Van minek örülni, de nem kárörömről van szó.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tulipan
Nagy öröm! Ez azonban, nekem még nagyobb öröm lenne! Hány kötetes lesz a VÁDIRAT
hirklikk.hu/kozelet/orban-szamonkereset-kezdemenyezik-jogvedk/355327
kereső
@RonaGyuri: Az is biztató, hogy mostanság a finn minuiszterelnök az ELSŐ!!! az Eu-s vezetők közül,( és azt is mondhatnánk, hogy az Eu-s tagállamok vezetői közül) aki ellenzéki pártok vezető képviselőivel IS találkozott -és tárgyalt. ( orbánt megelőzve Dobrev Klára,és Karácsony Gergely).
Nessy
@kereső: Viszont O.V. megint előadta magát a sajtótájékoztatón, amikor elkapta a mikrofont a vendég kezéből, és "válaszolt "a kedves veje dolgait említő újságíró kérdésére! Tényleg nem csoda, ha egyre inkább barbároknak tartanak bennünket!
kereső
@Nessy: Neki ( és a családnak) semmibe nem kerül, ha Magyarország miniszterelnökeként meghazudtolja az OLAF-ot.
Belefér, nem? Nekünk meg naponta ég az arcunk miatta. A hazugságai, az aljas viselkedése miatt- mind,mind csak azt bizonyitja, hogy ma Magyarország egyik "közjogi méltósága"(ahogyan a többi tagállam tekint rá)- valójában az ország uralkodója, egy gátlástalan gumicsizmás tahó.
Csak sajnos ennek az árát mi fizetjük- de még fizetnék is , csak tünjön el- a pokol legmélyebb bugyraiban van a helye.
Nessy
@kereső: Lucifer nem olyan bolond, hogy befogadja! Hol a fát, hol az üstöket, hol a fél poklot lopná el! A végén az összes bugyrot a poklon kívülieknek ajándékozná! Az ördögök meg inkább jó útra térnek, és elmennek angyalnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.