A szélsőjobbos amerikai Breitbart-nak adott interjút a család-és ifjúságügyi államtitkár – szúrta ki a hvg.hu.

Novák Katalin: "Ha már van benned egy gyerek, akkor amit teszel, az nem választás kérdése"
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Novák Katalin szót ejtett az abortusz témaköréről is, azt mondta, zavarja, hogy sok családbarát és pro-life rendezvényen azt mondják, az abortusz választás kérdése. Pedig szerinte nem.

Ha már van benned egy gyerek, akkor amit teszel, az nem választás kérdése. A választás előtte van. Az abortusz pártolása a gyilkosság pártolása, ellene van a választásnak

- fejtegette Novák, majd hozzátette:

az abortusz nem a szabadságról szól, nem a nők szabadságáról szól, ez a szándékos félreértelmezése annak, ami történik.

Az államtitkár azt is kijelentette, Magyarországon azért is családbarát a mentalitás, mert ha egy nemzet vezetőinek vannak gyermekei, akkor az a döntéshozatalban is megmutatkozik.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
,,Ha már van benned gyerek..." nagggyon szép kifejezés a nagyságos asszonytól.

Ezek mind ilyen hülyék...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kereső
Na mi van propi? Nem tetszettek az előzőhöz irott hozzászólások, hogy minden eltűnt?
tulipan
Bizony, hogy AZ!
Azért még REMÉLEM, te kretén, ronda banya, nem azért akptál megbízást az ilen hülyeség szétlefetyelésére, hogy ezzel felbiztasd az amúgy is, módfelett pimasz magyar hapsikat az erőszakra???
tulipan
@kereső: Bizonyára igy volt! Valamelyik nap legalább 50 hozzászólást tüntetett el, az az owelli rendőr!
volvós
Tehén Katika !!! Még csak fél egy van, de Te egyre hülyébb leszel !!!
nevemnick
,,Ha már van benned gyerek..." nagggyon szép kifejezés a nagyságos asszonytól.

