Még szeptember közepén lopták el Szekszárdon az egyik ellenzéki képviselőjelölt, Illés Tamás tábláit, aki akkor feljelentést is tett.

Megtalálták az ellenzéki jelölt ellopott kapmányeszközeit – az önkormányzat épületében

Csütörtökön Illés a Facebook-oldalán közölte, hogy megtalálta és lefoglalta a rendőrség az eltűnt plakátokat, méghozzá a Béla király tér 8. szám alatt. Az ominózus cím alatt az önkormányzat épülete található.

Szekszárdon az önkormányzati választás kampánya különösen izgalmas. A plakátolás meg különösen nehéz az ellenzék számára. Nemrég kiderült, hogy az Éljen Szekszárd Egyesület nem kap engedélyt az október 13-i önkormányzati választások előtt, hogy közterületen ilyen módon hirdesse magát.

Nem csak a plakátolással voltak "bajok": az ellenzék polgármesterjelöltjét, Bomba Gábort felnyomták már a hasonló nevű energiaital gyártójánál is.

Forrás: hvg.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Legalja patkányokból áll már csak a fidesz...
SystemError
Legalja patkányokból áll már csak a fidesz...
Madácsi Pali
@SystemError: mit vársz egy olyan szervezettől aminek az élén bizonyítoan korrupt, hazug, csaló, tehát köztörvényea vezerő áll?
namihami
Nemcsak tolvaj, de hülye is. Annyi esze már nem volt, hogy kivigye a kertbe vagy a falu szélére és elégesse. Aki olyan hülye, hogy a lopása után ""helybe viszi"" a bűnjelet, az megérdemli, hogy Szekszárdon képviselő legyen/lehessen. Ennél már csak azok a nagyobb hülyék, akik egy ilyenre rászavaznak.
Desischado
@namihami: A szivemből szóltál!
Érdekelne, mi lesz a büntetés? Ja, persze, semmi, hiszen fideszes!
kereső
Akkor kérem szépen- polt úr, itt a friss, ropogós választás rendje elleni bűncselekmény. Nem tavalyi- hanem pár napos, és bizonyitva van. Meg az is, amikor a kormány tagjai megzsarolják, megfenyegetik a települések lakosságát- lehet, hogy nem ütközik az a gránitszilárdságúba,( mi a lófüttynek van egyáltalán az "alkotmány" biróság???) de a választás rendje elleni bűncselekmény itt is megáll.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.