Teljesen levette a lábáról a mentorokat az X-Faktor válogatóján egy fiatal lány, aki eddig csak munkahelyén, egy gyorsétterem konyháján énekelt a csibeburgereknek.

X-Faktor: Ettől a lánytól Gáspár Laciéknak is leesett az álluk – videó

Fotó: RTL Club

Eddig csak a csibebureszeknek énekelt az a fiatal lány, aki különleges hangszínével könnyedén elérte a 2019-es X-Faktor válogatóján, hogy a négy mentor – Dallos Bogi, ByeAlex, Puskás Peti és Gáspár Laci – tátott szájjal hallgassa őt. A 19 éves Bagdi Enikő látszólag megszeppenve sétált be a színpadra, ahol elmondta: jelenleg egy gyorsétteremben dolgozik – a konyhán szokott énekelni –, s a munkatársai biztatták őt arra, hogy próbáljon szerencsét az RTL Klub népszerű tehetségkutatójában – vette észre a Femina.

Bagdi Enikő Melanie Martinez Pacify Her című dalával kápráztatta el a zsűrit, mind a négy mentor állva tapsolta meg őt különleges hangszíne miatt. Dallos Bogi egy amerikai énekesnőhöz hasonlította a 19 éves lányt; mint mondta, véleménye szerint Bagdi Enikő lesz a magyar Billy Eilish. ByeAlex pedig kijelentette, hogy szívesen írna Enikőnek dalokat.

Az X-Faktor Instagram-oldalán egy humoros képet is láthatnak a követők Bagdi Enikőről:

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
@Szeparepa2: és Billy Eilish , a sovány énekesnőhöz is hasonlítják

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.