Tömeges vaddisznópusztulás történt a Pilisi Parkerdő Zrt. Budakeszi Erdészetének területén, a Disznóskert nevű körülkerített erdőrészen, értesült a 444.hu. 

Megjelenhetett a sertéspestis Budapestnél
Fotó: Pixabay

A portál a Nébih-től megtudta, valóban találtak elhullott vaddisznókat a Budakeszi Erdészet elkerített vadászterületén. Bár erős a gyanú, hogy sertéspestistől pusztultak el, a vizsgálatok még folynak. 

A hatóság szerint a gyanút erősíti, hogy az elmúlt hetekben több olyan külföldi állampolgár is járt a területen, akik sertéspestissel fertőzött országból érkeztek.

Az országos főállatorvos elővigyázatosságból, a vizsgálatok megkezdésével párhuzamosan, elrendelte az érintett területen a vaddisznó hullák fokozott keresését. Ez zajlik jelenleg

- olvasható a közleményben.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Miskolc fideszes polgármester jelölt pofáját, (dr. Alakszai Zoltán) ne itt mutogassák közpénzből, hanem a sertések, birkák és a marhák között, mert a többség nem kíváncsi erre a mocskos szarházira! Bár tudjuk, hogy sokan hajlandóak jó pénzért a "szopok, nyalok, gombot varrok"...de javaslom a pénzszerzés más formáját, mely ugyan nehezebb, de tisztességesebb!
simmering73
"A hatóság szerint a gyanút erősíti, hogy az elmúlt hetekben több olyan külföldi állampolgár is járt a területen, akik sertéspestissel fertőzött országból érkeztek."
Ezért a vaddisznók tömegével pusztulnak, mert eldobálják a szendvicseiket. Meg az a migránsozó jó kurva anyátokat, hogy nem unjátok még.
jesz
esetleg kiírni, hogy a területre csak fertőtlenítő folyosón keresztül szabad bejutni, és mindjárt az okot is megjelölni, hátha valamelyik gyengébb elméjű nem értené, miért...
Mostmár persze baszhattyák, de akkor is...nehogymá a parkerdőből ez nem jutott eszébe senkinek?

Persze, ha valamelyiknek a sajátja lenne, akkor még madár sem repülhetne arra.
De így?..jöjjön aminek jönni kell?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.