A saját kategóriánkon belül is gyengének minősítettek minket a svájci-szingapúei okosváros-ranglistán.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@vacsi: ne már te nem tudod hogy ez egy szaros szőröstalpú csaucseszkús pribék? =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Azt végül is nem mondtátok meg Bp. hányadik lett, de mivel Prága a 17. mi úgy a 80-100. hely körül lehetünk !!!
vacsi
Budapest a 60-as években olyan volt, mint egy ékszerdoboz. Ma meg bármerre nézünk, mindenütt a gusztustalan mocsok, a szenny, a hajléktalanok, drogos, részeg bandák mocska, betört, összefirkált kirakatok, stb. Köpedelem az egész!
papa.49
Most látom csak, hogy jól saccoltam ...
namihami
Magyarázkodj Tarlós! Évek óta vezetője lehetnél ennek a városnak. És saját magatok szrrint rohamosan fejlődik. Talán jó lett volna abírálóbizottsággal egyeztetni, mert a jelek szerint ők nem pont így látják.
Most jöhet a ""demszkyzés"", akire lassan már senki nem emlékezik, de olyan, mint az ""emúttnyócév"" szlogen. Mindkét esetben bőven lett volna idő tenni a dolgotokat.
Málna
@vacsi: Én meg azt látom, hogy egyre szebb, egyre tisztább a város.
Eriksson
"A saját kategóriánkon belül is gyengének minősítettek minket a svájci-szingapúei okosváros-ranglistán."
Milyen érdekes:
"Az élen sorrendben Szingapúr, Zürich és Oslo végzett"
Elsőbbség a felmérést végzőké, a további sorrend a kalapból lett kihúzva. :)))
tudode
Az a lényeg, hogy a kostorból nem látszik, hogy Budapest abban a műszaki állapotban van, ahogy Ybl és a többiek megálmodták, kivételt képez Wekerle Sándor öröksége, amelynek mindegyikébe fürdőszobát, gázt, stb-vel korszerűsítették!
.
Őféleségeének fel sem tűnik a vályogtetős kulipintyó után!!!
kokopelli
@papa.49: ..a besorolás miatt majd a Sorost fogják szidni! A V4NA is rájön,ha Romániával végzett! (;-))
vacsi
@Málna: Mikor sétáltál végig a nagykörúton, a belvárosban, vagy bárhol? Hány utcaseprővel találkoztál? a 60-as években bizony, 2-3 utcánként söprögetett egy! És ráadásul, volt hol laknia, és a fizetéséből - bár nyilván nem dőzsölhetett - de megélt, a családjával együtt!
RonaGyuri
@vacsi: ne már te nem tudod hogy ez egy szaros szőröstalpú csaucseszkús pribék? =))
RonaGyuri
a cég hitelességét nehéz megkérdőjelezni, bár lehet hogy Taplós Pista alapján, esetleg a részben az általuk támogatott Lausanne-i iskola diákjaiból!!! =))
ad ez utóbbi az is lehet, hogy a diákoktól, akik díszvendégek voltak Budapesten!!! =))
Málna
@vacsi: Napi szinten látok utcaseprő közmunkásokat. És napi szinten rácsodálkozom a tisztaságra, a csodaszép, rendezett parkokra.
vacsi
@Málna: Melyik útvonalon? Mert én, ha nem is naponta, de hetente végigsétálok a Zugló - Keleti pu. - Astoria - Nyugati pu. útvonalon, ott látom a szörnyű állapotokat.
Aki Én
Majd október 13-án kiderül, hogy Budapest mennyire okosváros.
Aki Én
@Málna: Azt tudom elképzelni, hogy a budapesti kórházakat, eü intézményeket látogatod gyakran. Na, azokhoz képest tényleg tiszta és hibátlan.
