Nemesi Pál, a Fidesz által támogatott szegedi polgármesterjelölt fővédnökségével és két fideszes képviselőjelölt védnökségével családi piknikre invitálja október 6-ára, a nemzeti gyásznapra a szegedieket Batári Dávid, az egyik képviselőjelölt a Facebookon -írta meg az Index a szeged.hu híre alapján.

Mint írják, az első Orbán-kormány 2001. december 10-én alkotta meg ezt a nemzeti gyásznapról szóló rendeletet.

A piknik beharangozója szerint ugrálóvárra, lufira, ajándék vattacukorra számíthatnak a kicsik, a nagyik pedig ingyenes egészségügyi szűrőbuszra. A választópolgárok pedig

személyesen beszélhetik meg a helyszínen a szegedi városrészek ügyeit.

Forrás: Index, szeged.hu 

Címlapkép: Google Maps

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Amikor a rablóbanda megmutatja magát!!! Hajrá Szeged, ne hagyd magad!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Amikor a rablóbanda megmutatja magát!!! Hajrá Szeged, ne hagyd magad!!!
Macskaszem
Nem kicsit ízléstelen nemzeti gyásznapon majálist rendezni. Legalább annyira, mint Horthyért misézni a holokauszt emléknapon. Ilyen tapló bukó banda nincs még egy a földön.
silber13
De mit is vártok ettől a söpredéktől!??
cikicakk55
Ezek a mocskok a saját maguk által elrendelt gyásznapot is telibe csinálják,ha Úri kedvük úgy akarja. Hiteltelen egy mocskos bagázs az egész Fideszes társaság,de az is aki(akik) ezeket a szemeteket támogatja és hisz nekik.
namihami
Biztos lasszikust olvastak előző napokban és az vitte ki őket.
"" Temetni jöttem Cézárt..."". Csak annyi történt, hogy nem ismerték a nevet, nem tudták, ki az. Azt hitték, hogy a mindenki magyar alapján, ez is magyar volt.
fahrenheit451
Ezek nem tisztelnek sem Istent, sem embert, sem állatot, sem természetet, sem múltat, sem jelent, sem jövő... sem semmit, ami kicsit is jó.

Értsd már meg végre te féreg húgyagyú kotorék pogány fidesznyikes, hogy az nem politika, hogy én és sokan mások SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN nem szavaznának rátok (vagy az Orbánhoz hasonló vezetőkre)... urambocsá' hozzátok csatlakozni!
Ugyanis van egy egyetemes erkölcsi kódex - még ha hitetlen kutya is vagy:
"Mert amikor a pogányok, akik nem ismerik a törvényt, természetes eszük szerint cselekszik azt, amit a törvény követel, akkor ezek a törvény nélküliek önmaguknak szabnak törvényt.
Ezzel azt bizonyítják, hogy a törvény cselekedete be van írva a szívükbe. Erről lelkiismeretük és egymást vádló vagy éppen védő gondolataik együtt tanúskodnak majd"
Vágod ezt, geci?
Vagy még csak nem is érted, amit olvasol a Biliából?... Pedig te nagyon keresztény vagy.

Orbán Viktor ipari méretekben csal, lop, hazudik, hagyja szenvedni, idő előtt meghalni az embertársait, a HONFITÁRSAIT (gyerekek, nők, idősek) - ez kicsit sem keresztényi.

Különbség van köztünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.