Idős asszony akadt el autójával a soproni-hegységben, rendőrök találták meg.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint "egy budapesti 75 éves asszony telefonált segítségért a rendőrség ügyeletére 2019. október 3-án 10 óra körül, mert valahol a Soproni-hegység egyik erdei ösvényén elakadt a gépkocsijával.

A helyi rendőrkapitányság járőrei mobiltelefonon felvették az idős járművezetővel a kapcsolatot, aki elmondta, hogy a Károly-kilátó parkolója mellett elhaladva jobbra kanyarodott, aztán egy füves réten túljutva egy erdei ösvényen közlekedett, amikor autójával elakadt.

Elakadt az autós a hegyen, dudálással segítette a rendőröket

Elakadt az autós a hegyen, dudálással segítette a rendőröket

Fotó: police.hu

A járőrök a megadott adatok alapján leszűkítették a keresést a Fáber-rét környékére. Megpróbálták továbbra is telefonon tartani az asszonnyal a kapcsolatot, azonban az adás-vétel nagyon akadozott, illetve gyakran meg is szűnt, ezért megkérték őt, hogy dudálással segítse a keresést.

Ennek eredményeként, alig két óra múlva rátaláltak az eltévedt sofőrre a Fáber-rét és a Tacsi-árok között található szűk, sűrűn benőtt szurdokban. Gépkocsija beékelődött egy keskeny ösvény sziklás, gyökerekkel átszőtt oldalába.

A járőrök egy arra közlekedő erdész segítségével kihúzták, majd elvontatták a mozgásképtelenné vált autót a közeli erdészházhoz, a bajba jutott járművezetőt pedig – aki az ijedtségen kívül nem sérült meg – szolgálati gépkocsival soproni szállására vitték."

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Arról esetleg nincs hír mi a bánatnak ment oda a spiné ???
ittott
vén hülye.erdőben letérni az úrtól.. talán terepjáróval, kellő helyismerettel, és gyakorlott vezetővel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.