Megegyezésre kell jutni Európa két fele között, de ennek világos feltételei vannak, például az, hogy "nekünk jogunk van a keresztény szabadság törvényei szerint berendezni az életünket" – mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Budapesten, a Fidesz 28., tisztújító kongresszusán.

A kormányfő hangsúlyozta, Magyarország már nem egyedül áll a küzdőtéren, hanem egy tekintélyes hadoszlop tagjaként:

lengyelek, csehek, szlovákok, reményei szerint vasárnap estétől az osztrákok újra, és csak idő kérdése, hogy az olasz szabadság is újra zászlót bontson.

Ezek azok az országok, amelyek nem brüsszeli birodalmat, hanem az európai nemzetek szövetségét akarják, amelyek nem bevándorlótársadalmat akarnak, hanem meg akarnak maradni a keresztény kultúrából kisarjadt büszke európai nemzeteknek – mondta Orbán Viktor.

Arról is szólt, hogy megegyezésre kell jutni Európa két fele között, de ennek világos feltételei vannak: Nyugaton el kell fogadniuk, hogy "nekünk jogunk van a keresztény szabadság törvényei szerint berendezni az életünket, és fel kell hagyniuk az államaink és kormányaink elleni nyílt támadásokkal".

Nem vagyunk hajlandóak többé európai pénzből finanszírozni a velünk szemben ellenséges, Soros-féle álcivil szervezetek garmadáját

- jelentette ki a miniszterelnök.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán 

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

azösszeskibanévfoglalt
ennél még durbincs szövegeiben is több az értelem :D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
O1G te mocsok patkány!!! Jogotok van megdögleni is !!! Vagy a kötélen száradni!!!
CsipkeRózsa
Mik a törvényei a keresztény szabadságnak.

