A 45 éves férfi az ügyészség szerint nem fogja megfenyegetni a nőket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
sokat, nagyon sokat elárul a dolog Polt-erájról! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: A Polt-eráj nagyon nem diszkrét (agy)bájárúl

az ügyészség megbízik egy örült randalírozóban

Mint ismert egy „őrjöngő 45 éves férfi az Erzsébet körúton két fiatal nőt fenyegetett, majd a Mitsubishijével bevágott a fiatal nők Hondája elé, és keresztbe megállt előttük. Az autót vezető férfi ezután átkiabált a két nőhöz és megfenyegette őket, hogy beengedjék a sorba. Miután ez nem történt meg, a Mitsubishi sofőrje méterekkel odébb a dugóban a Honda mellé állt, kiszállt, feltépte a másik autó ajtaját, fejbe rúgta az anyósülésen utazó egyetemista lányt, majd elhajtott. A fiatal nő nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A férfit súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítják”.
Már az eset kapcsán is felmerült, hogy az illető így „szocializálódott”, mert ezt is megengedheti magának. Nos ez a gyanú csak egyértelműbbé vált most, hogy az elfogott vadállatot a derék ügyészség szabadon engedte, mert szerintük: „nem állnak fent a feltételei annak, hogy letartóztassák a férfit, ”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.