Sikeres volt a választási informatikai rendszer főpróbája: a választási apparátus begyakorolta az október 13-ai önkormányzati és nemzetiségi voksolás választásnapi feladatait – közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke az MTI-vel pénteken. Pálffy Ilona elmondta: a felkészítések, előkészületek befejeződtek, az NVI munkatársai készen állnak a választás technikai lebonyolítására.

Forrás: debmedia.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Úgy, mint tavaly a parlamenti választáskor. Akkor az NVI azt állította, hogy nem omlott össze a rendszer, csak nem volt elérhető háromnegyed óráig, amíg átálltak a tartalékportálra. Akkor csak lebutított formában működött az oldal: hiányoztak a szavazóköri jegyzőkönyvek, elérhetetlenek voltak a választási szervek is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
@Eladott Ország: A siker titka a sikeresség.
Béla333
Sikeres volt? Akkor árulják már el, hogy kit hoznak ki győztesnek?! Minek az a sok cécó?
papa.49
Akkor tehát meg van a önkoris választások pontos végeredmény, szépiluska hátra dőlhet, a csutinak a pejkó önt egy kupica pájinkát, minden havaj !!!
dr. prédikátor
A csalás garantálva ,a győztes fityfaszok adatai betáplálva. A vén kurva meg a stábja gondoskoik róla!!!
Nessy
Tessen mondani ki lett a főpolgármester? És a kerületi? Mehetünk nyugodtan kirándulni, ha jó idő van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.