Ezt a kifejezést nagy be akarja vésni az agyakba, mostanában a szövegeiben mindig bedobja a népnek.
azösszeskibanévfoglalt
ennél még durbincs szövegeiben is több az értelem :D
Nessy
OK! Aki gondolja, rendezze be úgy, aki nem, azt hagyják békén!
Már rosszabbak a középkori hittérítőknél!
Nessy
@CsipkeRózsa: Pont az a lényeg, hogy semmi értelme, így minden unortodox intézkedést rá lehet fogni!
lampa laz
Baszki, ha én ezt előbb tudom, nem az új bútorommal rendezkedem be...
tudode
A cím kieg:
.
A tízparancsolatból a felét likvidálva!!!
.
Maxipocak
"Keresztény szabadság törvényei". Értsd: mások és saját hazájának kifosztása, gátlástalan aljassággal.
kereső
Ki adta ezt a jogot ennek az Alkotmánypuccsolónak?, hogy megváltoztassa egy ország berendezkedését, új rendszerváltást csináljon, és egy bigott vallásos/ nem keresztényi!!!/ államot erőszakkal kényszeritsen a polgáraira? Erre a csaló választási törvénnyel elért parlamenti!!! kétharmad nem ad felhatalmazást.
nevemnick
Elég volt ebből az ,,ifjú keresztény demokratából" :D Csak rendezze úgy az életét ahogy akarja, a miénkbe pedig kuscsi legyen.
tulipan
Te, vén dagadék, marha! Miután szétloptad az országot, lehetőséged van, de JOGOD, AZ nincs!!!
simmering73
keresztény szabadság törvényei - ez mi a lóf@sz?
Ludmilla
nekik szabadság,nekünk rabság és alázat...na ne
keresztapa
@nevemnick: Iszlamista vagy? élj úgy, de hagyd a keresztényeket úgy élni, hinni ahogyan azt a keresztény nemzet éli. Keresztény szabadságtörvényei szerint? Keresztények már csak így élnek!
keresztapa
@kereső: Ma 17:33 -ra Jó lenne már tudomásul venned, hogy a két harmad az többséget fejezi ki, a többségi akarattal egyetembe. A választási törvény az elfogadott a polgárság aszerint éli napjait, nem ideológia szerint.
kereső
@keresztapa: a Qrva élletbe má' A parlamenti 2/3-ad, nem egyenlő az ország kétharmadával. Tanulj ötödikes matekot.
Köb Jani
@kereső: Ötödikes matek. De csak neked mert a harmadikból már kimaradtál: szavazásra jogosultak száma, nem egy a lakosság számával, lélekszámával.
kereső
@Köb Jani: Éppen ennek okán nincs 2/3-ad, csak a parlementben- az meg nem egyenlő a választásra jogosultak 2/3-dával. Kezdjél el számolni- a választásra jogosultak száma 8,700.000,-Fő. Fideszre szavazott a legutóbbi országgyűlési választáson 2848.000.-Fő, az ellenzékre 2.898.000.-Fő. Na hogy is állunk az ötödikes matekkal? Úgy látszik le vagyok maradva, mert nem tudtam, hogy már harmadikban megy a törtek-és a százalék számitás.
kereső
Azt, hogy mi a keresztény szabadság ÉN mondom meg, és ÉN iratom meg a törvényeit IS!- mondta orbán magában. Mert ez csak az ÉN fejemben létezik- a valóságban ilyen nincs, na de ezt is beszopják, a papok meg majd besegitenek.
Ludmilla
@keresztapa: miről beszélsz? A csalással,hazudozással megszerzett kétharmadról?
CsipkeRózsa
@Köb Jani: A lakosságra hivatkozol válaszodban, tehát a választásra jogosultak is csak a lakosságból vehetők figyelembe, nem pedig az egész Kárpát-medence létszámából, ez Orbánnak legalább 1 millió, nem itt lakóinak választói részét jelenti. Nem lenne meg a kétharmad.
keresztapa
@Köb Jani: Köszönöm az egyetértésed kinyilvánítását. jó az ha nem ideológiai restségbe süllyedve, de polgári gondolatokkal fejtjük ki vélelmünket. @kereső: Már ismert eléggé a tévhit, mely párt kormányoz? Ha esetleg tudod ki ne mond mert rosszul leszel, nevezd meg azt a pártot... az ellenzék pártját... amely 2.898.000
szavazattal Kormányra jutott. Az osztás nem az erős oldalad, mert a pártokat nem osztottad, csak netán összevontad ami nem egy hanem rész összegeket takar. A valóság ábrázolása polgári feladat. A Számokkal való trükközés az a politika egyedülállósága, hazugságokkal cáfolni a nyilvánvalót. Értelmetlenséget értelmesnek mutatni.
Nessy
Azért kérem tisztelettel, csak a fidesz választási törvénye szerint létezik, hogy 49 % = 67%-kal, ami a kétharmadot jelenti! Ezt egy általános iskolai dolgozatba leírja a nebuló és akkora szekundát kap, hogy kilóg az osztálykönyvből!
Qqberci
"Nem vagyunk hajlandóak többé európai pénzből finanszírozni a velünk szemben ellenséges, Soros-féle álcivil szervezetek garmadáját"

