De ha az ellenzők győz, akkor mi lesz?

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@nemkati: Te még hiszel a mesékben???
Én már nem, itt mindenről a ,,kisgömböc,, a csuti dönt !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
Ha az ellenzők(zék?) győz(nek?), 0rbán akkor is kiemelten fogja támogatni Miskolcot. Nincs a mi miniszterelnökünknél nagyszerűbb ember! A költségvetésről pedig nem ő dönt, hanem a Parlament.
papa.49
@nemkati: Te még hiszel a mesékben???
Én már nem, itt mindenről a ,,kisgömböc,, a csuti dönt !!!
solidedge
Viszont ha 2022-ben nem a felcsúti kis pöcs pártja nyeri a választást, akkor mindenki kap támogatást. Ezen is el lehet gondolkozni.
Nessy
@nemkati: Ezt komolyan gondoltad??? A kormánypárti frakció arra szavaz, amit O.V. mond! Nála meg a kicsinyes bosszú mindennél előrébb való! Azért ez már tényleg nyílt zsarolás! Hogy is van ez a kulturált kampány Gulyás miniszter??
nemkati
@papa.49: @Nessy: Jó, hát igaz, mondott már olyat, hogy ha úgy állna a számok, Bözsi néni, akkor emelek... de már csak nem ő dönt az önkormányzati pénzekről! Vagy igen?
nezelodo
Aztán még sokan tagadják, hogy Orbán hitbizományként kezeli az országot, és annak javait! Pedig a vezér nem tulajdonosa az országnak, hanem megbízott vezetője, hiába van a fél ország tulajdoni lapján a Lölö széljegyzete a "vásárlási" szándékáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.