Borkai zsolt, Győr fideszes polgármestere minden nyílvános kampányrendezvényét  lemondta, miután fotók és egy videó is megejelent, amelyen vélhetően ő látható egy szexpartin. Most mégis üzent.

Ezt üzente az orgiázó győri polgármester – büntet a net

A botrány kirobbanásakor Borkai csak egy egymondatos közleményt adott ki, amiben ellenzéki kampánycirkuszról és hazugságokról írt. Ezt követően a kampányrendezvényét lemondta. De szombaton késő este posztolt egy családi fotót a hivatalos Facebook-oldalán:

A képnél érdekesebbek a kommentek:

– Hajrá polgármester úr! Önnel vagyunk! Legalábbis szeretnénk. Mindig. Mindenhol!"

– Ilyen családapát minden magyar családnak!

– A csajok telószámát elküldené kedves Zsolt

– Legközelebb engem is vegyél bele Zsolti!

– Ne foglakozz ezekkel, hisz a célok nem változtak, meg fogjuk védeni a magyar KURTURÁT. :) :D

– jaaaj, aki k***zás közben Pákót képes hallgatni, az kevés dologra mond nemet :) mondjuk full bekolázva...

– Hajrá polgármester úr, ne foglalkozzon az ellenzék alaptalan vádaskodásaival. Győrnek ilyen potens polgármesterre van szuksege, mint Ön!

– Mi, Együtt, Győriek mikor megyünk bulikázni, apuka? ️

– Pajzsként használni a családot, gyáván mögéjük bújni, férfiatlan, szánalmas tett.

– Kovi lájkolt már? :D

– Hajrá!! Irigy emberek voltak vannak lesznek!!!

– Épp egy újabb magyart csinál. Nincs ezzel semmi baj

Ezt üzente az orgiázó győri polgármester – büntet a net

Az oldal adminisztrátorai egy ideig igyekeztek törölni a kínos kommenteket, ám a net végül elsöpörte őket: gyorsabban jönnek a hozzsászlóások, mint ahogy törölni tudnák azokat.

(Fotó: wikipédia)

Forrás: Facebook

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Vagy Borkai egy elképesztően jó családapa, akiért még egy ilyen eset után is kitart "jóban-rosszban" a családja, vagy felismerte a család, hogy Borkai és a Fidesz nélkül ők nehezen élhetnének úgy, ahogy eddig?! A potyából!
A hatalom, a pénz mindenáron...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
@Eladott Ország: Honnan tudod, miből költött és mire?
nezelodo
@reagens: Nyugodt lehetsz, Borkait nem a "Libsi ellenzék" kezdte ki, (és nem is alaptalanul), hanem a sajátjai. A vezér büntet, (zseniális politikus), nagy részben a lelkén szárad az olimpiai bukta. Úgy járt, mint a 1997-98-as együtt ebédelős családi barát, a Kisherceg, a királycsináló Torgyán és államtitkára, (mert a hála nem politikai kategória), vagy a Dávid Ibolya. És még hosszan sorolható azok sora, akik hátán Orbán a hatalom csúcsaira felmászott. Aztán volt aki nála sokkal jobb volt, a Lázár, de londoni lamúr ide vagy oda, nem azért küldte száműzetésbe, hanem mert jó képességű hatalmát veszélyeztető vetélytárs.
Borkai esetében ott tülekednek az újak, a húsos fazék körül, de már nincs üres hely, valakit ki kell piszkálni az asztaltól.
Bocs a körülírásért, tudom neked ez már sok, felér a "Háború és Béke" terjedelmével, és nem fordítható le a "libsi bolsi" faék egyszerű magyarázatra.
Eladott Ország
@reagens: tegnap, 14:44; Nő az esély – Dupla segítség, dupla siker - tv2.hu/fem3cafe
tv2.hu: A székesfehérvári ikerpár mindkét tagja saját vállalkozásba fogott. Kóté Lili menyasszonyi ruhakölcsönző szalont nyitott, Csenge pedig rendezvényszervezéssel foglalkozik. Ismerd meg a történetüket! Ők kúrtak a győri polgármesterrel.
www.youtube.com/watch?v=WsGrHod4BmI&t=22s
Üzenjük Brüsszelnek: A magyar reformok működnek.
static.wixstatic.com/media/a27d24_760f0088729b4d2094ba3940f63c1815~mv2.jpg/v1/fill/w_740,h_757,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01/a27d24_760f0088729b4d2094ba3940f63c1815~mv2.webp
tudode
Nem történik egyéb, mint az aki nem zsibizik, az kilóg a brancsból, és még ha ilyen módon működik a répája, kiűzetik a NER-esek paradicsomjából azok által, akik a fides alapítók egy kézen megszámolható kódis selejtjei még mindig élősködhetnek az ország testén!!!
.
Azért nem egyszerű, ill. félelmetes azok élete akik a csuti alárendeltségében ki-. be rohangálnak, gombnyomogatóként a plenáris ülésekről/re azzal félemlítve őket, ha nem viselkednek csuti módra "tisztességesen""" arra őkegyetlensége lőni fog:
.
----Ángyán József: Maffiaszerűen működő oligarchacsaládok irányítják az országot
.
444.hu/2014/12/15/angyan-jozsef-maffiaszeruen-mukodo-oligarchacsaladok-iranyitjak-az-orszagot
.
((( """Ángyán József szerint az egyik legnagyobb problémánk
„hogy egyfajta - az 50-es évekből jól ismert - fortélyos félelem igazgatja az életünket, hatja át a társadalmat.”
Ezt ő maga is megtapasztalta, amikor Orbán Viktor rá utalva, nyilvánosan azt mondta:
.
„aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, azt kihozzuk, de aki nem, arra mi is lőni fogunk.” """ )))))
.
És van az a lóvé mennyiért elviselik, nem fordul fel a gyomruk egy putri lakótól, amelyre még az 50-es években sem volt példa az államigazgatásban!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.