Soros legnagyobb bűne, hogy nem hagyott éhendögleni...
nevemnick
@keresztapa: jól érzed magad? Nyugodj le egy picit, és olvass ,,illiberalista keresztény" Orbánt, csak ne sokat, mert ezek szerint neked az árt.
:D
keresztapa
@nevemnick: Én saját magam választom ki az olvasásra alkalmas műveket ami, az ideológiától távol esik. Ezért sem tudtak ideológia rabjává tenni, pártbrosúrások sem,
ellenzéki restségbe süllyedt sértődött személyek. Olvasva a propi kommenteket telve van velük a komment. Kommunista ágyazatú vélelmekkel. Ezeken már csak mosolyogni lehet, de komolyan venni nem.
kereső
@keresztapa: Ott sántit az érvelésed- egyébként találó az avatarod, mi is lehetne egy fodess-es , mint "keresztapa"- hogy te /ti csak a pártokat tekintitek ellenzéknek, a mögöttük álló tömeget ,meg nem. Pedig a valódi ellenzék az a 2,898,000 ember, aki kimondottan a fidess ellen szavazott, nem az ellenzéki pártok. Osztán most meg az a nagy harci helyzet-,hogy megszületett a "molotov-ribbentropp" paktum, és az ellenzéki pártok, meghallgatva a valódi! ellenzék követelését, a választás idejére összehangolódtak. Egy-Egy, mert igy talán ha nagyon nagy csalás nem lesz, akkor október 14-én talán nem narancssárga lesz az egész ország, mint 2006 óta folyamatosan. Ez a választási tv. erre van kalibrálva, meg a csalásra.Osztani meg nem fogok, mert a fidess ellenében luciferre IS!, és nagyon sokan gondolják ugyanezt.
Csak ne szerezte volna meg a T-systemset is a fidess, mert ezzel bizonyitja eleve a csalást.Szóval- számolunk még egy kicsit?
lusta
Drága felcsúti sztrovacsek, és mi van a keresztyénekkel?
keresztapa
@kereső: Ideológia nélkül csak polgári felfogás követése ként. "Ha férfi vagy légy férfi
Függetlenségedet
A nagyvilág kincséért
Árúba ne ereszd.
Vesd meg, kik egy jobb falatért
eladják magukat. @kereső: Nyugodtan csak számoljál, addig se ágyazódol még jobban be a DK -ak. Az emlékezete néhány embernek kihagy.
kereső
@keresztapa: érthetetlen , amit gagyogsz-és ragyogsz nekem itten. Hogy jön ide a dk?Má ott hibádzik az egész, hogy nem lehetek, az!
nevemnick
@keresztapa: ( 20:19) hsz-ed szerint nagyon szereted a vicclapokat, és Harry Potternek álcázott Viktort. Az, hogy nem szeretem a hozzád hasonló embereket, az köszönhető az első megjegyzésednek a kommentemhez. Nos, az ilyen pógárok akik fel- és megszívták vitya pár hónapos kereszténységének bulláját, azokat csak sajnálni lehet. Le...
keresztapa
@nevemnick: A DK "kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk,Ország rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja-".
namihami
""A potyapénzt elfogadni és ellopni pedig keresztényi mentalitásunk mellett ugyan, de önkéntes felajánlás mellett tesszük.""--folytatta a Nagy ember.
Csekély módosítással, de felhasználták elődeik mondását: ""A whisky a dolgozó nép itala, melyet választott vezetői révén fogyaszt!"". Csupán a whisky, mint tárgy, változott pénzre. Minden egyébre (mészárosozás és hasonlók) már futja belőle.
csipetke
Gusztustalan,amikor a maffiafőnök kereszténységről hadovál.Valószínűleg gőze sincs,mi is az,de szeret vele takarózni.
