Postások dobják be a Fidelitas szórólapjait Budapesten, írja olvasói források alapján a 24.hu.

Már a postások is segítik a Fidelitas lejárató kampányát
Fotó: MTI/Mohai Balázs

A Fidesz ifjúsági szervezete annyit árult el, szórólapterjesztésért fizettek a Magyar Postának, de az árat nem árulták el. A Magyar Posta szerződésinek listája nem kereshető, és nincs benne egy dátum sem.

A szórólap a szervezet lejárató kampányába illeszkedik, Puzsér Róbertet, Karácsony Gergelyt és Berki Krisztiánt játssza ki egymás ellen.

(hvg.hu)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nagyon ostobának néznek bennünket ezek az "ifjú fidesz palánták"!
Nem elég az óriás plakát minden sarkon, a szellemdús zenés performanszaik, természetesen eltakart orcával, most még a postaládába is bedobják a bohócos szórólapjukat! Csekély értelmű híveik örömére!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@Eladott Ország: nálunk a közel harminc év alatt egyetlen egyszer volt narancsos társaság hatalmon. Az előző ciklust igen nagy vihart okozó problémákkal zárták, (egyesek bíróságra is kerültek, és az ügy még jelenleg is tart) mialatt a jelenlegi civileknek két és fél év kellett, hogy kivakarják a sz@rból a várost, és a lehetőségekhez képest valamennyit fejlődött is. No, és itt kezdődik a ,,jópofaság": az egyik volt (kdnp - fidesz) alpolgármester (minden mocskos eszközt bevetve) most új felállásban indul a polgármesteri székért csupa férfi képviselőkkel, a civileknél fele-fele arányban vannak a hölgyek és urak. Remélem, hogy nálunk újra győz a józan ész...
kokopelli
@csak úgy...: nem ismered a Timurt (Orbán) és csapatát?Segítenek ahol tudnak! A pénz nem számít,mert
az nem az övék! Igen, már nem fiatalok,mert fiatalon a Kádár Jani bácsi volt a kenyéradó gazdijuk! A memori-
ájukkal még nincs baj,de az emlékezőképességük ß@rni ment!
csak úgy....
@kokopelli: Szerencsémre nem ismerem! :) Ha jól emlékszem, a jobbiknak milliós büntetést szabtak ki,tiltott pártfinanszírozás címén! Kettösmérce?
sokanvagyunk
Nem a postás, hanem a Magyar Posta Zrt., ami elég zártkörű, nem hiszem hogy egyetlen postásnak is tulajdonrésze lenne benne.
namihami
@sokanvagyunk: Pont ezt akartam szóvá tenni. Nincs postás rokonom, haverom, stb., de nem hiszem, hogy a postás (aki kint talpal napban, hóban, esőben) az olyan qrva boldog lenne attól, hogy még egy csomó szemetet cipeltetnek és dobatnak be vele a postaládákba. És ezért még egy fillért se kap, hiszen ""munkaköri kötelesség"".
Ebben a buli azoknak, az egyébként is milliós fizetésű Fidesz-csicska postavezéreknek van, akik ezért is leszakítják a sápot és egyben hűségnyilatkozatot is tesznek az Uruk fele.
Eladott Ország
@nevemnick: tegnap, 09:22; Az én városomban, 1994 óta MSZP-s polgármester van és jelenleg sincs semmi esélye a fidesz győzelmének. Utcahosszal nyerték idáig az önkormányzati választásokat. Sajnos az országgyűlési választásoknál a környező települések miatt fideszes országgyűlési képviselő nyert, igaz csekély többséggel, de a következő választásoknál
úgy néz ki a helyzet, hogy a vidéki lakosságnak is megjön a józan esze. Pedig tudjuk, hogy a fidesz bűnbanda, pont a legelesettebb/legszegényebb embereket ( többséget) fosztja ki. Például Csenyétén 100 % fideszes győzelem volt, az ország legszegényebb falujában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.