Néhány nappal ezelőtt Orosháza-Rákóczitelepen megerőszakoltak egy 15 éves török lányt.

Megerőszakoltak egy 15 éves cserediákot Orosházán
Fotó: Pixabay

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a Magyar Narancsot arról tájékoztatta, szeptember 29-én, vasárnap délután érkezett bejelentés arról, hogy előző éjszaka Orosháza-Rákóczitelepen egy lakóházban

egy fiatalkorú lánnyal akarata ellenére szexuális kapcsolatot létesített egy 19 éves fiatalember.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a bejelentés alapján szexuális kényszerítés bűntett gyanúja miatt nyomozást rendelt el.

A lap úgy tudja,  a török diáklány egy orosházi vendéglátóhelyen több fiúval beszélgetett, majd egyikükkel önszántából elment abba a házba, ahol a fiú lakik.

A fiú nem sokkal később magára hagyta az alvó lányt. Ezután két másik fiatalember ment be a házba. A gyanú szerint egyikük szexuális kapcsolatot létesített a lánnyal, őt a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

azösszeskibanévfoglalt
@vacsi: egy faszt.
tudod, h ki a hibás?
aki megerőszakolta. senki más. ugyanis semmi, de semmi nem jogosítja fel, h megbasszon vkit, ha az nem adta a beleegyezését. se az, hogy hol volt, se az, ogyh kive voltl, se az, hogy miért, ivott-e, etc.. semmi nem jogosítja fel, csak az, ha acsaj is akrja. ennyi. fogjátok már fel végre, basszameg! annyira szánalmas és egyben felháborító a a hozzáállásotok (mert sajna nem vagy egyedül), h az nem igaz. az ilyenek miatt érzik úgy az elkövetők, h megtehetik, az ilyenek miatt nem tesz az ember feljelentést, mert sok rendőr is ilyen!
undorító
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
még büszkék is rá, hogy elbántak a gaz migránccsal! =))
vacsi
@RonaGyuri: Senki nem bánt el vele! 15 éves török lány, idejön, és azt képzeli, hogy itt mindent lehet: márpedig egy 15 évesnek vendéglátóhelyen semmi keresnivalója (magyarnak sem!), ismerkedni, majd elmenni a fiú lakására nem szokás. Veszélynek tette ki magát, amit nem biztos, hogy otthon is megtehetett, megtett volna!
vacsi
@azösszeskibanévfoglalt: Sajnos, a legtöbb esetben fellelhető az áldozat felelőtlen viselkedése! Az ilyen híreket olvasva, magamban dühöngök, hogy mindez egy kis óvatossággal, odafigyeléssel megelőzhető lett volna.
Málna
@vacsi: Valóban felelőtlen volt. De ez cseppet sem menti fel az erőszakolót.
azösszeskibanévfoglalt
@vacsi: egy faszt.
tudod, h ki a hibás?
aki megerőszakolta. senki más. ugyanis semmi, de semmi nem jogosítja fel, h megbasszon vkit, ha az nem adta a beleegyezését. se az, hogy hol volt, se az, ogyh kive voltl, se az, hogy miért, ivott-e, etc.. semmi nem jogosítja fel, csak az, ha acsaj is akrja. ennyi. fogjátok már fel végre, basszameg! annyira szánalmas és egyben felháborító a a hozzáállásotok (mert sajna nem vagy egyedül), h az nem igaz. az ilyenek miatt érzik úgy az elkövetők, h megtehetik, az ilyenek miatt nem tesz az ember feljelentést, mert sok rendőr is ilyen!
undorító
vacsi
@azösszeskibanévfoglalt: Természetesen senkinek nincs joga ilyen tettre, ezzel egyetértünk. De sajnos, az emberek egy része buta, gonosz, azt hiszi, neki mindent lehet, ezért én fontosnak tartom már a gyerekeknek megtanítani az óvatosságot, a figyelmet, ne bízzanak meg idegenekben, senki kocsijába ne üljenek be, vigyázzanak az alkohollal, stb.
Azzal is egyetértek, hogy sajnos, ha az ilyen barmokat elfogják, nem kapnak olyan büntetést, ami a hátra levő életükben elveszi a kedvüket a hasonló cselekedetektől - pedig ezt tartanám én is helyesnek!
Amit a rendőrökről írsz: a rendőrök között is lehetnek természetesen ilyenek, de kb. ugyanakkora számban, mint bármely más szakmában: az orvosok, tanárok, mérnökök, stb. között.
Azzal is egyetértek, hogy undorító cselekedet!
azösszeskibanévfoglalt
@vacsi: fordítva. a fiúkat kell megtanítani arra, h nem erőszakolgatunk meg senkit.
btw szó szerint ezt írtad: a legtöbb esetben fellelhető az áldozat felelőtlen viselkedése.
meggondoltad magad?
azösszeskibanévfoglalt
@vacsi: és még igazad sincs, mivel a legtöbb erőszakot ismerősök követik el, hovatovább olyanok, akikben az áldozat megbízik. ott mi is van a felelőtlenséggel?
dr. prédikátor