@keresztapa: 21:45 A jelzők,amiket a DK kommunistákról írtál,abszolut passzolnak a fideszes kivénhedt,kivetkőzött kommunistákra.Szinte kivétel nélkül mind az volt,közülük orbán,a szélkakas forgatta legtöbbször a köpönyeget,és az eszméit.
Asszem még akasztott ember nem volt,bár az még lehet
nevemnick
@keresztapa: papuskám, neked DK (Gyurcsány?) fóbiád van, mint viktorodnak, sőt a háborúzással, harcolással, sorosozással is. Pihend ki magad, olvass sok Benedek Elek mesekönyvet, attól majd megnyugszol.
Ha másként nem megy keresd meg orvosodat, gyógyszerészedet, és az Ifjú Gárdista tagkönyvedet.
Nu, jó éjt!
kereső
@keresztapa: 21:45, na ha ezt a gyurcsányi megtudja!, hogy a fél ország dk-ás. Mert istenedorbánod az össz.ellenzéket kommunistázta, migránssimogatózta,sorosistává nyilvánitotta- te meg azt mondod, hogy ezek dk-sok.
Nem akarlak elkeseriteni, sem téged, sem istenedet- de Magyarországon nem voltak kommunisták a szószoros értelmében, csak olyanok akik annak mondták magukat( talán egy - de azt kövér lászlónak hijják). Magyarország soha nem épitette a kommunizmust, a "létező" cocializmusnnak is csak az alapjáig jutott el.
A" kommunista ' attitűd- inkább mondanám sztálinista, rákosistának-meg mostanság leginkább az imádott fidessben van jelen, egy kis fasizmussal megspékelve. Ezek úgy látszik kéz-a kézben járnak.
Egy maffiapártállamban igen kifejező a "keresztapa" avatar.
keresztapa
@kereső: Ezt a DK-hoz tartozó szocialista elveken szocializálódott kommunistának mondott, de még azoknál is, alábbvaló szolgalelkek. Akiknek hiányzik az embert jellemző gerinc, azaz vérbeli kommunista góc. Akiknek nincs országuk , nemzetük, átutazók Európában a globalizáció minden színével megfelelési akarás de kiknek ?
keresztapa
@kereső: Eben a Maffia államba te ki, vagy mi vagy,? azaz , hogy azt tudom, hogy kommunista elvekért a gerinced erősen elhajlott Keresztapának a család volt az első, esetleg ha nem a bűnözést tartod elsődlegesnek, tanulhatnál család gyerek szeretettet, ha egyáltalán alkalmas vagy emberi érzésre.
kereső
@keresztapa: hiiiiiiiiii!, az anyját. De szépen összeszedted a fidess goebbelses propaganda szövegét. Mindezzel egyetlen gondom van csupán- ez mind, mind a fidessre=orbán- ra jellemző, nem az ellenzéki tömegekre. Mert orbán a kilenc év alatt bebizonyitotta, hogy neki/nekik csak szavakban első Magyarország, a haza, a nemzet. A legelső és legfontosabb ,ami neki számit az a hatalom, az uralkodás- mindenen,és mindenkin.
Ne azt nézd amit mond, hanem amit csinál. Orbánnak anno nem a kádári dikatatúőrával volt baja / bevallása szerint/, hanem ,hogy nem ő ült már akkor is az első titkár székében. Jó lenne, ha gondolkoznál is néha, mert engem ugyan nem hat meg a propaganda szöveged/ szövegetek.
kereső
@keresztapa: Na ezeket honnan szedted? Tudod, nekem van családom, világ életemben- már gyermekként IS! dolgoztam, és tanultam, és gyereket neveltem, és ápoltam az idős beteg szüleimet, és segitettem azokon akik rászorultak/önzetlenül-viszonzást nem várva/. Hogy merészeled leirni velem kapcsolatban amit irtál? ,ismeretlenül, mindezt azért mert másként gondolkodom, mint Te/Ti.Na takarodj ki az életemből- mától persona non grata vagy. Szó ba nem állok veled
CsipkeRózsa
@RonaGyuri: Itt a Propelleren is van két cikk a témában:

