Liptai Claudia és családja elutazott, a erről készült aranyos fotókat pedig megosztotta közösségi oldalán is.

Családjával pihen Liptai Claudia a hétvégén. Kitalálja, hová utaztak?

Fotó: Liptai Claudia / Facebook

A Nyíregyházi Állatkertben járt családjával Liptai Claudia! A színésznő párjával és a három gyerkőccel csodálta meg a különböző állatkákat, a remek hétvégi programról pedig képek is készültek, amelyeket megosztott közösségi oldalán. A fotók és a poszthoz írt sorai -alapján nagyon jól érezték magukat:

"A nyíregyházi állatkert nem véletlenül lett az elmúlt években Európában a legjobb. Csodás környezet, szerető gondozók, és láthatóan kiegyensúlyozott állatok. Köszönjük az élményt és a túravezetést Zsuzsinak aki még gibbonul és fehér tigrisül is megtanított minket."

Blikk

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Már azt hittem, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén megye ékszerfaluba, Csenyétére utazott. "A települést 1243-ban említik először, Chenata alakban írva. 1322-ben Chenete, 1323-ban Cheueche, 1327-ben Chenete, 1332-ben Chete, Heche, Hethe írásmóddal volt említve. 1279-ben IV. László király Lőrinc fia Miklós zólyomi ispánnak adta. 1322-ben Lőrinc fia Miklós fia Leukus fiai László és Miklós nővérüknek Eles (dictus) János mester feleségének adták leánynegyedbe, még 1323-ban is az ő birtoka volt. Az 1300-as évek elején az Alsógagyról idevezető utat is említették egy oklevélben.
A 19. században telepedtek meg a cigányok, akik jelenleg a település szinte teljes lakosságát adják. A polgármester, a jegyző és a tanítók mind más településről járnak ide dolgozni. A lakók a földeket nem művelik, az egykori református parókiát lerombolták, a templom bútorzatát, karzatát felvágták és eltüzelték." A fidesz szavazók száma 100 %.
papa.49
Hát a ,,gibbonul,, na az nem lehet nehéz neki )))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.