A rendszerváltás utáni magyar politika legmocskosabb történetének tartja a róla készült szexvideó publikálását Wittinghoff Tamás budaörsi polgármester, aki azt állítja, nem prostituált, hanem egy masszőr húzta csőbe azzal a felvétellel, amellyel már régóta próbálták zsarolni.

Szexbotrány Budaörsön: egy masszőrnő húzta csőbe a polgármestert

Szombat délelőtt bombaként robbant a hír, hogy a Pest megyei település postaládáiba egy szórólapot dobtak be, amelyen egy másfél éve feltöltött pornóvideó linkje található.

A 12 perces film – amelyet egy nap alatt több mint 40 ezerszer néztek meg – két szereplője egy szőke hölgy és a Budaörsöt 29 éve irányító polgármester, akiket alig pár méterről vesz a rejtett kamera. A felvételen tisztán látszik az akció, sőt még az is, ahogy megérkezik, illetve távozik a városvezető. A szóróanyagot a „Megalázott NŐK védegylete” írta alá, ám ilyen szervezet nem létezik.

Wittinghoff azt mondta, borzalmasan érzi magát a botrány kirobbanása óta, de családjával együtt fel fogja venni a harcot a

gengszterek, az erkölcstelen gazemberek

ellen, akik megrendezték a jelenetet. – Ez nagyjából négy évvel ezelőtt történt, nem sokkal azután, hogy Budaörsön nagyon kikapott a Fidesz. Akkoriban fájt a vállam a sok feszültségtől, a hölgyet épp ezért ajánlották nekem, mint masszőrt. Később meg is zsaroltak a felvétellel, azt akarták elérni, hogy ne induljak újra – mesélte a polgármester, aki feljelentésében meg is nevezte a zsarolót.

Mint mondta, pontosan tudja, hogy hibát követett el, de ez csak a családjára tartozik, ők teljes mértékben mellette állnak. – Azt gondoltam, hogy nem fognak ezzel előjönni, inkább megpróbálnak vele folyamatosan sakkban tartani. Igazából így megkönnyebbültem – tette hozzá Wittinghoff.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Kovács Attila

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Horizont: ma, 10:47; Amelyik vállalkozó meg nem áll be a sorba azt meg kinyírják, vagy nem kap megrendelést és ha kell még ráuszítják a NAV-ot is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
babp1982
@Horizont: Elég csak tompikát elíteni meg azt a mocsok kisz halászt aki egy bárban rőföli a kurvát az asztalnál és ezek ugatnak!
Ludmilla
az,hogy ki, kivel,mikor,hol nem tartozik senkire..nem éppen keresztényi magatartás,hogy az esélyes és jó polgit ilyen módon próbálják kinyírni
Ludmilla
azért elég pikáns,hogy a talpig keresztény kormány kurvákat is bevet akcióba
nezelodo
@reagens: Azért lassacskán kinyílik a szavazóknak is a szeme, hála az erőszakosan nyomuló propagandának. Ebben, bár nem ez a szándékod, nem is sejted, mennyit lendítesz előre az ügyükön.
Ludmilla
@Horizont: sajnos igen,de talán ellensúlyozza a kiválóan végzett munkája
Aki Én
@Horizont: ,,@Csizmás Kond: Na ebből hagyd ki a feleségét. Az az ő dolguk otthon. A politikai szál tartozik ránk. A polgi gyenge volt, elbukott erkölcsileg. A szavazói dolga, hogy elnézik- e neki.
Szerinted a másik oldalon mennyi ilyen videót lehetne készíteni? Ne legyél már elfogultan naív. Mennyi alkoholista, drogos, asszonycsaló, asszonyverő, homeszexuális lehet köztük? Lopnak, csalnak, hazudnak, segget nyalnak. Vagy úgy gondoltad csak a polgi bukott meg?"

Már meg is jött a válasz a Kondomnak. A Borkai még korrupt is, ráadásul 3 milliót a kurvának, 3 milliót a testvérének intézett közpénzből.
Upsz...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.