
csak úgy....
@reagens: tény,hogy már kora reggel hülyeségeket beszész...
kereső
Soros- nem soros?, tőlem akár lehet párhuzamos is!. Nem ez a lényeg- hanem az, hogy az MNB-és a kormány TUDATOSAN! nem tesz semmit Magyarország törvényes fizetőeszközének megvédése érdekében, hanem még inkább gyengiti azt.az ok/okok ismertek- az eu euro száz milliói érkeznek- ezek figyelembe vétele a költségvetésben a magyar fizetőeszközben történik- javitva az egyenleget, növelve az ellopható összegeket. Mindamellett, amit tesznek az a hazaárulás, nem dr.Neményi indulása Szombathelyen hende kupakos ellen. És még egy nagyon fontos dolog Hölgyeim és Uraim- az Önök pénztárcája egyre üresebb lesz, elinflálódik a megtakaritásuk, az importált élelmiszerek, iparcikkek (ruhák, cipők, energia hordozók,-szállitási költségek!!! -) árai az eggekben lesznek, de mivel ezt valami sajátos! metodikával számolva veszi figyelembe a ksh az infláció számitáskor- az év elején kapott béremelés az év végére nulla forintot fog érni.
Olyan lesz, mintha nem is kapott volna semmit. Tessenek jól meggondolni, hogy ilyen Ft."védelem" mellett érdemes-e a kormány "szuper" kötvényébe 5 évre bele rakni a pénzt.Ja az szja mentesség a kamatra csak akkor él!, ha öt évig nem bontják meg a lekötött pénzt. Minden más csak duma, és proganda az itt tobzódó fidess fizetettektól.
F_Viktor
@reagens: Írod:
"Sorost a Magyar Állam megbüntette spekulációért ez tény"

Tibor, linkelj már valami hiteles infót erről, mert ha idehányod a HAZUGSÁGAIDAT, attól még az HAZUGSÁG marad!
Hogy meg is értsd, csak a szavad semmit sem ér!
reagens
@F_Viktor: Ki a fene vagy te, hogy tőlem követelsz. Otthon nyomika! Ott add elő ezt a primitívséget. Érthető volt vagy kottázzam nyomi?
kokopelli
@F_Viktor: ...végigkövettem a hadjáratot,sőt a Simicska ellenit is! Annyira primitívek,hogy egy ténnyel sem
tudtak előrukkolni! Akkor állapíthattam meg igazából a szimpatizánsaik átlag IQ-ját! Rosszul saccoltam,mert
még annál is lejjeb van! Arra várok,hogy valamelyik agyszindikátus bejelenti,hogy a "fabatkát" is bedöntötte
a Soros! (valószínüleg az ország keresése még folyik!!)
kokopelli
...elfelejtettem valamit kérdezni,!Mivel is büntették meg a G.Sorost a fityiszesek? Nem állnak vele szóba?
Naponta háromszor átkot szórnak nyugat felé? Vettek egy fekete macskát amelyik egy Soros-képet karmol
cefetre naponta? ...a szegények...(:- ()
reagens
@SystemError: Nem kell nekem veled beszélgetni! Húzz a haverjaidhoz acsarkodni. Veled nem beszélgetek nyomi. Túl primitív vagy!
F_Viktor
@reagens: Írod:
"Ki a fene vagy te, hogy tőlem követelsz."

Pocok, te vinnyogsz állandóan, hogy az ellenzéki kommentelők nem mernek veled vitázni!
Itt a nagy alkalom, hogy védd meg azon állításaidat amiket én HAZUGSÁGNAK neveztem!
Ne dumálj mellé, jobban jársz ha nem vívod ki magad ellen a sorsot, mert a választásokig leszek csak veled ilyen türelmes, utána mész a trágyadombra! Nem vagyok egy bosszúálló típus, de ha gondolod, akkor a szopófantomra ráteszem a szivattyút. Sőt...
F_Viktor
@kokopelli: Írod:
"végigkövettem a hadjáratot,sőt a Simicska ellenit is!"

A direkt36.hu végzett egy oknyomozó kutatást a G-nap kapcsán, nagyon érdekes cikk és podcast készült belőle.

"Simicska Lajos bukásának története
Mi tanult Orbán Viktor Simicska Lajostól? Igazak-e a Simicska zsenialitásáról szóló történetek? A Fideszt politikai nagyhatalommá tevő oligarcha bukásáról beszélgettünk a róla szóló cikk szerzőjével, Pethő Andrással. Érdekességek és eddig nem hallott háttérinformációk az Orbán-Simicska viszonyról a Direkt36 első podcastjában."

