Üres rubrikák sorjáznak a nemesi felmenőkkel is rendelkező Perényi Zsigmond, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) idén kinevezett európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkárának vagyonnyilatkozatában. Az államtitkárnak a vagyonnyilatkozata szerint nincs ingó- vagy ingatlanvagyona, még egy közös tulajdonú lakása vagy garázsa, illetve autója, motorkerékpárja sincs. Védett műalkotás vagy gyűjtemény nincs a tulajdonában, mint ahogy más, nagy értékű vagyontárgya sincs. Takarékbetétben, értékpapírban vagy egyéb befektetési formában nincs megtakarítása, "mindössze" egymillió forint készpénze van. Gazdasági társaságban nem bír érdekeltséggel, abban nem visel tisztséget. Az államtitkárnak ugyanakkor tartozása sincs, sem bankkal, sem magánszeméllyel szemben. Perényi havi jövedelme az ITM államtitkáraként bruttó 1,3 millió forint, míg a Miniszterelnökség miniszteri biztosaként 500 ezer forint. A munkájának ellátásához gépkocsit, mobilt, laptopot és iPadet is kap ingyenes...

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Aha!! Én meg most léptem le a falvédőről!!!:DDD
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Igazi fütyiszes ezekre épít a csutitetű !!!
sokanvagyunk
Csak meg ne tudja Lázár NER-társ véleményét...
ágimami
Aha!! Én meg most léptem le a falvédőről!!!:DDD
Eladott Ország
Az Innovációs és Technológiai Minisztérium újabb fontos dolgot jelentett be, mégpedig azt, hogy októbertől folytatják az egyházi épületek energetikai fejlesztésére szánt pénzek kiosztását. Eddig mintegy 600 milliárd forint értékben tettek közzé 26 felhívást. Az egyházi épületek közfeladat ellátásában is részt vesznek, ezért fontos az épületek hőtechnikai adottságainak fejlesztése, valamint az intézmények fűtési, hűtési rendszerének korszerűsítése. Akkor már csak az lenne a kérdésem, hogy mégis hogy a búbánatban fordulhat az elő, hogy a hazai kórházak igen nagy többségében nincs működő klímaberendezés, és ismét a civilek kénytelenek lépni ez ügyben? Hogy van pofája a kormánynak az egyházakat előtérbe helyezni, amikor arra sincs pénz, hogy a kórházi dolgozók nyáron ne legyenek rosszul a melegben – arról már nem is beszélve, hogy milyen fertőzésveszély alakul ki a magas hőfok miatt -, télen pedig ne fagyjanak meg. Van 600 milliárd forint az egyházi épületekre, de egy kanyi vas sincs a magyar kórházakra. Ez ám az innováció, egyfajta unortodox innováció.
Hogy autentikusan fogalmazzak, majd jön a Jézuska szenteste és elhozza az alkotmányos költséget, a bárói elődökkel is rendelkező Perényi Zsigmondnak.
jesz
hmmm...és röhögés nélkül tudta kitölteni az adóbevallását? Asszem ő az, akinek érdemes megjegyezni a nevét...hátha meglátjuk egyszer a menyasszony arcát a fellibbenő fátyol alatt...és elkap mindenkit a rémület...jééézusom, ezt nem gondoltuk volna...
Persze ez csak teória...nem is igaz...
kokopelli
...és még az ellenzék "ekézi" ezeket a becsületes,spórolós,puritán fideszeseket! Inkább ki kellene "a zilyet"
tüntetni!...meg aztokat is,akik ezt megkajálják!..hisz a Zorbán is a havi béréből él! Kár,hogy Andersen meghalt!(;-))
Eladott Ország
@sokanvagyunk: Perényi korábban a fidesz külügyi titkára volt, és valószínűleg jóban van Lázár János miniszterrel is, hiszen állítólag ő kísérte el az egyik titokzatos tavalyi útjára és még el is fenekelték egy Lázár Jánosnál tartott vadászaton.
fenéken pálcázták a miniszterelnök egyik tanácsadóját. Itt egy fotó Perényiről,
i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/19bpao7or5erujpg.jpg
nevemnick
Ismerem a csávót.
Tegnap is találkoztam vele a Lurdy ház előtt a villanyrendőrnél, pont a ,,Fedél nélkül" című újságot árulta...
RonaGyuri
Apák és fiuk

sajnos manapság olyan világot élünk, hogy a gyermeke kénytelenek segíteni a szülőknek

Ráadásul – bár mostanság nem hallottam felőle – ártunk és qurmányunk azt is fontolgatja, hogy – nem csak a már meglévő speciális esetekben - szülőtartásra kötelezi a gyermekeket. Ez legalább is arra enged következtetni, hogy Orbánék ezt valamiféle – hanem róluk lenne szó erkölcsinek nevezném =)) – kötelezettségnek vennék.
Ennek egy igencsak szép példáját olvastam, egy sajnálatosan galád ellenzéki cikkben.
A derék napi.hu számol be róla, hogy a minap kinevezett „Perényi Zsigmondnak, a kormány uniós források elköltésért felelős államtitkárának: Sem ingó- és ingatlanvagyona, megtakarítása vagy befektetése nincs”!
Istenem nem fussa rá a szerény jövedelméből „havi jövedelme az ITM államtitkáraként bruttó 1,3 millió forint, míg a Miniszterelnökség miniszteri biztosaként 500 ezer forint. A munkájának ellátásához gépkocsit, mobilt, laptopot és iPadet is kap ingyenes juttatásként”, ráadásul a neje spanyol és svéd tolmács a Fidesz berkeiben.
Nos ettől még tehetne félre, de a portál is beszámol róla, hogy a kedves papa bécsi nagykövetként diplomata-rendszámos Aston Martinjával furikázott, ami a külügy szerint „ nem a tárca tulajdona, azt a volt bécsi nagykövet magánforrásból magánhasználatra vásárolta”! =))
Eladott Ország
@RonaGyuri: Perényi apuci a volt bécsi nagykövet, 80 millió forintos Aston Martinnal közlekedett. Ha teljes bécsi kiküldetése alatt étlen-szomjan, semmire nem költve spórolt, akkor is csak az utolsó 1-2 hónapra jött össze a 250 ezer eurós Astin Martin ára. Ugyanis, ha a számok helytállóak, és Perényi saját forrásból – korábbi megtakarítás, hitel vagy baráti kölcsön nélkül – vette meg a kocsit, akkor a 250 ezer euró összespórolásához még a maximális, havi 6000 eurós nagyköveti fizetését teljesen félretéve is 41,6 hónap kellett, míg ő összesen 44 hónapot volt nagykövet Bécsben.
RonaGyuri
@Eladott Ország: nem számolsz azzal, hogy a fiacska és a menye, aki Szájer samesza volt támogatta!!! =))
namihami
Volna itt nálunk néhány használt, de még jóállapotú cipő, nadrág és kabát. Most, hogy jön a rosszabb idő, nagyon szivesen elküldjük neki. Szegény fideszes potentát nehogy megfagyjon a téli hidegben és kevesebb szegényember legyen ebben a pártban. Kérem, adja meg a számlaszámot, ahova lehet néhány forintot, esetleg Eurot utalni a megsegítésére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.