Érdekes!! Nem migráncsok követték el az erőszakot hanem echte magyarok!!!
vacsi
@azösszeskibanévfoglalt: Sajnos, ez is igaz! Az ilyen esetekben legtöbbször tetten lehet érni a szülő - főleg az anya - felelőtlenségét - pl. összejön egy férfival, akivel azután egyedül hagyja a gyerekét...
vacsi
@azösszeskibanévfoglalt: Vannak gyerekeim, unokáim, így különösen megrázó ilyen híreket olvasni. Ilyenkor mindig újra felhívom a figyelmüket az óvatosságra. Azzal úgy is tisztában vagyok, hogy az ilyen gazemberek komoly büntetést nem kapnak! Mintha nekik állna a világ!
azösszeskibanévfoglalt
@vacsi: kivéve persze azokat az eseteket, ahol nem a partner az elkövető?
Eriksson
Ha török a lány, valszeg más neveltetésben részesült, minthogy ilyen kalandokba keveredjen. Ha azt hitte, hogy távol a szüleitől bármit megtehet, hát így járt.
Az lehetett a baj, hogy nem az a fiú "teperte le", aki a lakására hívta.
Málna
@Eriksson: Még ha így is van, szerinted az nem elég nagy baj, hogy egy olyan fiú teperte le, akitől ő ezt nem szerette volna?
Eriksson
@Málna: Neki biztos baj, egyébként mindegy. Saját önszántából ment bele a szituba.
Még az is lehet, hogy kérdezték tőle, hogy akarja-e, s félálomban igent mondott. Ki tudja, hogy volt?
Málna
@vacsi: Nekem néha annyira, de annyira elegem van abból, hogy az ártalmatlan lányomat kell folyton arra tanítanom, hogy mit nem tehet, mire kell vigyáznia. Hogy nekünk kell ezekhez az állatokhoz alkalmazkodnunk. Fordítva kellene lennie.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: ma, 18:22
Ritka egy gyökér sunyi paraszt vagy te,esetleg egy idióta hükye fideszes szarkupac aki nem
tudja azt aszót értelmezni,hogy megerőszakolták.
kulabombaafityiszre
@Eriksson: ma, 19:19
Ott voltál sunyi kutya,talán a gyertyát tartottad?
Akkor menjél tanúskodni az ilyen erőszakolós fajtád mellett.
Ne adja a sors hogy rokonod,gyermeked így járjon.Abban a helyzetben is ez lenne a véleményed?
Idióta barom.
kulabombaafityiszre
@Málna: ma, 19:24
Sajnos idióta barmok országa lettünk.
Eriksson
@Málna: Pedig jól teszed, ha állandóan figyelmezteted, hogy az élet veszélyes. Meg kell tanítani nekik, hogy vigyázzanak magukra. Más neveletlen kölkével nincs mit tenni.
Nekem is van lányom, tudom miről beszélek.
teuton
Nem ugy volt az kerem! Az az illegalis migrans-lany elrabolt 3 fiut, leitatta es megeröszalolta öket! Valojaban pedig egy ISIS-terrorista nö, akit különleges megbizassal küldtek Magyarorszagra a keresztenyeket kiirtani, csak veletlenül elhagyta valahol a geppisztolyat es keset. Bistos forrasbol közölte a pesti prostik cimü kormanylap!
papa.49
Az erőszakolást elutasítom sőt a bünti a fötykös eltávolítása TŐBŐL, oszt. jónapot !!!
De a kiscsaj is hibázott, elment egy vadidegennek a lakására, na ezt nem kellett volna !!!
F_Viktor
Most értettem meg orbán kerítésének értelmét.
A kerítés és a sok jól képzett határvadászok védik a büdös bunkó agymosott náci mélymagyar és őskeresztény állatoktól a keleti kultúrát!
vacsi
@Málna: Én is így érzem, de mi mást tehetünk, ha ilyen világban kell élni?!
Aki Én
@Eriksson: Te idióta!!! Megerőszakolnak egy lányt, és annyit tudsz ideböfögni, hogy így járt? Mekkora egy büdös paraszt vagy te baszki... :(
@vacsi: ...mindent megtehet...? Van neked eszed? Aki vendéglátóhelyre megy majd megerőszakolja egy beteg, gyáva féreg, megérdemli? Mi a fasz, mi ez a sok agyament, aljas és ostoba hozzászólás? Miféle mentséget próbáltok idehozni, hogy ezzel tulajdonképpen nincs is baj?
Húúúúú, de betegek vagytok :(
Aki Én
Ha megvédenék a határainkat, ez a derék MIMAGYAR nem kerülhetett volna ilyen helyzetbe. Felfoghatatlan, hogy ki van szolgáltatva egy derék MAGYAR fiatal ebben a migrációs válságban.
jesz
egy török kommandó már úton van...ha netán a két elkövető azt hinné megúszta, akkor tudatják velük, hogy nem...
vacsi
@Aki Én: Itt egy 15 éves lányról beszélünk: neki semmi keresnivalója egyedül egy vendéglátó helyen - gyanítom, hogy nem egy étteremben volt ebédelni! Lehet, hogy a magyarokról jobb véleménnyel volt, de óvatosabbnak kellett volna lennie! Ettől persze, én a fiúkat úgy megbüntetném, hogy ilyesmi még késő öregkorukban se juthasson eszükbe: igen, levágnám a ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.