Az ügyészség szerint a politikus anyagi juttatást ígért azért, hogy a képviselőjelöltségtől lépjen vissza a javára egy másik jelölt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@papa.49: sőt a derék Gulyás NER-társ konkrét zsarolása a budapestiek felé az egyértelműen ugyanezen törvényi tétel - igaz bizonyított - megvalósulása, abban nem találtak vizslatni valót! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Hú de frissek voltak a polpoték AZ ANYJÁT !!!
Oszt. mire is alapoznak, egy ,,sértett ember,, vádaskodására ???
Vajon a kormánypárti megszólalók nem ANYAGI ELŐNY LEBEGTETÉSÉVEL PRÓBÁLJÁK AZ EMBEREKET SZÉDÍTENI ???
Polpot ez már kimeríti a bőven a részrehajlás fogalmát !!!
RonaGyuri
@papa.49: sőt a derék Gulyás NER-társ konkrét zsarolása a budapestiek felé az egyértelműen ugyanezen törvényi tétel - igaz bizonyított - megvalósulása, abban nem találtak vizslatni valót! =))
papa.49
@RonaGyuri: Hát persze nekik SZABAD !!!
Szabad lesz majd a sorukra is várni a lámpavasak tövében !!!
Eladott Ország
A szabolcsi térségekben a hírek szerint már most tömeges választási csalásra készül a fidesz. Romos, elhagyatott, vagy porszemnyi ingatlanokba, csoportosan jelentenek be ismeretlen, a településen soha nem látott embereket azért, hogy a helyi választásokon a kormánypárti jelöltre szavazzanak. Élünk a gyanúval, hogy a hatóságok nem lesznek olyan gyorsak mint a DK-s Varju László mentelmi jogának felfüggesztésével, inkább a békés szemlélődő pozíciójába helyezkednek.
a.disquscdn.com/get?url=http%3A%2F%2Fnyomtassteis.hu%2Fwp-content%2Fuploads%2F2018%2F10%2Fnyomtassteis-61szam-kulonszam-hadhazy.jpg&key=o67eL4N3Df8QLrAb3VjQbQ&w=600&h=529
olkt.hu/wp-content/uploads/2018/04/az_orban_viktor_maffia_diktatura_vezerkara_2015848_3869.jpg
Eladott Ország
Polt Péter: Úgy döntöttünk, hogy fideszesek esetében ezentúl az ügyészség látja el a védelem szerepét.
olkt.hu/wp-content/uploads/2018/12/47438173_206529173604125_8894808245596585984_n.jpg
Macskaszem
Varjú Lászlóval kapcsolatban bizonyíték is van, vagy csak az emberke bemondta, polt meg ráugrott. Mindenesetre érdekes, hogy így választás előtt milyen rohamosan javulnak a memómóriák. Egyesek olyasmire is emlékeznek, ami sose volt.
relatív
...pártkatonák sora várja (?), hogy mikor kell valami ellenzéki pótenta ellen tanúskodnia...

Csak mondják meg mikor, hol, milyen körülményről kell - bármit IS - állítania. Válogatás - nemek közt igazán egyenlőség biztosítva - nincs hölgyek, urak sorakozó az ellenzéki sorokat - naivitásukat messze kihasználva - a lehető legnagyobb elánnal kell bomlasztani. A későbbi bírói elmarasztaló döntésekhez pénz rendelkezésre áll !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.