propeller.hu/itthon/3460904-boldog-ujevet-sana-tova-5780?all#c2510572

propeller.hu/itthon/3460904-boldog-ujevet-sana-tova-5780?all#c2510572

Ezeket csak, a témát keresve, a Propeller keresőjéből találtam meg, szokás szerint nem rakta ki a kínálati részbe.
keresztapa
@kereső: Nos nagyon egyetértek veled a szóba nem állással, ilyen felfogású személy
akinek másként gondolkodás az érve,,, csak, hogy éppen az a baj, hogy nem család centrikusan gondolkozol a jövőről, magáról a gyerekről. A maffia tevékenység körül keringsz, nem érteted meg a film tartalmát, hogy a fiának már nem a maffiát tartotta követendő célnak.
tulipan
Há' má', perrrsze! Csak éppen, szépen sorban, kitessékelnek benneteket MINDENHONNAN!!! AKKÓ' MEG, HONNAN LESZ MAJD az a sok ellopni-való PÍÍÍZZZZ?? :D
privatbankar.hu/makro/die-welt-megalaztak-orban-viktort-a-fidesztol-hangos-a-vilagsajto-325199
tulipan
@keresztapa: Az "államosítás" leple alatt, minden köztulajdon, magánkézbe juttatásával történő ellopásra, az Uniós pénzek bezsebelésére és az ország közintézményeinek teljes szétverésére!!!
24.hu/kozelet/2019/10/04/a-fidesz-ugy-rug-szet-mindent-mint-tyuk-a-toreket/
kokopelli
@simmering73: ..majdem 2000 év alatt nem volt nyoma a keresztény szabadságnak,de a fényestekintetű
csak megtalálta! Előbb is születhetett volna a "mágus",de máshol! Milliók élhették volna túl azt a szabadságot!
tulipan
Jellemző, erre a sokadik mocskos bajszos hazugra!! "Sose azt figyeljétek, amit mondok!"
24.hu/belfold/2019/09/25/ader-janos-ensz-klimacsucs-2/
Eladott Ország
A nagy keresztényi szabadságukban szétlopják az országot, és a főisten Orbán úgy beszél embertársairól, mint a rühes élőlényekről: a magasból sokkal könnyebb pofára esni, mint hinnék, jobban fáj majd a puszta földiekkel való ütközés. Mi tudjuk, mi a szabadság. Csak még rajtunk van átkozott orbáni kereszt. Ismerik a mondást: nagy ésszel nagyot lehet tévedni, a hülyének meg nincs vesztenivalója. kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2019/09/fideszj%C3%B32.jpg
Atyaisten! Ez az ember a magyar hatalmi elit IQ-sorvadt magja. Taps neki! Hogy’ még nem fáradt bele ebbe a nagy szellemi produkcióba a legendás kupakos szakmunkás. Narancssárga bársonnyal kötötte össze magát Orbán az alelnökökkel is. Jó kis társaság: a listázó, embereket kukkoló Kubatov; Kósa, a huti-tuszu kettős állampolgárságú magyar, a nemzethy szülészde főigazgatónője, a Novák; na és a legnagyobb honvédő, a mindenütt zabáló Németh. Elit csapat. Férges stílussal az öntömjénezés és a bunkóság hazai megtestesítői. Szegény hazánk!
kokopelli
@Eladott Ország: "...nem vagyunk hajlandók európai pénzekből..."! Őt is európai pénzekből finaszírozzák,ami
még a saját népéig sem csorog le! Igazi más farkával csalánt verő eset! Szemrebbenés nélkül hazudik!Igaz,hogy
a karzata tapsol.mert ők is várnak a baksisra!...a szerencsétlenek!
Madácsi Pali
Úgy tesz a miniszterálnok mint aki sose hallott a törvénybe foglalt társulási szerződésről! Erről már csak ez jut az eszembe "Zúg az éji bogár, neki meg a falnak,.."
kokopelli
@Madácsi Pali: oroszul iskolásoknak,és a miniszterálnok főnöknek:
"Zúg az éji bogár,papa mama szpáty,
Kis bogárka kaputt,japf tvoje máty."...
solidedge
Rendezd be az életedet Pubi úgy, de minket hagyj békén.
nezelodo
Mostanság éppen a győri fideszes polgi mutatta be, hogyan értelmezitek a keresztény szabadság gyakorlását. Köszönik a "kismacskák", akiknek ettől kezd kinyílni a szemük.
colibri
Hurrá! Gratula orbán, ez a fideszeseknek sikerült. Újabb bizonyíték rá a győri polgi esete. Már csak az hiányzik, hogy vasárnap újraválasszák...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.