A szentendrei HÉV vonalán pedig Budakalász és Szentistvántelep közt csak egy vágányon folyik majd a közlekedés. 

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint szeptember 28-án (szombat) üzemkezdettől szeptember 29-én (vasárnap) üzemzárásig a H7-es csepeli HÉV a teljes vonalán kimarad karbantartás miatt, helyette pótlóbusz közlekedik majd.

Hétvégén nem közlekedik a csepeli HÉV

Fotó: wikipedia CC BY-SA 4.0/Christo

A két napon "a HÉV helyett H7-es jelzéssel a Boráros tér és a Szent Imre tér között pótlóbusszal utazhatnak. Az autóbusz a Boráros térnél a 23E járat felszállóhelyéről indul, majd a Soroksári út – Kvassay Jenő út – Weiss Manfréd út – Kossuth Lajos utca – Szent Imre tér útvonalat járja be. A Szent Imre térnél a buszvégállomáson, a 179-es járat megállójában és a HÉV-állomás mellett lehet a pótlóbuszra felszállni. A Karácsony Sándor utca és a Csepel H megállók megközelítése a Szent Imre tértől egyéb járatainkkal lehetséges.

A Szigetszentmiklós felé közlekedő 38-as buszcsalád járatainak egyes kora reggeli és késő esti indulásai a csatlakozások biztosítása érdekében pár perccel későbbre tolódnak."

A H5-ös szentendrei HÉV vonalán is munkálkodnak majd a hétvégén, emiatt szombaton és vasárnap a

"HÉV-szerelvények a Szentistvántelepnél, Budakalász, Lenfonó és Budakalász állomásokon ideiglenesen mindkét irányban a Szentendre irányú peron mellett állnak meg."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.