Tíz nappal az október 13-i önkormányzati választások előtt zárult az Iránytű Intézet legfrissebb felmérésének adatfelvétele, mely alapján a kampány hajrájára Karácsony Gergely behozta Tarlós Istvánt.

Iránytű: Karácsony beérte Tarlóst, nagy meccs lesz vasárnap

A 2019. szeptember 30-október 3. között, 800 budapesti választópolgár telefonos megkérdezésével készült, +/-3%-os hibahatárú felmérés alapján a teljes budapesti választónépesség körében Tarlós István támogatottsága 32 százalék, Karácsony Gergelyé 31 százalék. A felmérés szerint Puzsér Róbertre 4 százaléknyian szavaznának, Berki Krisztián támogatottsága mérhetetlen. Az adatok szerint mindössze 7 százaléknyi szavazó mondja, hogy biztosan nem szavazna. További 1 százalék érvénytelenül szavazna, 25 százaléknyian nem tudják, vagy nem válaszoltak a kérdezőbiztosnak. Így a bizonytalanok aránya 33 százalék.

Az Iránytű mérése szerint a részvételüket biztosra ígérők körében Tarlóst és Karácsonyt egyaránt 38 százaléknyian támogatják. Azok körében, akik csak valószínűleg szavaznának, vagy valószínűleg nem szavaznának, Tarlósnak kicsivel nagyobb a támogatottsága, így elvben neki vannak mozgósítható tartalékai.

Forrás: 444.hu

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
@reagens: Mi van már zsaroljátok a népet ...?:) Ebből még jó nem sült ki szarházi diktátorok a lábnyaldosó kis udvari majmaik számára... Annyira hülyél vagytok, hogy előre elmondjátok... Mit gondolsz mi lesz itt, ha aztán Karácsony alatt behúzzátok a féket és ez nyilvánvaló lesz... Menekülni fogtok a retkes népzsaroló, gerinctelen anyátokba az lesz...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
@dr. prédikátor: Hanyadik neved ez nyomi? :-))))))))))))))))))))
Ne találkozz velem, mert lehet, hogy a fejed a hátsódba fog belecsúszni! :-)))))))))))))))))))))
dr. prédikátor
@reagens: Nyikari cerkófte szerencsétlen kis faszszopó köcsög !! mit qakarsz te 60kilós izompacsirta , te fenyegetőzöl aki tornából is fel volt mentve???Húúúúúúúzál el a román cigány kurva anyádba te féreg!!!A szart is kiverjük belőled!!!
reagens
@dr. prédikátor: Annyira várom már, hogy nyíltan elkezdjetek erőszakoskodni! :-)))))))))))))))))
Yoda69
Sok sikert Gergo! Remelem sikerul letorolni a gunyos vigyort a naci gecik pofajarol.
SystemError
@reagens: Nézd olyat mondj, amit fordítva is jónak gondolnál. Nyilván tőled ilyet nem lehet kérni, mert csipöből a propagandát olvasod fel. De ezt mondanád, ha most Feri vagy bármelyik volt fasz ezzel riogatna... Óriás plakátokon nyomatnátok, hogy Soros zsarolja a népet. Azérz nem jó veled beszélgetni, mert neked vagy nincs objektív véleményed vagy ennyire agymosott hülye vagy. Esetleg tényleg ez a munkád, de a lényeg ugyanaz, hogy 0 értéke van a szavadnak. 0 objektívitás és 0 igazságérzet. Csak az a szar folyik belőled, ami a hovatalos napi kormány propaganda, amire már a fidesz szavazók is csak fejüket rázzák..
reagens
@SystemError: Magam teljesen másért beszélgetek veled! Érdekel, hogy összerezzensz-e a csengő hangjára! :-)))))))))))))))))))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.