Polt Péter legfőbb ügyész a Központi Nyomozó Főügyészségen választás rendje elleni bűntett miatt folyamatban lévő nyomozás eredményeként indítványt tett az Országgyűlés elnökénél Varju László országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére.

Polt Péter azt akarja, hogy gyanúsított legyen a DK politikusa

Az ügyészség közleménye szerint a Demokratikus Koalíció (DK) politikusa a megalapozott gyanú szerint az egyik budapesti egyéni választókerület országgyűlési képviselőjelöltjeként a tavalyi országgyűlési választás előtt, februárban egy kávézóban találkozott a függetlenként induló jelölttel, a volt szocialista Horváth Imrével.

Az ügyészség szerint a találkozó során Varju – a választáson való nyerési esélyeinek növelése érdekében – anyagi juttatást ígért a férfinak azért, hogy a képviselőjelöltségtől lépjen vissza a javára, ám ő a felvetést elutasította.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Marjai János

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Én meg azt akarom, hogy polt péter gyanusitott legyen Magyarország javainak , az eu-s pénzek ellopásának ügyében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Eladott Ország: Nem hunyadi Jánosnak- hanem egy "új" állam alapitónak. Még mindig nem világos? Orbán a második Szt,István.
evacica
Orbán és Polt jobb lenne ha saját maguk ellen indítanának vizsgálatot!Minden a mi szent azt megsértik, remélem, hogy eljön az idő mikor minden gazságukért felelniük kell!
namihami
Bővült a keret. Eddig mindig a dugás volt a vád. Legalább ennyiben változott a szinjáték.
koszpeko
Miért nincs itt szűrés.
Miért kell nekem a narancsködös férgek hsz.-it itt làtnom?
Csak egy plussz progi itt a falon.
Reagens és a hozzà hasonlók legalàbb egymàs közt bölcselkednének.
namihami
@koszpeko: Adok ellenük egy roppant egyszerű és gyors megoldást. Elsőre nézd mag a nicknevet és azonnal tudhatod, hogy ""ugorgyunk""!
Kapásból tudnék néhányat, de azt hiszem, hogy a felsorolásuk esetén kettőnk között is komoly átfedés lenne. Akkor meg, kár a saját idődért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.