A 67-es főút új szakaszán halálos baleset történt.

Az Útinform péntek reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Lelassul a haladás a reggeli erős forgalom miatt a főváros környéki főbb utakon Budapest irányába, többek között az M3-as autópályán Gödöllő térségében, illetve az M0-s csomóponttól befelé, a 4-es főúton, Monornál, valamint a 10-es főúton az ürömi elágazás előtt.

- Az M0-s autóút déli szektorában, a nagytétényi szakaszon lassul le a haladás az M5-ös irányába 20-25 perc a menetidő többlet. Az ellenkező, M1-es autópálya irányába, Dunaharasztinál torpan meg a forgalom, 10-15 perc a menetidő növekedés.

- Az autóút északi szakaszán a Megyeri híd felé szakaszos torlódás tapasztalható az erős a forgalom miatt az M3-as autópálya és a 11-es főút között.

- A 67-es főút új szakaszán, a somogybabodi lejtő előtt a 75-ös km-nél baleset történt. Az utat lezárták, a forgalmat a régi szakaszra terelik Mernye és Somogytúr között.

- Az M6-os autópályán, Pécs felé – Százhalombatta térségében – a 26-os km-nél korábban egy teherautó rakománya a burkolatra szóródott. A külső sávot elkerítették a forgalom elől. A burkolat takarítása ma napközben várható.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.