Ezek mind ilyen hülyék...
kereső
@azösszeskibanévfoglalt: volt egy másik összefoglaló az államtitkár asszony szösszenetéről.Alatta kifejtettem, hogy én eddig nem neveztem novákszatyornak...etc. Most viszont azt mondom, hogy takarodjon a nők bugyijából, és főleg méhéből.Az emberek önrendelkezéési jogát nem csorbithatja, és megtiszteltem egy bigott papok hülye qrvája jelzővel. Volt még más is, de ez volt a lényege- meg, hogy menjen a dél-amerikai keresztény diktatúrákba, ahol a megerőszakolt 10 éves kislánynak sem engedélyezi a papság/az állam az abortuszt. Ide, ebbe a korlátolt sötétségbe megyünk vissza a 21. században?
azösszeskibanévfoglalt
@kereső: ja, tleg. azalatt én is anyáztam
hát, a propi csettintett, hamuvá lettek a kommentjeink
luiz
Ha nem úgy nézne ki ez a majom, mint a hypós flakonon a halálfej, még talán bele is engedném
tulipan
@luiz: Ejnye! Lehet, hogy pont erre vágyik??? :D
justhpeter
Ahogy halad előre az idő, Katalin egyre kevésbé veszi mészre magát, pedig jó lenne neki is.
Folyamatosan tolja a sötétebbnél is butább dumáját, de nem veszi észre, hogy eredménytelen és visszatetszést kelt még a normális emberekben is. Gyakorlatilag ennek az ostoba félnáci dumának semmi hatása nincs, mert egyre kevesebb gyerek születik.
lampa laz
Ilyenkor nem választani szoktunk, te hülye szavazóurna, hanem dönteni.
tudode
Ezekre az asszonyokra mutogat:
.
------ A Fideszre szavaztam, nem arra kellett volna?
.
www.youtube.com/watch?v=5X3hKKwArxs&t=4s
.
He, he, he,he
papa.49
Azért a mondatai nem egy iskolázott emberre vallanak, ilyet még állatra se szoktunk mondani !!!
kereső
@papa.49: ez a női nem szégyene, iskolázott, négy nyelven beszél és a francia becsületrend kitüntettje, holott a ténykedése egy második trianonnal ér fel. Tegnap este olvastam, hogy ma már évente 1500-1700 magyar gyermek külföldön születik. Nem az elcsatolt területeken élők, hanem a kivándoroltak szülnek annyit. Nos ezek a gyermekek is szerepelnek amagyar születési statisztikában. Ha ezt tovább gondoljuk, akkor ez rontja az élve születések számát Magyarországon- és erőteljesen befolyásolja a halálozási arányszámot. Ennyi!
papa.49
@kereső: Közérthető akart lenni, de csak nagyon KÖZÖNSÉGES LETT !!!
Ennyire méltatja az ,,anya,, szerepet ,,ha már benned van,, na ez volt eddig a legundorítóbb megszólalása ennek a picsának !!!
kokopelli
@kereső: az enyém is eltünt,pedig én csak valamit példaként említettem,egy nyugati ker.demokrata párt
hozzáállásáról,és a ellenfelei véleményéről!
vacsi
@papa.49: És ez volt eddig a legundorítóbb kifejezés, amit a gyerekek születésével kapcsolatban hallottam! Undorító, gusztustalan!
kereső
@papa.49: igen, nagyon közönséges és sértő- főleg egy nő részéről. És ha valakinek, ennek a luvnyának tisztában kéne lennie azzal, hogy micsoda megalázó procedúra egy abortusz, és micsoda megaláztatás most a kormány részéről degradálni-és gyakorlatilag kiirni a "normális" emberek sorából azokat a nőket, akik biológiai okok miatt nem szülhetnek, és azokat is akik egyéb okok miatt nem válllalhatnak gyermeket- holott szeretnének. Amiről a kormány kommunikáció sohasem beszél- az a gyermek vállalásának felelőssége. Az én hitem szerint gyermeket vállalni/szülni csak felelősséggel lehet.
Borsodi
@kereső: Igazad van,de ha körbe nézünk legalábbis Borsodban igen kevés az aki felelősséggel szülne,mert tíz gyerekből jó ha 3 nem cigány.Ők szaporodnak az biztos.Először is ezt kéne megakadályozni 4 gyerekig családi aztán megadóztatni.Ha nincs normális feltétele a gyermek vállaláshoz elvetetni.nem össze vissza szülni mint egy állat.Mi lesz így 10 év múlva kisebbség a Magyar.
kereső
@Borsodi: Igen ez egy nagyon súlyos társadalmi probléma- amivel nem hajlandóak foglakozni. Ottan nem érdekes, hogy milyen szinvonalú az oktatás-és megelőzés, hogy ggenerációk nőnek fel afrikkai körülmények között. Én egyébként magyarnak tartom őket IS! Cigány származású magyaroknak- de amig ezt a többségi társadalom nem képes tudatositani önmagában és bennük főleg nem, addig nincs integráció-és nincs felzárkóztatás.És pontosan azokat a civil kezdeményezéseket öli meg a kormány, amelyek a legtöbbet tudnának tenni ennek érdekében- csak ezek most ellenségek.
lampa laz
Azért 1 dolgot el lehetne tanulni a cigányoktól, ez pedig, az összetartás. Sok lúd disznó győz!
lampa laz
@lampa laz: bocs, ezt a játszótéri balesethez akartam írni.
Clavigo
novák katalin,,vagy " kijapicha ez "...: " Ha már benned van a gyerek ",,,,mint ahogy anyád sem várt téged? ,,csak bekapta a legyet? ,,,oszt nem volt választása,,gyereket várt ,,oszt te jöttél. ..Vazzze..azért ez már nem semmi..
namihami
Az, hogy hülye és hülyeségeket böfög fel, az legyen az ő gondja.
De az, hogy egy ÁLLÍTÓLAG NŐNEMŰnek született lény a többi nőnek azt legyen képes előírni, hogy szüljön-e vagy sem, na ez már tipikus fideszmentalitás. Mi, akik ezt még láthattuk, hallhattuk, most némi déja vu érzéssel vesszük tudomásul, hogy ismét közöttünk van Ratkó Anna éppen aktuális reinkarnációja. Ugye, emlékeztek? ""Lánynak szülni dicsőség, asszonynak kötelesség!"" Csak azok kommunistának neveztették magukat, ezek fidiótának. Csak a betűk sorrendje más, a mentalitás már felzárkózott. Persze, némi vizsgálódás után sorra derül ki, hogy a fészek ugyanaz, csak a tojás frissebb költésből ered. Leszámítva néhány vénebb kakukkfiókát, akik ""természetesen"" már akkor is a szocialista rendszer gyengítésén fáradoztak. Ilyen eredménnyel.
""Mi kommunisták/fideszesek más anyagból vagyunk gyúrva!""---hát ez a mondatuk tényleg igaz. Az az anyag barna, kissé képlékeny és világrajötte után leöblítendő. A Kövér, Rezsibu.i ... nevű anyag (néhány társával egyetemben) még a kitolási szakában is fájdalmas...
vacsi
@namihami: Igen, az egész kezd a Ratkó-korszakra hasonlítani! Bár arra még lehetett némi mentséget találni.
amaramaistanna
Az abortusz választás kérdése, az egyéné és nem Novák Kataliné, aki Ratkóbb kíván lenni Ratkónál... Végiggondolta -e ez a fideszes emberféle, hogy mi történjen egy megerőszakolt tizenévessel, egy várhatóan betegen születendő gyerekkel,etc,etc,...feltehetően tisztában sincs vele, hogy miket hord össze nap mint nap, csak kiszolgálja a keresztapát...
volvós
@tudode: ...potenciális, irástudatlan megvezetett roma-szavazóbázis...hajrá Magyarország, hajrá cigányok !!! Hát ez van...
Eriksson
@volvós: Azt jósolták, hogy 2030-ra Magyarország cigány ország lesz.
volvós
@Eriksson: Már most az...élükön a " vajdával "----:-)
volvós
@Eriksson: Régen a Parlamentben
- " Elvtársak, megoldjuk a cigány kérdést ! "
Ma a Parlamentben
- Gazsi ! Megoldjuk a MAGYAR kérdést ! "
Eriksson
@volvós: .
Anyu zsidó vagyok vagy cigány? Kérdi Petike.
-Zsidó kisfiam, én is az vagyok, te is az.
Apu cigány vagyok vagy zsidó? kérdi Peti.
-Cigány fiam én is az vagyok, te is az, mért kérded?
-Van a suliba egy eladó bicikli, nem tudom ellopjam vagy alkudjak rá.
F_Viktor
"Ha már van benned egy gyerek..."

Tuti nem hetero a csaj, nő ilyet nem mond...

"Magyarországon azért is családbarát a mentalitás, mert ha egy nemzet vezetőinek vannak gyermekei, akkor az a döntéshozatalban is megmutatkozik."

Az már biztos, hogy óvják gyerekeik lábát, a nép lábán urizálnak, s ha le is lépnek onnan, akkor a politikus papák kényelmesre kibélelik topánkáikat puha közpénzek milliárdjaival.
no, és jár nekik a milliós magániskola, a svájci bentlakásos egyetem...
ittott
most mi a jobb.
cigánynak lenni, vagy zsidónak.
csak úgy....
@F_Viktor: nem értelek!? láttá már normális fideszest?
na látod! oszt miért pont ezen akadsz ki?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.