Ne tévesszen meg, hogy Budapest valóban szép város, valóban vannak fejlesztések, parkok, térkövek..., de alapvetően elhanyagolt. Nézz meg egy járdaszegélyt, út menti árkot, vagy akár a kiemelt övezeti budai játszóterek és környékük állapotát, egy-két kivételtől eltekintve.
Aztán nézd meg ugyan ezek, mondjuk Bécsben.
Málna
@Aki Én: Uzsoki kórházban volt műtétem két éve, mindennel meg voltam elégedve.
Nekem leginkább az üres üzletek kirakatai bántják a szememet a városban. Hihetetlenül koszos, igénytelen, lomos némelyik. Pedig biztos van mindegyiknek gazdája, kötelezném őket a rendbentartásra. Nagyon rontják a városképet.
Málna
@vacsi: Most a 13. kerületben élek, itt nagyon rendezett a környék. De járok arra is, amerre te mondod, és egyáltalán nem látom szörnyűnek. A Bosnyák térnél laktam még nemrég, azt is gyönyörűen rendbehozták és ott is tisztaság van.
Aki Én
@Málna: Javaslom keress rá a neten a magyar kórházak állapotára. Nyilván vannak kivételek. Egy ismerősöm két napja volt a gyerekkel a Jánosban. Ő is mindennel meg volt elégedve, de a János állapota leírhatatlan.
Málna
@Aki Én: A Jánosban is jártam pár éve, ambulánsan, szájsebészeten. Nagyon lerobbant, az igaz, de engem elsődlegesen a betegellátás minősége érdekel, az pedig ott is rendben volt.
vacsi
@Málna: Engem legjobban a járdákon a pisifoltok zavarnak... pl. végig a körutakon. Egy vidéki kisvárosban élek, ott hihetetlen tisztaság, rend van.
kokopelli
@vacsi: ...,megsúgom,hogy még a '80-as években is dicsérték a külföldi ismerőseim! A Citadellán és a
Halászbástyán,majdnem "magukhoz nyúltak" A magyarokat vidám embereknek tartották,mert valahogy jó ked-
vűeknek látták őket!!Azért monták,hogy M.o. az Ostblock legvidámabb országa!
kokopelli
@vacsi: (17:52) még a világ egyik legszemetesebb (nem mocskosabb) városában N.Y-ban is éjfél előtt kivonul-
nak a "Rolbák" és "elintézik" a szemetet!...ha másért nem,de a másnapi túristák és a saját lakosságuk miatt !
(Manhattanben)! (;-))
Eriksson
@Málna: Valamikor én is éltem a Mohács utcában, de már az épület sincs meg. Aztán vittek tovább a ix. kerbe, az Aszódira.
Régen volt, mikor még az Anyukám is fiatal volt.
kokopelli
@Eriksson: ..én meg a "három harcos F-betűs utca egyikében!... Frangepán (ahol születtem is!) (;-))
vacsi
@kokopelli: A gyerekeim a 80-as években születtek, akkoriban még szerettem sétálgatni Budapesten, csak utána borult fel a rend.
kokopelli
@vacsi: ,ha mi (három fiú) valamit eldobtunk az utcán,a fater köhögött egyet,és felvettük!Ha játszottuk a
a süketet,akkor hallatta a bűnös nevét,mint utolsó figyelmeztetést! Ők építették fel a várost,ergo...!
ila51
Most kiemelt figyelemmel takarítanak felénk is , naponta locsolnak , tiszták a parkok , utcák . Nem tudom meddig tart az igyekezet ? Ehhez a népség hozzáállása is kell , hogy például a megállóban ne a csikktartó mellé dobják el a dekket .
vacsi
@kokopelli: Igen, ez nálunk is hasonló volt, csak nálunk azonnal jött a pofon! A gyerekeimet én is így neveltem., és örömmel látom, hogy az unokáim sem dobnak el semmit. Nem lenne nehéz a tisztaságot megtartani, csak egy kis figyelem kellene hozzá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.