Valaki a közvélemény-kutatók közül “a sarokba fog állni október 13-án” - így reagált Tarlós István arra, hogy a Medián szerint már fej fej melletti a a küzdelem közte és Karácsony Gergely között, aki 1 százaléknyira megközelítette a közvélemény-kutató szerint a főpolgármestert.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Jujj, van még olyan "kutató" akit nem vett meg neked orbán?
RonaGyuri
pedig ő elvárja, hogy mindenki az ő győzelmét hirdesse! =))
F_Viktor
Jujj, van még olyan "kutató" akit nem vett meg neked orbán?
Béla333
Így van ez akkor, ha a magyar közvélemény kutatók tevékenységének semmi köze a valósághoz/igazsághoz, hanem csak a választók manipulálására használják a tevékenységüket!
A nemzetközi viszonylatban hiteles közvéleménykutató egy sincs közöttük, azok már rég kivonultak erről a manipulált magyar piacról. (pl. Gallup)
RonaGyuri
Pistuka fenyegetőzik a központi pártlap meg:

Hibahatáron kívül egyes közvélemény-kutatók
Szemben a Nézőpont és a Századvég felméréseivel, az Iránytű után újabb intézet, a Medián mérte fej fej mellett Tarlós István főpolgármestert és Karácsony Gergelyt, az ellenzék közös jelöltjét.
szaboria1
Mi van Pistike ha nem nyersz akkor vissza kéred tőlük a pénzt? Én már nyugdíjas korúakat nem is engednék indulni. Lásd Káslert csak rá kell nézni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.