Ha Gyurcsány Ferenc meg akarja tiltani, hogy valaki imádkozhasson a hazáért, másokért a nemzetért és az ország vezetőiért, akkor óriási nagy baj van a fejében – mondta a Magyar Hírlapnak Soltész Miklós.. Blaszfémiának gondolom! – így kommentálta Gyurcsány Ferenc az ATV-ben azt, hogy Soltész Miklós több száz gyermeket vitt el az Országházba, ahol azok a kereszténység megmaradásáért és a nemzetért imádkoztak. Soltész Miklós elfogadhatatlannak nevezte, hogy a magyar történelmi múltat és az ezeréves keresztény hagyományt semmibe vevő DK-elnök most úgy csinál, mintha elfelejtette volna, hogy ma Magyarországon senki senkit sem kötelez semmire vallásában vagy hitében, de mindenki számára adott a lehetőség, hogy megélje a kereszténységet szabad akaratából. Azok a gyermekek, akik felnőttekkel együtt ott voltak a parlamenti találkozón, azok mind hívő keresztények voltak. Soltész Miklós ugyanakkor azt is elmondta, hogy hívő emberek vallásos meggyőződésének az elítélése helyett a saját korábbi...

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hogy Gyurcsánynak mekkora baj van a fejében azt nem tudom, de hogy Soltész-úrnak és az ócska fityesznyik bandának azt nap mint nap tapasztalnunk KELL! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Mire való az ország háza? Imára? Gyermekeket imádkoztatni orbánért, meg a soltész félékért? Akik kinevezték magukat "nemzet vezetőnek"? A te fejedben van nagy baj. Templomban imádkozzatok. Az ország lakosságának 17 %-a vallásos. Ez eddig magánügy. De miért kell ráerőltetni ezt a többi 83 %-ra? Szabad vallásgyakorlás? És aki nem vallásos, de mégis egyházi iskolába kényszerititek a gyermekét, mert azt az egy falusi iskolát elvettétek az önkormányzattól, és az egyház kezébe adtátok. Miről hadoválsz soltész?Igaza van Gyurcsánynak- ti egyházi pedofilok vagytok, a valóságot erőszakoljátok meg, és a gyermekeket.
Macskaszem
Derék keresztény kormány úgy védi a keresztény értékrendet, hogy szidja a pápát, szarik a szegények gyámolítására, szembe megy az evangélium legalapvetőbb tanításaival és a legfontosabb pontokon sérti meg a tízparancsolatot: ne lopj, ne hazudj, mások becsületében kárt ne tégy, mások tulajdonát ne kívánd stb.
A kúrmány szavakban kereszténykedik, de antikeresztény módon viselkedik.
Eladott Ország
"Kötyönyük tyépen Soltéty bácsi! Az ünnepség végén megtyámoljuk, hány fűtyálat teccettek minekünk ajándékozni. Ahány fűtyálat teccettek nekünk adni az ovink udvarára, annyi áldás szájjon a bácsikra!" Én már kitaláltam, hogy Soltész Miklós miért használja ki és fel a gyerekeket a választási kampányban is. Azért, mert nekik akármit mondhat, nem kérdeznek, nem szólnak vissza. Hazudhat is, ömlenghet arról, hogy milyen nagyon jó bácsi. Ő és az Orbán Viktor bácsi. Szereti a gyerekeket, cserébe pedig elvárja, hogy a legkisebbek ámulva lessék minden szavát, mozdulatát. Ha közben el nem alszanak. Meg aztán ki lehet vezényelni az óvodásokat bárhova, bármire, mert azt a hazáért teszik. Az óvónők is ott vannak, ahol a Soltész bácsi – félelmükben vagy áhítattal a kereszténydemokrácia megvédése jegyében. Amit "ezek" művelnek az politikai pedofília.
Nessy
Pártunk és kormányunk csak státusz keresztény! A hit nem hivalkodik!
Ájtatos képpel szónokol a kereszténységről, miközben naponta szegi meg a legalapvetőbb tanításait is! És akkor a 2/3-s Tíz parancsolatról ne is beszéljünk!
Eladott Ország
Úttörőknek kisvasútja medve módra szusszan,
Fák alatt ma messze indul, völgyből hegyre néz.
Mennyi gyermek újrakelhet énekelve hosszan,
Kis vasúton messze menni édes mint a méz.
youtu.be/pjP_G7jkQnA
Gauntlet
Ezek Gyurcsány meg Soros fóbiájuk van, állítom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.