Itt lehet meghallgatni:
soundcloud.com/user-352142716/simicska-lajos-bukasanak-tortenete#t=0:00
reagens
Az internet tele van Soros forint (2009 ) és font elleni spekulációival. Köztudott tény, hogy devizák bedöntésére képes a vén spekuláns és meg is teszi. A nyilvánvalót pedig csak a hülyék tagadják.
SystemError
@reagens: Nem érted, amit írok neked fizett fidess jugend?.
SystemError
@F_Viktor: Vedd már észre, hogy nevetve adja el az anyját is. Már a kérdése is hazug féreg. Egy 8. kerületi kizsebelős kurvában több gerinc van mint ebben...:)
F_Viktor
@reagens: Írod:
"Nem ütöd meg a szintet."

A te szintedet egy házi légy is "megüti" pocok :-))
F_Viktor
@SystemError: Írod:
"Nem érted, amit írok neked fizett fidess jugend?."

Tibi, a soknevű, nagyon sok mindent nem ért meg, mert fityeszes birka a bunkója :-)
SystemError
@F_Viktor: Szerintem rosszabb. Nagyon is megérti csak elvtelen és gerinctelen. Bármit mond a pillanatnak teszi és forgatja ki szavad vagy hazudik oldalon belül. Nem tudom az eddigi műsora után mit várunk. Látok ilyet naponta a wc-n kavarogva távozni..:)
reagens
@F_Viktor: @SystemError: Na akkor figyeljetek ide!

Nem érdekel a nyomorotok, sem a kisebbségi érzésetek és vinnyogás a lelketekben, már ha van ilyeneknek az! Két gyűlölködő taknyos vagytok, akikkel semmi kedvem társalogni. Nem vagytok ti magyarok! Ne áltassátok magatokat, nem is lesztek azok!
Egy gőgös, pökhendi, beképzelt magyargyűlölő kondából röfögök ki, akik szerint ők mindenkitől különbek és nekik mindent szabad! Hát nem, kis bogyók, nem szabad nektek mindent! :-))))))))))))) Az ilyenektől undorodik minden normális magyar és a gyomra fordul ki, ha ilyen beképzelt, ostoba emberszabásúakkal találkozik! Nem is foglalkozom veletek, mert mit beszélnék két ilyen terhelt, ostoba álértelmiségivel? :-)))))))))))))))))))))))))

Szóval innentől fogva beszélgessetek egymással! :-))))))))))))))))) Na csááááá! :-)))))))))))))))
SystemError
@reagens: Nem én írtam neked és leszarom hogy miket írsz. Ne irogass nekem, el sem olvasom érted? Tudod gerinctelen patkány szava szart sem ér..
reagens
@SystemError: Ezért nem is írogattam neked, mert tudom, hogy mi és ki vagy!
Na! Csááááááááááááááááá! :-)))))))))))))))))))))))))))))
SystemError
@reagens: Akkor anyáddal heszéld ezt meg és ne irogass!
reagens
@SystemError: Ennyire futja a "kultúrából"? :-)))))))))))))))) Nem véletlen az utálat és a megvetés az ilyenekkel szemben!
Mocskos kis gyűlölködő senkiházi, beképzelt, gőgös és patkány lelkű! Azt hiszem az ember alattit kihagytam! :-)))))))) "heszéld" :-))))))))))))) Tanulj magyarul! :-))))))))))))
Na, csááááááááááááááááááááááá, kishaver! :-)))))))))))))))))))))))))))))
kokopelli
@SystemError: ..hát te sem érted,hogy ki vagy? Én sem értettem,de megkérdeztem a rokonoktól,a barátoktól
és a kommilitonjaimtól,sőt a bajtársaimtól is,és azok igazolták,hogy én vagyok én!... shikari állításainak ellenére!
..megijedtem,hogy nem vagyok magyar,csak azért mert egy szlovák többnevű tetü azt látatlanban állította!
"A remény hal meg... a béka!" (;-))
SystemError
@reagens: Felfogod végre, hogy minden szavad hazugság szám
SystemError
@reagens: számomra és magasról szarok rád és a patkánykodásodra. Végezd a munkádat és ne irogass, mert leszarom. Jó ezt szépen vésd bele abba az elvtelen patkány kis agyadba és húzás!
reagens
@SystemError: Felfoghatnád végre azzal az ostoba agyaddal, hogy annyi jogom van itt lenni, mint neked, te műmagyar! :-))))))
Oda és akkor írok, amikor akarok és nem érdekelnek beképzelt, pöffeszkedő senkik hőbörgései! :-)))))))))))

