Hétfő reggel még megjelent egy új bejegyzés az Ez az ördög ügyvédje nevű blogon, majd a felület elérhetetlenné vált. Délutánra azonban új helyen és a Facebookon is újra felbukkant – sőt, cáfolja az időközben megszólaló Borkai magyarázkodását is.

Visszatért a Borkait leleplező blog és rögtön cáfolja is a polgármester magyarázkodását

Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármestere elismerte ugyan, hogy ő látható a napokban nyílvánosságra került képeken és videón, amelyen fiatal lányokkal, egy jachton rendezett szexpartin látható. Azonban a polgármester szerint a felvételek részben manipuláltak – hogy miben , azt nem árulta el –, részben pedig jópár évvel ezelőtt készültek. A polgármester azt is kijelentette: "politikai ellenfelei az utóbbi években mindent elkövettek, hogy adatokat gyűjtsenek róla" , ennek részei a most nyílvánosságra hozott felvételek.

A nevét fel nem fedő szivárogtató egy tegnapi bejegyzésében azt írja:

"Ha valakiket rettenetesen sajnálok ebben a történetben, az a családod. Ők tényleg nem ezt érdemlik. Emlékszem még azokra az időkre, amikor friss, meleg almáspitével vártatok a vasárnapi ebédhez."

Vagyis nem az ellenzék áll a szivárogtatás mögött, hanem a polgármester egykori bizalmasai közül valaki.

Az ördög ügyvédje hétfő reggel eltűnt a netről, de kora délután – ezúttal már Facebook profillal is kiegészülve – visszatért. A közösségi oldalon a polgármesteri nyilatkozathoz annyit fűzött hozzá a blogger:

"Nem évekkel ezelőttiek a felvételek, hanem tavaly májusiak.

És vannak más felvételek is, ezt is pontosan tudja. Ahogyan azt is, hogy rendelkezem a számára nagyon kínos adatokkal.

A mai fellépését az alábbi képekkel kommentálom egyelőre."

A poszthoz két, a Maldív-szigetekről készült képet csatolt.

A blogger holnapra újabb részleteket ígért.

Forrás: Facebook

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A Borkai ezzel úgy jár mint a kismacska a pamutgombolyaggal egyre jobban belegabalyodik !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A Borkai ezzel úgy jár mint a kismacska a pamutgombolyaggal egyre jobban belegabalyodik !!!
namihami
Vajon a pucér s..g vagy a farka mérete manipulált. Minél jobban védené magát, annál mélyebbre merül az ""Isten, Haza, Család""-- jeligével szándékozni takart sz@rba.
Jozefina
A bloggert a Borkai család nyilván ismeri,mert nagyon közeli és személyes információk látnak napvilágot!!!
kereső
Végleg megdőlt a teória, hogy a ballibsik ármánykodása az egész. Kórus hol vagytok???...
nemkati
Én hiszek a Borkainak. Hittem akkor is, amikor alaptalan ellenzéki támadásnak mondta a videót meg a fényképeket. Hiszek most is, amikor azt mondja, hogy részben igaz ami a videón van. Elhiszem, hogy megbánta. Mit higgyek még el? Hogy nem lopta szét az úniós vagy állami pénzeket? Na de miért kell ezeket elhinni? Hogy hülyének nézzen engem is a Fidesz?

