Most vegyetek egy nagy levegőt kedves Szülőtársak. Egy apuka nevében írom le, mert ő még rettegett attól, milyen hozzászólások érkeznek, ugyanakkor fontosnak tartja, hogy tudjatok a történtekről, ők még mindig sokkos állapotban vannak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Málna
Pont ezért meri ez a csőcselék ezt megtenni fényes nappal, mert erre nevelitek a fiaitokat, hogy fussanak el. Szép lassan eltűnnek az igazi férfiak, az egyik fele agresszív állattá válik, a másik fele meg nyápic lesz.
Nessy
@Málna:Egy - kettő, hat ellen? A felnőttek meg sürgősen másfelé néznek, és nagyon sietnek! A rendőrség meg úgy van vele, ki tudja, kiknek a csemetéi!
Málna
@Nessy: Nem arról az egy-két gyerekről beszélek én, hanem minden hímneműről, aki ott volt, látta, de nem tett semmit. És biztos vagyok benne, hogy többen voltak, mint a kis garázdák.
nemkati
Melyik az a 2 hét, amelyik alatt rend lesz? 10. éve várjuk. Na meg azt is, hogy ne egy bűnöző, tehetetlen rendőrfőnök kezében legyen a rend megoldása, akinek egyetlen elfoglaltsága, hogy a megkaparintott őrző-védő cégei jól fialjanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.