Az alkotmány szellemének nem felel meg ez a hatalomgyakorlás, az Orbán-kormány valójában a jogot használja arra, hogy romboljon. Interjú.

(Forrás: 168 óra)

Nagyvilág - 2019. December 12., 17:43
Keményen üzent Orbánnak is Merkel az EU-csúcs előtt
Itthon - 2019. December 12., 17:58
Padlóra küldte Gulyás minisztert a Katona színésze

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Tanulságok és egy megállapítás

Krišjānis Kariņš: „a Néppárt pedig változni fog, akár akarja, akár nem.”

s, ahogy ez a lett miniszterelnök szavaiból kiderül, nagyon nem arra, ahogy a retardált dagadt törpe és bandája lökdösné! =))
A Politico szerint Krišjānis Kariņš egyre befolyásosabb figura az Európai Néppártban, ezért megkérdezték tőle, hogyan látja a pártcsalád jövőjét, sőt azt is, hogy a Fidesz helyét az EPP-ben.
Ennek kapcsán írják: „A Fideszt felfüggesztették a Néppártban, és egy háromfős bölcsek tanácsa keresi-kutatja, vajon megfelel-e a magyar kormánypárt az ő alapértékeiknek.”!
Nos tényleg nagyon kell kutatniuk, ha az odatartozásra utaló tényekre – sőt azt kell mondjam, hogy még a dumában is csak elvétve akad olyan, ami ezzel gyanúsítható - szeretnének bukkanni! =))
Jozefina
A néppárt és az EU évek óta kígyót melenget a keblén orbán és a fidesz-kdnp személyében!!! Sok minden felett szemet hunynak, akár a saját önös érdekeik szerint és nem az európai értékrend, demokrácia az elsődleges céljuk.
Sokkal nagyobb hangjának kellene lenni a magyar EU-s ellenzéki képviselőknek. A hazai ellenzéki pártoknak pedig igénybe kellene venni a külföldi sajtó adta lehetőségeket és minél több információt adni az európai népeknek, arról, hogy milyen gaztettek történnek Magyarországon!!!??
kereső
@Jozefina: A magyar Eu-s ellenzék kivételesen teszi a dolgát- azért mert a magyar, önmagát függetlenként aposztrofáló sajtó sem! számol be róla, mostanság valódi ellénzékként képiselik az ország érdekeit.Elég nagy hangjuk van hál'istennek. Csak igy tovább!
Amit a hazaiakra irsz, az igaz- viszont ne felejtsd el, hogy az Unió demokratikus politikusai sem túl nagy figyelmet szentelnek/szenteltek a honi ellenzékre. Mert ugye a 2/3-os hazugság!!- és elfogadják, hogy annak alapján Magyarországon az ellenzék csak marginálisan létezik.Holott az EP választás 52-48 aránya nem ezt mutatja/sőt ez rosszabb volt 2018-ban az országgyúlési választáskor a fidess kárára.Csakhát itthoni képet még az is rontja, hogy az irástudóink még mindig azon vitatkoznak- van-e még demokrácia, jogállam, vagy autokrácia van és egyeduralomra való törekvés- mindezt úgy, hogy orbán megtartoitta diszletnek a demokrácia kellékeit. Mit is mondott orbán néhány éve: " a köztársaság ruha a nemzet testén".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. December 12., 08:00
Megszólalt a zaklatással vádolt színész
Szórakozás - 2019. December 12., 07:53
Tóth Gabiék minden elárultak kislányuk születéséről