A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség vádat emelt a Szolnoki Törvényszéknél egy törökszentmiklósi férfival szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntette, felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt.

Felbosszantotta az élettársa, ezért dühöngeni kezdett, majd oldalba szúrta az ismerősét

A férfi – akit korábban is elítéltek életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt – 2019. március 16-án egyik ismerősét megkérte, hogy őt, élettársát és unokáját vigye el gépkocsival Soltra.

Soltról visszatérve Törökszentmiklóson megálltak egy áruháznál, ahol a férfi élettársa a boltból ismeretlen helyre távozott és emiatt a férfi dühös, ideges lett. A gépkocsiban az autót vezető ismerősét, annak az autóban utazó hozzátartozóját és kiskorú unokáját szidalmazni kezdte és megfenyegette őket, hogy árulják el élettársa tartózkodási helyét. Az agressziójáról ismert férfi a gépkocsival hazavitette magát, majd mindenkit beparancsolt a házba, bezárta az ajtót és elővett egy kést, amellyel tovább fenyegetőzött. Azt akarta elérni, hogy élettársa jöjjön haza. A kisunoka azonban hiába hívta nagymamáját, nem sikerült őt elérni telefonon.

A férfi idegességében ekkor felkapta a kikészített kést, majd a neki háttal ülő ismerősét annak jobb oldalán megszúrta, mellyel életveszélyes sérülést okozott. A férfi ezután letette a kést, kinyitotta az ajtót, kiengedte a bezárt személyeket és a megszúrt sértettet orvoshoz küldte.

Az ügyészség a különös visszaeső vádlottal szemben letartóztatásának fenntartása mellett végrehajtandó szabadságvesztés büntetés, közügyektől eltiltás mellékbüntetés kiszabását indítványozta a Szolnoki Törvényszéknél és egyben kezdeményezte a férfi korábbi ítéletéhez kapcsolódó feltételes szabadság megszüntetését, valamint a vádlott feltételes szabadság kedvezményéből való kizárását.

(ügyeszség)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@reagens: meséd öreganyádnak dade,hogy a cella fálába bévürü, még nem karcultad bé a neved...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.