Idén is megrendezi hagyományos Fogászati Szűrőnapját a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Kara. Minden korosztályt ingyenes vizsgálatokkal és tanácsadással várnak október 8-án, kedden 17 és 19 óra között. A rendszeres fogászati ellenőrzés fontosságát szeretnék tudatosítani a szakemberek az egyetem hagyományos szűrőnapján, ahol a fogazat áttekintése mellett rákszűrést is végeznek majd a negyed- és ötödéves fogorvostan hallgatók.

Forrás: debmedia.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
órjási lehetőség!!! azért kéretik utánnanézni egy mindkét fogsorra kerülő fogszabályozó( kétsorosan nőttek ki ) Farkasfogazat . egy egy huzás az eseti kezelések havonta 6000 hun ft kontroll.tessék mondani 300. 000 ből megállja?családbarátság itt kezdődik vagy itt is ??? 18-22 hónap ja és szakember van e? ajaj 5 x ennyi is kevés lenne bocsika. Pénzkérdés ám ma lassan a levegő is nem a megélhetés jólétről csak a mesékben... az is ingyenes

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.