A Partizán és az Azonnali is kérdőre vonta az embereket.

A Gulyás Márton által fémjelzett Partizán készített videós interjút a győri járókelőkkel, a téma természetesen Borkai jachtos szexbulija volt, amit a napokban kezdett adagolni egy név nélkül publikáló blogger.

A megkérdezettek többsége azon a véleményen van, hogy Borkainak le kell mondania. Akadt, aki durván szidalmazta, de olyan is, aki szerint mindeddig jó polgármester volt Győr első embere.

Ugyanezt a kérdést tette fel az Azonnali is a járókelőknek, íme a válaszok:

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nagy bajnak gondolom, hogy a videóban sem beszél senki a korrupcióról, meg a ribancnak adott 3+3 milláról.
Pedig valójában az az igazi sztori. Hogy kivel, hol kurvázik, az tényleg magánügy. Persze ha ezt a lopott, korrupciókból szerzett vagyonból teszi, az egy picit más.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ha nem válogatott emberek nyilatkoznak a riportban, akkor biztató a helyzet: a többség még képes normálisan gondolkodni!
Béla333
@azösszeskibanévfoglalt: 20.35
Végignéztem. Vasárnap este kiderül, hogy a hívők vannak-e többségben, vagy a normálisan gondolkodók!
tudode
Arról bezzeg egy kukk nincs, hogy melyik jelőlt, vagy hivatalban lévő alkalmas-e a KÖZ SZOLGÁLATÁRA, amelyből olyan kevesen felelnek meg, mint ahány fehér holló látja meg a napvilágot 10.éve közjogilag érvénytelen galeri koptatja a bársony fotelt, amit összegányolnak/tak, mind a kukában landol!
.
www.google.com/search?q=az+alapt%C3%B6rn%C3%A9ny+k%C3%B6zjogila+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&oq=az+al&aqs=chrome.1.69i57j69i59l2j69i60l3.8263j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
www.google.com/search?q=magyarorsz%C3%A1g+nev%C5%B1+%C3%A1llam+jogilag+nem+l%C3%A9tezik&oq=Magyarorsz%C3%A1g&aqs=chrome.2.69i57j35i39l2j69i61j69i65l2.18810j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
A hazaáruláshoz képrst smanca at, hogy bárki milyen módon jrttatja nagát örömszerzéshez!!!
SystemError
@Béla333: Én amúgy valamennyire megértem a jobboldalt. Mármint mi is van a jobboldalon, mint alternatíva... Az összes jobboldali párt a fidesz pénzelt csicskája. Mármint ezt ők is tudják. Azt meg nehezen lehet elvárni, hogy a fidesz után egyből átszavazzon. Ettől még a társadalmi felelősség az felelősség!
human
Az első videónál hiányoltam a kétkedő véleményeket, de aztán pótolta a második. Azért kíváncsi lennék, hogy akik ezek után is vállalták, hogy rá szavaznak azok vajon templomba járó, hívő emberek? Elég abszurd lenne.
Yoda69
@human: A papok is a fideSS payrolljan vannak. El tudom kepzelni, hogy GYorben mar azt predikaljak a baranyoknak hogy nem is az ordogtol valo felredugni, kurvazni, kokozni, aztan hazamenni a csaladhoz mintha mi se tortent volna. Es lam ha ki bukik a szar, akkor se tortenik semmi. Ugy latszik borkai felesege is elegedett ferje teljesitmenyevel, megy minden tovabb, csak jojjon zse, hogy meg tudja venni az aznapi Chanel taskat.
Ha azt veszed az asszonyvero komondoros taho is ujra polgarmester lehet. A feleseg visszavonta a feljelentest, pedig a ferje felholtra verte. Ugy latszik ezeknek minden belefer, amig van eleg penz.
Aki Én
Nagy bajnak gondolom, hogy a videóban sem beszél senki a korrupcióról, meg a ribancnak adott 3+3 milláról.
Pedig valójában az az igazi sztori. Hogy kivel, hol kurvázik, az tényleg magánügy. Persze ha ezt a lopott, korrupciókból szerzett vagyonból teszi, az egy picit más.
vacsi
@Aki Én: Így igaz! De majd a győriek eldöntik, kell-e nekik, vagy nem! Mint ahogy a vak komondorról is döntöttek...
Aki Én
@vacsi: Ez nem csak győri ügy. Egyébként sok emberhez el sem jutnak ezek a tények.
papa.49
@Aki Én: Ez az igazi baj, ahogy az egyik nyilatkozó mondta, minden hírforrás a fütyisz kezében van, az idősebb korosztály nem internetezik, csak a m/sok kanálisokat nézi, meg olvassa a helyi lapokat, ott meg KUKK NINCS AZ EGÉSZRŐL !!!
vacsi
@papa.49: Valóban, az idősebbek kevésbé interneteznek, viszont a hírek szájról szájra igencsak gyorsan terjednek! Tud ott mindenki mindent. Inkább az a gond, hogy nem mindenki megy el szavazni.
jesz
Egy kis faluban az egyik utcasarkon hazafelé menet Nagyné elesett...két utcával odébb rémüldözve súgja egy idős, kicsit nagyothalló néni a másik fülébe: -képzeld Vilma, a papné megesett...

Nos így terjed szájról szájra a hír
Jozefina
A videóban szerplő idősebb hölgyek, akik szerintem messze nem keresztényi és család centrimus alapon ítélik meg Borkai orgiáját talán abbany reménykednek, hogy rajtuk is elégtételt vesz majd Borkai??!!! Nevetségeseke!!!
vacsi
@jesz: Még az óvodában, jó régen az óvónénik leültettek bennünket végig egy hosszú lócán, a szélsőnek a fülébe súgtak valamit, amit sorra tovább kellett adni. Az utolsó már valami egészen mást mondott. Jó játék volt...
cikicakk55
@Aki Én: október 8. 08:30
Igen,magánügy lenne,ha nem pont Ők papolának,a családról,meg a családok védelméről, a demográfiai válságról,na meg ugye a KDNP -vel közösen kormányoznak,és valahogy a szex orgia és a kereszténység nem vág össze. Te vagy én csinálnánk ilyet,az igen,magán ügy. Ám az ország egyik vezetőjének,még ha csak egy város polgármestere is,ilyet nem kéne tennie. A "celeb" férfiak és nők más kategória,tőlük szinte elvárás,hogy szex botrányba keveredjenek.
human
@cikicakk55: Ami pedig az anyagi oldalát illeti a felvételen olyan emberek láthatók akiket EU-s pályázatok és százmilliók sorsa köt össze. Ez a felvétel nem csak szexparti, hanem a korrupció maga, hisz így vannak kifizetve a bűnbanda tagjai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.