Orbán Viktor miniszterelnök levélben köszöntötte fel 95. születésnapján Jimmy Carter korábbi amerikai elnököt – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár kedden.

Orbán Viktor köszönőlevelet írt egy volt amerikai elnöknek
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

"Megannyi kiemelkedő alak és név található a magyar történelem lapjain, olyan emberek nevei, akik figyelemre méltó és nemes cselekedeteket hajtottak végre Magyarországért és a magyar nemzetért. Biztosíthatom arról, hogy a magyar nép sosem felejti el annak az amerikai elnöknek nevét, aki visszaszolgáltatta a Szent Koronát hazánknak, a remény sugarát hozva ezzel a vasfüggöny sötét árnyékába"

- írta a miniszterelnök, hozzátéve: "úgy hiszem, hogy az Ön döntése nem csupán a politikai bátorság szép megnyilvánulása, hanem egyszersmind a transzatlanti kapcsolataink iránti elkötelezettségének bizonyítéka volt".

"Magyarország népének nevében engedje meg, hogy személyes jókívánságomat fejezzem ki 95. születésnapja alkalmából. Isten áldja és tartsa meg jó egészségben még hosszú évekig" – írta Orbán Viktor.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
" a politikai bátorság szép megnyilvánulása" ???
Pontosan mire gondolt ez retardált bunkó??? Csak nem arra, hogy a kongresszus és az amcsi magyarok tiltakoztak, hogy Kádáréknak adja vissza!!! =))
Persze ha beleszámolujk, hogy Orbán és szinte minden pribékje ócska kádári paraszt-káder, a tévedése érthető!! =))
papa.49
Na szegény Carter kezdhet gyűjteni a temetésére, mert akinek ez ilyet kíván nem lesz sokáig ezen a sárgolyón!!!
Gauntlet
Ez a levelezés valami mánia lehet nála. A népet is ezzel "boldogítja".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.