A Fidesz nem akarja kommentálni a győri polgármester körül kipattant botrányt, még akkor sem, ha korrupciós szál és keménydrog-fogyasztás vádja is megfogalmazódott benne.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Persze ez, mivel az ellenzékiek táborába tartozó, mondjuk pl. a Wittinghoffra már nem igaz. Mert ránk nem jellemző a kétszinűség és kizárólag egyféle mércével mérünk. Egy feltétele van csak, közülünk való legyen.""--fejeződik be a fideszes közlemény.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Itt nem csak magánügyről van szó, hanem közpénzekről is! A hajón mulató lányok közül ketten, egy testvérpár uniós pénzt nyertek 2017-ben a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban ( GINOP) rendezvényszervező iroda létrehozására, összesen 3 millió forintot. A pályázati győzelemről és az esküvőszervező üzletről a TV2 is beszámolt 2018 év elején a “Nő az esély” című, sikeres nőkről szóló fejlesztéspolitikai műsorban. Később Borkai még az egyik nőnek 800 ezer forintos közpénzt osztott ki.
– Miért nincs zárolva a vagyona?
– Miért nincs őrizetbe véve?
– Miért nem vizsgálódik a Rendőrség?
– Hol van az ORFK Kábítószer Bűnözési Szolgálata?
– Mikor kezd el nyomozni ez ügyben Polt Péter?
– Hol jár az Országgyűlés mentelmi bizottsága?
Nessy
@Eladott Ország: Majd vizsgálódnak, ha véletlenül szól egy rossz szót Orbánra! A mentelmi bizottság most Varjúval van elfoglalva, az erénycsőszök meg Wittinghoffal.
Madácsi Pali
A pofátlanság nem ismer natárt a fideSSnél! A kettős mérce, az álnok hazug áskálódás, a törvények felett állás csak természetes náluk.
kereső
Magánügy lenne!, ha nem mi fizettük volna a polgármester "úr" élvezetét.Mondjuk azért visszatetsző, hogy a szentfazék kdnp- és a fidess-akik nem győzik mostanában magukra hányni a keresztet, mutatva,hogy mekkora keresztények is ők- ennyire "elnézőek" egy drogos orgiát csapó ,házasságtörő polgármesterükkel szemben.Hát hol van, az " Isten, Haza, Család"- a keresztény erkölcs, etika igen nem tisztelt fidessesek? Ti követeltek magatoknak tiszteletet? Ezek után milyen alapon? Kiérdemeltétek a megvetést, nem pedig a tiszteletet.Szégyen rátok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.