A Fejér megyei lány testvérével egy menyasszonyiruha-kölcsönző beindítására és rendezvényszervezésre kapott pénzt. Csaknem hárommillió forint uniós támogatást kapott egy fiatalok vállalkozóvá válását segítő pályázaton az egyik lány, aki a múlt pénteken Borkai Zsolt fideszes győri polgármesterről közzétett fotókon szerepel – derítette ki a Magyar Hang. A feltehetően egy jachton készült fényképeket, amelyeken többek között Borkai és a győri ügyvéd, Rákosfalvy Zoltán is látható, egy névtelen szivárogtató hozta nyilvánosságra az Ez az ördög ügyvédje című blogon. A Fejér megyei lány ott van a pénteken publikált fotókon, a szombaton megjelent képen és a vasárnap közzétett, néhány másodperces videón – amelyen feltehetően Borkai látszik nemi aktus közben –, nem látható.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ugyes, nemcsak hogy kozpenzbol dug, de meg az unios forrast is a kurva tamogatasar hasznalja. Ha lesz egyszer egy becsuletes ugyeszseg Magyarorszagon, akkor legalabb 10 evet fog ulni ezert a kettyintesert a naci geci.
Borsodi
@Yoda69: A többi fideszes is vissza él a hatalmával azt hiszik maguktól,hogy Isten szolgái.
Béla333
Vajon Matolcsiné hogy van?
A Fidesz a prostijait is közpénzből fizeti!
Szégyen ez az ország!
kereső
@Horizont: " győri polgármester adriai kikapcsolódása érdekes, de nekem -foglalkozási ártalom- erről is az EU pénzek elcs.szése jut eszembe... Gyorsan utánanéztem az adatbázisban, és hát: a filmen szereplő hölgy egyike annak az ikerpárnak, aki 3 MILLIÓ EU TÁMOGATÁST KAPOTT KOMPLEX RENDEZVÉNYSZERVEZŐ SZOLGÁLTATÁS bevezetésére :)(plusz 3 milliót esküvői ruhaszalon megnyitására, amiből többek között egy Iphon 6-ost vehettek, a pályázati anyag szerint)"- Hadházy Ákos

Azt már én teszem hozzá, hogy nem volt egy olcsó dugás. 6 milla- és mi fizettük ki neki.Rongy emberek ezek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.