A Kormányzati Tájékoztatási Központ és a nagyobbik kormánypárt, a Fidesz szerint a bevándorláspártiak akadályozzák Trócsányi László uniós biztosi kinevezését.

Sértődött közleménnyel reagált a Fidesz Trócsányi leleplezésére
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Arra reagáltak, hogy csütörtökön az Európai Parlament (EP) jogi bizottsága (JURI) összeférhetetlenséget állapított meg Trócsányi László biztosi pozíciója, valamint a Nagy és Trócsányi ügyvédi iroda állami megrendelései miatt. Sergey Lagodinsky, a JURI egyik alelnöke, zöldpárti német EP-képviselő tájékoztatása szerint

a szakbizottság 11 tagja az ellen szavazott, hogy az Európai Parlament külügyi bizottsága meghallgassa az Európai Bizottság szomszédság- és bővítéspolitikáért felelős biztosi pozíciójára jelölt magyar politikust.

Kilenc képviselő támogatta Trócsányi László meghallgatását.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: az EP bevándorláspárti képviselői "nem tűrik el", hogy az új bizottságnak olyan tagja legyen, aki igazságügyi miniszterként szolgált, amikor Magyarország lezárta a határt a bevándorlók előtt. A bevándorláspártiak azt szeretnék, ha a határokat megnyitnák a bevándorlók előtt, ahogyan az új baloldali olasz kormány megnyitja a kikötőket előttük – tették hozzá.

A Fidesz csütörtöki közleményében az áll:

a bevándorláspártiak mindent megtesznek azért, hogy megakadályozzák Trócsányi László biztosi kinevezését és újabb nyomást gyakoroljanak Magyarországra.

Azt írták: pontosan tudják, hogy a Trócsányi Lászlónak szánt biztosi pozíció kulcsfontosságú a migráció szempontjából is, hiszen az EU bővítéséért felelős biztosként sokat tehet azért, hogy a nyugat-balkáni országokat stabilizálják, megerősítsék az ottani határvédelmet és megállítsák a migrációt. "A bevándorláspárti erőknek azonban ez nem érdeke" – emelték ki.

A Fidesz szerint "lehangoló, hogy a magyar ellenzéki pártok megint Magyarország ellen áskálódnak, és a magyar emberek akaratával szemben ezúttal is a bevándorláspárti erőket szolgálják".

(MTI)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
@Nessy: Csak a szokásos MTI migránsozás. Valójában arról van szó, hogy Tócsányi hazudott a bizottságnak. Azt állította, hogy nem kapott állami megrendeléseket, közben de.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Valamiről lemaradtam? Ugyanis egy árva vak hang nem volt a bevándorlásról! Szó volt összeférhetetlenségről, letagadott állami megrendelésekről. Kéretik óvatosabban tudatosan valótlant állítani!
cikicakk55
@Nessy: Ezek mindenből a migrációt,a bevándorlók millióit, a migránsok terror cselekményeit tudják csak kihozni A Sargentini jelentés is szerintük semmi más csak a migráns ellenes viselkedésük megbélyegezése. Ráadásul rákeni az országra,pedig nem Magyarországgal van baja Brüsszelnek,hanem a Magyar kormánnyal. A másik,hogy nagyon helyesen cselekednek ott az EU-ban.Orbán pont ezt csinálja itt azokkal akik nem az Ő pártján állnak.Mindenkit személy szerint ellehetetlenítenek, lejáratni próbálják.Szerencsére én úgy látom,hogy egyre kevesebben hisznek már nekik.Ráadásul a migráns politika már lejárt lemez,épp úgy mint Soros mocskolása. Alig várom,hogy olyan óriás plakátot lássak,amin Ők vannak kirakva,mint az ország ellenségei.
human
@Nessy: Csak a szokásos MTI migránsozás. Valójában arról van szó, hogy Tócsányi hazudott a bizottságnak. Azt állította, hogy nem kapott állami megrendeléseket, közben de.
CsipkeRózsa
A kormány tudja, hogy nincs igaza, de jön majd a hazudozás és a bosszú részükről.
Nem kellett volna állami megbízásokat adniuk Trócsányi ügyvédségének, és nem kellett volna azt letagadnia Trócsányinak. Sőt, nem kellett volna minden jogfosztó szemét törvényt megalkotniuk.

