több ülés szélességben zúdul alá a csapadék a stadion nézőterén. Többen jelezték, hogy még szerencse, hogy nem voltak sokan, így nem okozott gondot az áradat - írta a 444.hu, a lap szintén közölt egy helyszínen készült videót

Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sámannus
Ennek is örülni kell, mint a pudvás krumplinak. Egyébként is csak akkor válik bűncselekménnyé a hiba, ha az embereket bekényszerítik oda valamiért.
tudode
A XXI, században barkácsolók tanulhatnának az időszántás előtti piramisok építőitől, milyen módon kell időtálló építményeket hagyományozni az utókorra!!!
Béla333
Sebaj! Majd egy második 14 milliárdból meg kijavítják! Minél több állami pénzből megvalósuló beruházás, annál többet lehet ellopni...
Béla333
@Mirabilis: 20.31
Természetesen igazad van, ironikus próbáltam lenni.
De már belefáradtam a rablóprivatizáció, az olajszőkítések óta az állandó politikusi bűncselekményekbe, aminek soha semmilyen következménye nincs!
Itt csak egy dolgot lehet tenni: elmenni ebből a következmények nélküli országból!
Sámannus
A tetőfedőknek nem mondták meg hol a dísztribün, ezért ázik be sokfelé. Szerintem direkt a pohost akarták bosszantani.azé ázik be. Ha még víz álló is lenne az már extra teljesítmény lenne. Így szokás Umbuldáéknál
Szerintem a húsz ezresekkel is be lehetett volna sokkal jobban fedni a lelátót, vagy csak úgy zsebbe a nézőknek, vagy a zsindely helyett a gerendákra. Öt hat húszezres elég jól szigetel, és még a krimóban is jól jön.
Nessy
@Sámannus: Talán ha a tervekben szereplő jó minőségű anyaggal dolgoztak volna, és nem idehozott ukrán vendégmunkások. Viszont az anyagból valószinüleg legalább két 100 m2-s hétvégi házikó épült a velencei tó partján valakiknek! Természetesen jó minőségben!
Sámannus
@Nessy: Nem biztos, hogy az ukrán anyag rosszabb. Az én mesterem például a spanyol és olasz csempéket szidja. Persze az occót!. Amúgy ne tudd meg milyen komplikálttá vált az építkezés. A mestereknek minden praktikára szükségük van. Olyan új anyagokat használnak, és annyiféle gyártó van, hogy ihaj. most ha valaki bevásárol,valamiből és kifogy. vagy mással pótolja kész a balhé. Ha két szakma nem jól dolgozik össze akkor is . Tapasztalat híján mindenki hibázik. Itt az a baj, hogy azt csinyá a pohos amihez nem ért. Hiába a csókos sereg a nagy arc kevés egy sikeres projekthez.
csak úgy....
esik esö karikában ,orbán viktor kalapjára!
valahány csöpp esik rája ,valaki már vegye rája,hogy a
tökömnek a sok stadion,mikor alig él már a nemzet..
Nessy
@Sámannus: nem az anyagokra gondoltam az ukránokkal. Anyagban a legolcsóbbat használják, ha egyáltalán. Én az ukrán "mekkmesterekre" gondoltam. Vannak valóban szakmunkások, de sok közülük a magyarul sem tudó szakképzetlen dolgozó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.