Egy fiatal nő tett bejelentést a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságán, hogy 2019. október 3-án éjjel a Szent István körúton egy férfi odament hozzá, hasba rúgta, majd elszaladt.

Több nőt is hasba rúgott egy férfi – elkapták

A kerületi kapitányságon aznap éjjel egy másik nő is jelentkezett, akit szintén a Szent István körúton támadott meg egy férfi, majd október 4-én egy harmadik sértett Vácon tett feljelentést; őt is előző nap érte hasonló támadás a körúton. A tanúkihallgatások során a sértettek egyező személyleírást adtak a zavart férfiről, aki mindhárom áldozatát hasba rúgta, majd szó nélkül elfutott. A sértettek nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek.

A nyomozók a személyleírások és adatgyűjtések alapján rövid idő alatt azonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható 22 éves budapesti férfit, akit október 4-én egy belvárosi lépcsőházban elfogtak.

A BRFK XIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit háromrendbeli garázdaság vétség miatt gyanúsítottként hallgattak ki, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes kényszergyógykezelésének indítványozására. ​

(Fotó: wikipédia)

Forrás: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Remélem jól tökön rúgták a rendőrök a tetűt !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.