Trócsányi László szerint biztosjelölti ügyében minden tényalapot nélkülöző politikai döntés született, amellyel szemben megteszi a szükséges jogi lépéseket – közölte a politikus csütörtökön az MTI-vel.

Trócsányi jogi lépéseket tesz, miután óriási többséggel leszavazták az Európai Parlamentben
Fotó: MTI/Mohai Balázs

A magyar biztosjelölt közleményében azt írta: az Európai Parlament (EP) jogi bizottsága 11 igen, 9 nem és 2 tartózkodás mellett összeférhetetlenséget állapított meg személyével szemben.

A zárt ülésen a hozzá feltett minden kérdésre transzparens választ adott, összhangban a már korábban benyújtott dokumentumokkal – közölte az EP-képviselő, aki egyúttal köszönetet mondott mindazoknak, akik támogatták, hogy a Magyarország számára történelmi jelentőségű portfólióra megfelelően készülhessen fel.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Trutymócsi!!! ne ugrálj mert megint nagy fülest fogyz kapni!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Trutymócsi!!! ne ugrálj mert megint nagy fülest fogyz kapni!!!
F_Viktor
"A zárt ülésen a hozzá feltett minden kérdésre transzparens választ adott, összhangban a már korábban benyújtott dokumentumokkal..."

B+ újabb hazugsággal véded a hazugságaidat?!
Eladott Ország
Elmész te a 3,14csába bűnöző szarházi. Azt hiszed, hogy mindenkit hülyének lehet nézni, mint Magyarországon, te börtönre érett gazember. Remélem ott is fejezed be a pályafutásodat.
nevemnick
Oszt ki ellen?
A főnökök főnöke lehet csak a célpont... ő b@ßta el, nem kicsit, nagyon.
szaboria1
Megáll az ész ez volt nálunk egy miniszter.Orbán sem véletlenül küldte ki valami disznóságnak kell lennie, mint anno Ádertől is így szabadult meg.
csipetke
Jujjjj! Oszt most mit csinál Trócsányi? Földhöz vágja magát, mint a hülyegyerekek? Kinek-kinek érdemei szerint... Ha nem követte volna el a sok genyóságot a gazdájával, most nem lenne megalázó helyzetben...
Nessy
Egyet ne feledjen Trócsányi! Ott nem Polt és Handó Tünde döntenek!
Jogi lépések? Nem ő vezette félre a bizottságot? Ez a "politikai döntés" című műsor Brüsszelben nem igazán nyerő!
Gauntlet
A többit is le kéne! Főleg hogy a saját pártcsaláduk felfüggesztette őket!
Ludmilla
ha valakit ennyire nem akarnak,jobb lenne,ha szépen visszalépne
Qqberci
@dr. prédikátor: Ugráljon csak, legalább még jobban beledöngölik a betonba...
rokker33
Csótányi Laci buktad az zsíros állást ezt a szégyent már nem mosod le magadról és az EU vezetők sem fognak már megbízni benned! Takarodhatsz vissza orbanisztánba cigány pöcörőt szopkodni !!!
kokopelli
Eső lépés,hogy feljelenti Georg Sorost,mert ő van a soron!
Peller Anikó
Itthon már annyira megszokták a lopást, hogy nem is értik mi a probléma velük nyugodtan akarommondani nyugaton.
Qqberci
Kíváncsi vagyok, hogy fogja ezt tálalni a RémHírTV...
kereső
Mit lehet erre mondani? Igen vastag bőrt növesztett a képes felére ez a hazug , gerinc hiányban szenvedő NER katona.Hé jogászproff, ott nem a ti "igazságotok" az etalon.
Macskaszem
Ha valakit leszavaznak, az ellen a világon sehol nincs jogorvoslat. Így járt, jobb ha kussol, mert ha tovább veri a nyálát, porig égeti magát.
sokanvagyunk
A biztosjelölt azt hitte magáról, hogy biztos... - az biztos hogy leszavazták.
Lepényleső
-Az bizony demokráciákban előfordul,hogy a többség akarata érvényesül.
-Ahhoz,hogy ő ehhez nem szokott hozzá a bánságban,rá jó fény nem vetül?
-A demokrácia egy számára eddig ismeretlen lehetősége az is,hogy léphet jogi
útra,s azt majd független bíróság el is bírálja (ami hazájában általa sárba tiporva)?
kereső
Érdeklődve várom a "jogi lépéseket" egy demokratikus szavazás ellen. Kit perel trócsányi? Az EP-t?, a bizottságot- amely összeférhetetlenséget állapitott meg ? Akkor még nem is emlitették azokat a jogszabályokat, melyek az ő igazságügy minisztersége alatt születtek, és megpecsételték a jogállam sorsát/. Bár az már eldőlt a gránitszilárdságú hatálybalépésével. /
papa.49
A ,,hazug embert hamarább utolérik, mint a sánta kutyát,, így jártál troccsányi !!!
papa.49
Ezt már buktad gyagyás nem veszed észre hová fordulsz a ,,jogi lépéseiddel,, ???
RonaGyuri
Távol, nagyon távol Európától,

