Példátlanul hamis, mellébeszélésektől hemzsegő főpolgármester-jelölti kampányt folytat az ellenzék, amelynek a jelöltjei tapasztalatlanok is – mondta Tarlós István főpolgármester a Karc FM Hangoló című műsorának adott interjúban.

Tarlós elégedetlen az ellenzék kampányával

Budapest főpolgármestere szerint a kampányok egyre gátlástalanabbak, durvábbak és hamisabbak. „De olyan hamis, csúsztatásoktól, mellébeszélésektől hemzsegő kampányt, mint ez a mostani, én harminc év alatt még nem éltem meg” – mondta.

A korábbi kampányokban a főpolgármester-jelöltek arról beszéltek, hogy mit csináltak. Most a mezőny minden tagja tapasztalatlan, és „főleg a magát legerősebbnek mondó” Karácsony Gergely zuglói polgármester, ellenzéki főpolgármester-jelölt gyakorlatilag nem tényleges fővárosi ügyekről és főpolgármesteri kompetenciákról beszél – idézi az MTI Tarlóst, aki szerint Karácsony Gergely Zuglót illetően, ahol egyébként teljesítményeket sorolhatna fel, az egész kampány alatt tapintatos hallgatásba burkolózik

Tarlós Istvánt a műsorban kérdezték Karácsony Gergely csütörtökön kiszivárgott hangfelvételérőlis. A főpolgármester elmondta, nem érti azt az esetlen kísérletet, hogy az ügyben az érintettek csak technikáról és nem a tartalomról beszélnek. Szerinte Karácsony Gergely a saját hangján triviális módon kimondott bizonyos mondatokat, amiknek súlyos tartalmuk van.

Tarlós István elmondta, az ellenzéki főpolgármester-jelölt kampányának a célja, hogy azt arra hegyezzék ki, mintha a fővárosi választás egy kormányváltással lenne azonos.

A főpolgármester kitért arra is, hogy Budapestnek a jelenleginél nagyobb arányban kellene részesülnie a forrásmegosztásokból.

Budapestet nem szabad és nem is lehetséges úgy kezelni, mint egyet a 3200 önkormányzat közül

– hangsúlyozta Tarlós István.

Megjegyezte azt is, hogy Demszky Gábor volt szabad demokrata főpolgármesternek is folyton vitája volt az ügyben az MSZP-SZDSZ-kormányokkal. Tehát az nem igaz, hogy a „Fidesz-kormány kitüntetetten, és a most ellenzéki pártok kormányaitól eltérően bünteti Budapestet” – mondta és azt is hozzátette, hogy a mostani kormány „brutális" adósságot vállalt át a fővárostól.

Foorás: Index

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fantomasz
@rokker33: Nem tudni ,Budapest nagyon kiszámíthatatlan ilyen szempontból ,attól függ mennyire van elegük az embereknek
mi az amit a bőrükön éreznek mindennapokban most és a közelmúltban . Úgy fognak szavazni .
Fantomasz
Én annyit tudok hogy ennél a Budapesnél már volt jobb és szabadabb ,olyan ami sokal jobban volt élhető .
Tehát ami a tarlós alatt van az messze nem a csúcs az biztos .
Fantomasz
@rokker33: Gondolok arra hogy most olyan hogy konkrétan nekem hányinger oda bemenni . :(((((((((((
advocat
Tyutyu! Ehhez neked mi közöd van? Vagy ezt kaptad? Mint ötletet? Azért többre is futhatna!
rokker33
@Fantomasz: De ne felejtsd el hogy volt sz.rabb is méghozzá Demszki !! Ő tényleg semmivel nem foglalkozott amit elkezdett azt Tarlós fejezte be, mert képtelen volt rá! Szerintem Karácsony is ilyen lesz ha megnyeri! Zuglóban is vannak zűrös ügyei és nem tudja magát tisztázni inkább hárít folyamatosan!
Fantomasz
@rokker33: Demszy oszlopos tagja volt a fővárosnak .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.