A jónép beveszi a migráns-hazugságot, és megint ők az igazak itthon.
justhpeter
A piszok migránspártiak leszavazták a hazudós Trócsányit. Hallatlan ! Hát nem kabaré ? Komolyan vehetjük ?
Az Orbán-kormány egy volt minisztere hazudott egy nemzetközi fórumon. Kitárult a világ, nyilvánossá vált amit mi itthon 20 éve tudunk, hogy a kleptokrata-álkeresztény kormánynak akkor sem szabad hinni amikor kérdez.
nemkati
"...a magyar ellenzéki pártok megint Magyarország ellen áskálódnak, és a magyar emberek akaratával szemben..."
Helyes. Ha a "magyar emberek" (kik ezek?) akarata az, hogy egy hazug fideszbérencet jelöljenek bármilyen európai parlamenti posztra, akkor az ellenzéknek kötelessége ezt megakadályozni, mert a másik magyar embereknek meg nem az az akarata.
dr. prédikátor
Nem baj trutymócsi!!!Azért itthon még akasztott ember lehetsz!!!
lampa laz
Ezek azt hitték/hiszik, h kint is úgy lehet hazudozni mint itthon az akolban, mert ma sem arról beszélnek ami a valóság, hanem mint mindig hazudnak a hülye híveiknek. Ha 1x vennék a fáradságot és tájékozódnának..., de h is gondolhatnák róluk ilyet.
Az ürgére még az is rossz fényt vet, h az Európai Ügyészséghez való csatlakozást élből visszautasítja a lopós bandával együtt. Ha lett volna némi önkritikája nem megy Brüsszelbe, de a húgyagyúnak elhitte, h labdába rúghat, mert felfestette előtte a pályát. Na nem mintha az a bunkó p*csa akit orbán jelöl helyette, (ha nem sikerül trócsányinak) különb lenne mint ez f*sz.
csipetke
Má' megint Magyarországgal takarózik ez a mocsok banda. El nem ismernék, hogy ami itt gáz, sőt übergáz, az a fidesz. A fajtájukból még macska se kéne...
kokopelli
Lépéseket tesz a Trócsányi! 10-15 lépés különben a szobaszőnyegre ß@rna! Joga van a lépésekhez!
Lepényleső
Valójában a jogállamiság pártján lévők szavazták le,jogosan.
(A bán összetéveszti az európaiakat magyarországi magyarokkal?
Nekik nem minden sajt papsajt,amit a bán annak mond nagy dirrel,és durral?)
papa.49
A ,,saját kardjába dőlt,, a faszi nem kellett volna pofátlanul hazudnia, ezek itthon azt hiszik mindenki más hülye csak ők a helikopterek, HÁT MOST BEBIZONYOSODOTT NEM !!!
Sámannus
Mondja ezt egy olyan párt jelöltje, aki elüldözi a saját lakosságát, és beözönlő migránsokkal tömi ki az országot.
Mary
Nevetsègessé teszik.magukat az egész Euban.Agyukra ment már a migrànsozás, fideszesek nektek nem unalmas, hogy bebizonyosodott, hogy Trócsányi állami megbízásokat végzett és ezt is a migràcióra fogják? Gondolom mészáros se gazdag csak a bevándorlást támogatók mondják róla
Az a legnagyobb baj, hogy vannak emberek akik ennyi hazugság, lopás után is rájuk szavaz
Én már le is tagadom, hogy magyar vagyok
namihami
Lefordítom fideszről magyarra. Tehát ::
Az a párt véleménye, hogy nem az volt a baj, hogy a Trócsányi (és a párt) hazudott, hanem az, hogy ezt volt pofája nehezményezni a kinevezőknek. Hiszen mi, a Fidesz vezetésbe és hívei ezt már annyira természetesnek vesszük, hogy ilyesmin fenn se akadunk. Akkor azok se tegyék. Elég, ha az elvárt pénzt pontosan utalják és teljesítik az Istenünk követeléseit.
namihami
Bocs::...Fidesz vezetés és hívei...
Így -oké.
advocat
Ezt a bevándorláspárti baromságot nem felejtik? Ha indokolnának? Nem az a baj, hogy az iroda állami megbízásokat kapott (miért is?), van egy kis orosz kapcsolat és ilyesmi. De ez nálunk megszokott? Odakint nem! Ennyi!
kokopelli
@Mary: ...azzal nem számolnak,hogy amennyiben valahogy kimászik a "Csótányi" a ß@rból,a "zemberek"
alkalmakként kérdezni fogják egymást,hogy milyen sumák is volt vele anno? Nem csak ártatlannak kell lennie,
hanem annak is kell látszódnia!?
Eladott Ország
Két orosz fegyverkereskedőt csaltak tőrbe Magyarországon amerikai ügynökök, de az Orbán-kormány Moszkvának adta őket.
A Vlagyimir Ljubisinék és Hamit Nasirlioglu elleni amerikai vádirat első oldala.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--kwYEebiX--/w_1160/7EeB0HFnvU3AYsLws.png
Magyarország szövetségese Moszkva, nem pedig az USA. A fidesz szövetségese Moszkva. ill. Moszkva csicskája a fidesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.