pontosabban attól, amit a művelt világ európai polgári kultúrának tekint, mondom a művelt világ és nem ártunk és qurmányunk & birkái

Az egy dolog, hogy viszonylag hamar kiderült: a retardált dagadt törpe egy gátlástalan gazembert jelölt az EB-be. Van ilyen, mással is előfordul, arról nem is beszélve, hogy ha jól belegondolunk a többi sem különb a bandájukban. Egy normális országban ez azzal jár, hogy legfeljebb egy kis zsörtölődés-duzzogás után szépen keresnek egy másikat. Nem így ártunk és qurmányunk. Keményen beleállnak és jön a propaganda. Akik még a szokásosnál is bornírtabb szöveget nyomnak. Nem csak azt szajkózzák, hogy a rohadt migránssimogatók nyomják Krahácsot, de odáig jutottunk, hogy az M1 szakértője már arról értekezett, hogy az a baj ezzel a derék Trocsányival, hogy migránsok megrendszabályozására törvényt alkotott! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: ja a neve is árulkodó TRÓ(ger)CSÁNYI!!! =))
Eladott Ország
A csalás gyakorlatilag kivédhetetlen. Az EU választások előtt Orbán nem volt hajlandó megmutatni az EBESZ-nek azt a szoftvert, amivel a szavazási rendszert felügyelik, s ami az eredményt számolja. Ezért nem is küldtek megfigyelőt a választásra - mondván hogy ettől fogva értelmetlen. Vagyis amíg a szoftver Orbán és bandája kezében van - illette míg azzal számolnak - senkinek semmi esélye nincs. "Új fejlemény az ügyben, hogy egy átfogó vizsgálat készült a választásról, ami a nyugati szakértőkben alapvető kétségeket ébresztett a választás "eredményével" illetve annak hitelességével kapcsolatban. "Vajon Európa megbízhat-e a magyarországi választási eredményben most, hogy minden kétséget kizáróan kiderült: a magyar kormány nem képes szabad és tisztességes választásokat rendezni?"
/ Prof. Kim Lane Scheppele alkotmányjogász, Princeton Egyetem"
RonaGyuri
Egy tanács, amit az EB tag jelöltjüknek kellett volna ajánlani

persze a párt központi napilapja Karácsonynak szánta

A pártlap mai vezércikkét ezekkel szavakkal prómóza a portál a főoldali kínálóban:
„Ha maradt még Karácsonyban valami férfiasság, akkor most leteszi a lantot, s befejezi ezt az amúgy is félszívvel és félésszel folytatott kampányát.”!! =))
namihami
Holnap jelentkezem miniszterelnöknek, köztársasági elnöknek, pápának, Jézusnak, Istennek (nem kivánt rész törlendő)
És ha nem választanak meg, akkor perelek. Hogy kinél? Nem mindegy? Ez a farok se tudja, csak perel.
A Trócsányi raplija is csak a honi birkáinak (copyright by Bródy is) szól. Azok beszopják, mi röhögünk a tombolásán.
evacica
Röhejes amit Trócsányi csinálni akar! És ez ráadásul egy jogász professor!Mit akar perelni? hogy nem választják meg az EU ban ? Az EU nem Mo ahol minden úgy történik ahogy a "szeretett nagy vezir" elképzeli! Nem felel meg a feltételeknek és kész, ezt tudomásul kell venni, tetszik nem tetszik! Mellesleg én örülök neki!
kokopelli
...nem mindegy a "Csótányi"-nak,hogy mekkora töbséggel zavarták el? ..ha számít, akkor az "óriásit" nem érti?
nezelodo
Na, most Brüsszelben is megtudják, amivel minket mér rég megfenyegetett a dakota, hogy milyen az, amikor "jönnek az ügyvédek és elintézik oszt jónapot". Na és azt is megtudják hogy ott sem volt (köz) gyűlés, ahol leszavazták ezt a Trócsányit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.