Kriza Ákos súlyos beteg, ezért indul helyette októberben a polgármester-választáson a Miskolc jegyzője, Alakszai Zoltán. Azonban a fideszes polgármester még biztosította, hogy a fideszes miniszterelnök támogassa Miskolcot, ha fideszes lesz az új polgármester is.

Ha Miskolc "jól" szavaz, Orbán kegyesen adna pánzt

A miniszterelnöknél jártam, akivel átbeszéltük Miskolc dolgait. Orbán Viktormegnyugtatott: a kormány Alakszai Zoltán polgármestersége mellett is kiemelten fogja Miskolcot támogatni

– írta Kriza Ákos, Miskolc jelenlegi polgármestere.

Ez pedig nagyon hasonló paktumot sejtet, mint amilyet Orbán Viktor Tarlós Istvánnal kötött, miszerint 1000 milliárd forintnyi fejlesztési pénzt kaphat Budapest, ha Tarlós ismét nyer.

Gulyás Gergely miniszter erre a paktumra mondta, hogy két magánember alkuja, tehát ha Karácsony Gergely nyerne, akkor ez az alku nem számít semmit.

Karácsony Gulyás szavai miatt egészen a Kúriáig ment, miszerint a miniszter tulajdonképpen megzsarolta a választókat, ezzel pedig a választás tisztaságát veszélyeztette. A Kúria azonban nem a főpolgármester-jelöltnek adott igazat.

Innentől kezdve pedig akár a miniszterelnök, akár más kormánytag úgy kampányolhat a kormánypárti jelöltek mellett, ahogy nekik tetszik, mindezt a Kúria áldásával.

Forrás: 24.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Emlékszik mindenki 2018-ra? A "modern városok" programra, amellyel a miniszterelnök házalt városról-városra a választás előtt? Hol tart most a program? Szeged, Miskolc, Székesfehérvár ,Veszprém, Pécs,...? Hm...? Ottan, akkor a program biztosával együtt (kósa ) eligértek több ezer milliárdot. Térkő az biztosan van. Meg beton. Meg stadion, meg lóusztató welness. Meg Egerben fidesses lakások az eu milliárdokból. Meg orbán a várban.Azon kivül???
Sámannus
Mondjuk illene megköszöni Miskolcnak, hogy a beosztottad hazáig aszfaltoztatta az utat az Avason. Gondolom ebben ki is merült a pohos jóindulata, mivel a régióból szivattyúzzátok ki a legtöbb forrást. Menj haza és ott szarjál a saját tányérodba szarházykám.
Sámannus
Mondjuk egy célt jelöljé meg a zsaroláson kívül, például jut-e mindenkinek a lókumiszból ami Kövér Lacát a fosásba vitte. Legalább jó példáját kövessed, ha nem tudsz igérni sem legalább ne fenyegetőzzél.
Madácsi Pali
Csak nem a nem "vagyonos" vagyonnyilatkozata pár száz ezer forintos megtakarítását ajánlotta fel?
Mert ha ezt a bejelentését közénz terhére tette akkor választási csalás, sikkasztás, hatalommal visszaélés elkövetését jelenti!
Sámannus
Minden képviselő házáig le is lesz aszfaltozva még az élősövény is. Kösz pohoskám leülhetsz.
Borsodi
Miskolc most jól döntött,már régen fel ébredhettek volna,ha marad a fidesz tuti a Katovicét tele rakja bevándorlókkal.A fidesz polgik semmit sem érnek csak elherdálják a pénzt mert igényes munkát nem a vállalkozó végzi,legtöbbször összetákolják a közmunkások.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.