Tanulj már végre egy kis tisztességet, szerénységet és tiszteletet és akkor talán én sem nézlek egy kupac gőzölgőnek! Most csak egy degenerált magyargyűlölőt látok, aki utasítgatna gőgösen, felsőbbrendűségének tévképzetében! :-)))))))))))))))))))))))
Nem várnak téged otthon? :-)))))))))))))))))) Megértem! :-)
Na csááááááááááááááááá! :-))))))))))))))
SystemError
@reagens: Figyelj te retardált, mit nem értesz? Engem hagyj békén. Huszadjára írod, hogy na csáááá, mint valami óvodás, aki nem bír elköszönni. Húzzál a vérvörös faszba patkány!
reagens
@SystemError: Problémád van? Mondtam már neked, hogy több tiszteletet és vegyél vissza abból a pökhendi arcodból! Kis ugribugri vinnyogó vagy haver. Mocskos szájjal és beképzelt arroganciával. Ismerem az ilyeneket. :-))))))))))
Szépen elnézést kérsz a mocskos szádért, mert paraszt voltál! :-)))))
Aztán hajlandó leszek ember számba venni még egy ilyet is. Tehát kis alázat haver és elnézem neked a neveltetési hiányosságaid! :-))))))))
Na akkor csááááááá! :-))))))))))
csak úgy....
@görbetükör: tele lehetnek forintal,mint kutya bolhával,oszt azért nincs aggódás...
csak úgy....
@reagens: hahóóó tibi! szar a forint,sött egyre szarabb,ha errü lenne valamid a hibbant soros szövegeden kívü,azt örömmel fogadnánk,persze töled komolyságot,értelmet váni...,elfecsérelt idö.
SystemError
@reagens: Mi ez gerinctelen önérzeteskedés..:) Na tipli..!
reagens
@SystemError: Na ne csináld már! Tessék szépen beszélni, mert így azonnal látszik a terhelt családfád minden elhajlása! :-))))))))))))))))))))))
Na csáááááááááááááááááááááááá, pubika! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))
SystemError
@reagens: Nicket cserélsz az első szélfújásra...gondolom mennyire kemény gyerek lehetsz élőben...:) Szóval ne rázd magad kis buzi gyerek. Anyáddal hajolgassál, amíg apád be nem érkezik háturul..
SystemError
@reagens: Viszont tényleg kurva unalmas kis patkány vagy, szóval tényleg anyáddal tudod folytatni ezt a beszélgetést tovább...
SystemError
Visszaolvastam, hogy mire írtál nekem, ami amúgy Viktornak írtam. Betalált kis pondró mi?

"Azt nem írtad, hogy jellemtelen is. Hanyadik bundája lehet mr. nemzeti identitásnak...:) Egy virtuális nickból is azonnal kiszáll egy perc alatt, ha az "elvei"-t valóban meg kéne védeni. Az ilyet rakták kukába általánosban, biztos a kis szobájában, ahol nem érheti baj most fröcsőgve kompenzál...anyu kicsi pudlikája:)"

Gondoltam ez méltó búcsú szöveg, hogy emlékezz rá, amikor a tükör előtt a sámlin nézegeted az 5cm-s kis pattanásodat. Tudod, amiért kompenzálsz, mint egy parádézós kis udvari majom. Viktor kicsi szopós majma. Hát akkor emlékezz e sorokra és jó tükrözést, tudod ahol az lehetsz, aki nem vagy Csicska:)
reagens
@SystemError: Ez most szíven ütött! :-)))))))))))) Leállsz mocskolódni, anyázni, mert megírták rólad, hogy terhelt a családfád, sőt szerintem kétes is! :-))))))))))))))))))))))))
Nem tiszta alomból lehetsz te, aki ennyire gyűlölködő, kényszeres és indulatos! :-)))))))))))
Nagyon csúnya vonásokat és magatartás formákat mutatsz. Nem félj, nem sajnállak, mert megérdemled magad!
Egy taknyos kis hőbörgő vagy haver, akinek csúnyán betaláltam! :-)))))))))))))))))))))))) Szedd a gyógyszereidet csak tovább! :-))))))))))))))))))))))))
SystemError
@reagens: Kicsit elfoglalt vagyok, nem könnyű anyáddal..
reagens
@SystemError: Tudod te nagyon jól haver, amit tudnod kell! :-)))))))))))))))
Degeneráltéknál ez a tuti! :-))))))))))) Tudod haver és én is tudom! Hiába rázod magad! :-))))))))
Na csááááááá:-)))))))))))))
SystemError
@reagens: Tudod, hogy tudom, amit tudott valaki, aki nem tudta, hogy ő tudja, de mindenki tudta. Na ehhez tartsd magad, tudod...:) Le vagy épülve ember tudtad vagy nem tudtad?
reagens
@SystemError: :-)))))))))))))))))))) Csak így tovább! :-)))))))))
Na csááááááá:-))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.