Nem vagyok győri, de kíváncsi vagyok, megszavazzák-e őt megint polgármesternek. Dicsőség-e a győriek számára, hogy ilyen ember lesz a város első embere. És akkor mihez is igazodjon a kisember, a drága jó szavazó a jövőben, a hétköznapokban. Most majd csak Győrben, aztán az egész országban azt fogjuk mondani, hogy igen, így kell ezt csinálni?!
Szavazzon a keresztény erkölcsre és becsületre! Hát, nem is kéne ezek után visszalépni, Borkai úr! Hadd tudjuk meg a tutit!
azösszeskibanévfoglalt
@nemkati: részben igaz? a sarokban rejszoló ügyvéd csak deepfake? vagy hogy részben igaz?
ne higgy neki. az se igaz, amit kérdez. ez egy gátlástalan figura, a szavazóknak mézes-mázos, de velejéig romlott. és még most is mosakszik. kurva messze van a dicsőségtől egy tolvaj, hazug kurvapecér
SystemError
@Szeparepa2: Az biztos, hogy most csobog a gyógyszer a buzi markából, miközben fröcsögve üvöltözi, hogy nein nein nein. Gyakorolja csak az esti zuhanyzásokhoz a csillagban! Imádni fogják a megkészült szájnyaldosását, még ha nem is azért csinálja...:)
levarosbukta
@Jozefina: Azért én kíváncsi lennék mit nem kapott meg ez a közeli ismerős blogger, hogy asztalt borított. Mert egy pillanatra se higgye senki, hogy a fenenagy igazság érzet, vagy hazaszeretet szól belőle.
Desischado
@levarosbukta: Mindegy, de borította a bilit! Én azt mondom, hogy bármi jó, ami ezeknek rossz! És örülök, hogy ez fidesz mocsokról lehullt a lepel!
Eladott Ország
Jaj de nehéz egy párnára feküdni
Aki egymást nem igazán szereti
Én is tudom, én is sokat próbálom
Még az ellenségemnek sem kívánom
Én is tudom, én is sokat próbálom
Még az ellenségemnek sem kívánom
youtu.be/9hP4kdkXwh0
Eriksson
Ha valaki aki annyira közel áll egy családhoz, hogy friss meleg almás pitével várják a vasárnapi ebédhez... S ezek után így járatja le őket, hááát...
Szerintem egy végtelenül jellemtelen senkiházi.
kokopelli
@levarosbukta: ...főleg azoknak,akik a posztjuk miatt, ha akarják ha nem a "fényben" mozognak,kellene
annyi sütnivalójuknak lenni, hogy vadásszák őket! (ma már Krisztus koporsóját sem őriznék ingyen!)
reagens
@Eriksson: Szerintem Borkai már vágja, hogy ki ez! Nem szívesen lennék a bőrében az biztos!
Eriksson
@reagens: Nem érdemel semmi jót. Moral insanity.
silber13
Borkai " Stultus es qui facta infecta facere verbis cupias!:-))
kereső
@Eriksson: @reagens: Ó hát nem is a közpénzen történő qrvapecérség, a drog, a pénzmosás, a csalás a földekkel a baj, hanem, hogy kiderült. Gratula mindkettőtöknek.Ez az igazi keresztény szabadság.
Eriksson
@kereső: Ha mindezt a sok disznóságot megvetette, akkor miért fogadta el a forró almás pitét a vasárnapi ebédhez?
SystemError
@reagens: Nem kell úgy csinálni, mintha az elejétől fogva nem úgy szopatná az egész fideszt a csávó, mintha nem tudnák ki ő...

Figyelj a szavaimra:

CSÚNYÁN SZOPAT TITEKET TUDATOSAN, TI MEG SZOPTOK MINT A KISMALAC :))))))))

Igazából ez a a vége, ha egy geci gecikre bizza a hatalmat. A tudatlan, tanulatlan paraszt közönségesen parádézni fog és mutogatni fogja magát. Roggáné is hogy kivolt, hogy ott ülnek a milliárdokon és rohadt hellikopterezést nem lehet nyiltan. Ezt is megjósoltam és azt is, hogy vigyázzatok a népzsarolással, mert ellesztek takarítva, de hát mit várjunk egy csomó odatett, tanulatlan, kicsinyesen parádézó parassztól igaz Csengettyű úrfi? :)
csak úgy....
@Eriksson: te setét embör vagy! rettentö setét, bévürü nigger...
advocat
Egy egykor belső ember! Könnyű kideríteni ki az. Csak nem merik, mert még tudhat többet is, és nyilván az "anyag" jó része el van mentve. Jön ez még, folyamatosan.
csak úgy....
köz és eu pénzekböl finanszírozott baxolda, egy úszó kupleráj az adrián? közben mennek a kilakolatások,de a lényeg a fideszes urak,újgazdagék érezzék magukat jól és még a lotyókat is más fizesse nekik...,matyaros virtus?
reagens
@SystemError: Próbálkozol bogyó? :-)))))))))))))))))))
Orbán és a Fidesz most is nyer! Te itt vered magad és közben még hülyét is csinálsz magadból. Teszem hozzá, nincs nehéz dolgod! :-)))))))))))))
Ostoba migráncs létedre, akit befogadtak a magyarok, azért elég nagy pofád van! Te csak várd a csengetést! Csak késik, de nem marad el! :-)))))))))))))))))))))))))
nezelodo
Nem kell piszkálni az adriai hajókázásért. Tudják, hogy itthon a Balatonon már megbukott egy ugyanilyen fideszes mini despota a kokózással , meg a közpénzen vett konzumlányokkal együtt. Tőle azóta is várja a köz a hajmintát, de majd a Borkaival együtt leadják, de lehet hogy csak vizeletmintát. Aztán még ki talál derülni, hogy mindkettő terhes...
tudode
Jó lesz vigyázni O1G különítményének, minden jel arra utal, hogy a patás fidelteti ki merészel messzebbre elmenni, mint őfélesége!!!
.
Ha van nekije magán hadserege mé ne vona felcsúti fidelő bandája:
.
------ Kubatov Gábor embere utasításra ment a Fidesz-székházhoz
.
www.youtube.com/watch?v=EcOzi0uKAxo&t=177s
.
???
SystemError
@reagens: Nem igazán értettem az érveket a titokzatos szivárogtatóval kapcsolatban. Csak a szokásos fidess mellébeszélés...:)
nezelodo
Szóba került az ügy kapcsán hogy termőföldeket vásároltak, iparterületté minősítették, és "emberbaráti szeretetből" eladták a multi cégnek. Lehet, hogy ez a karmája a dakota fiúknak, mert ezt kicsiben H.vásárhelyen a Rapcsák idejében a táskahordozója és a D.G. cimbije is eljátszotta az önkormányzati ingatlanokkal, büntetlenül.
lusta
A sorban áll Kecskemét, Miskolc, Debrecen és a többiről még csak nem is beszéltem.
tudode
Uncsi már ez a dugi sztori attól is
.
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--SkO2P7dN--/7MhCzJTGmHFd848As.jpeg
.
Már az üfajtájukat is nyírták!!!

.
Fujj, fujj!!!
.
kokopelli
@csak úgy...: az "Erik -fia" elfelejti,hogy a rétes evés "dugás" előtt volt! (;-))
Sámannus
Jellemző az egész fityfasz csürhére, ha a sajátjuk szaraik az asztalra jóízúen falatoznak, mint ha semmi sem történt volna.
Mondjuk nagy úr az éhség, főleg ha a lóvácskáról van szó.
Jelenleg az velük a probléma, hogy nincs megállapodás Kinél mennyivel kell a keresztapának elszámolni.
Ha jön putyin ki dobja be helyette a svarcot.
Furcsa nékem ez a kiléptetés, különösen azért, mert a bhelyi fidesz rajongása töretlen, míg a plehes szét tárja a karját. Mi lett volna ha nincs az ellenzéknek ellenfele? Kit érdekel a fidesz, ha a keresztény értékekben nincs megalkuvás.
Én is meghatódom mennyi nem látható vagyon felett rendelkeznek a helyi kiskirályok. Szerin a vasárnap pite a bizonyíték arra, hogy az ámokfutó csak a saját pénzeért fut, mert kimaradt a jóból. Most zsarol, mert tudja miket dugdosnak a zsivánok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.