A Partizán és az Azonnali is kérdőre vonta az embereket.

A Gulyás Márton által fémjelzett Partizán készített videós interjút a győri járókelőkkel, a téma természetesen Borkai jachtos szexbulija volt, amit a napokban kezdett adagolni egy név nélkül publikáló blogger.

A megkérdezettek többsége azon a véleményen van, hogy Borkainak le kell mondania. Akadt, aki durván szidalmazta, de olyan is, aki szerint mindeddig jó polgármester volt Győr első embere.

Ugyanezt a kérdést tette fel az Azonnali is a járókelőknek, íme a válaszok:

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nagy bajnak gondolom, hogy a videóban sem beszél senki a korrupcióról, meg a ribancnak adott 3+3 milláról.
Pedig valójában az az igazi sztori. Hogy kivel, hol kurvázik, az tényleg magánügy. Persze ha ezt a lopott, korrupciókból szerzett vagyonból teszi, az egy picit más.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@papa.49: Valóban, az idősebbek kevésbé interneteznek, viszont a hírek szájról szájra igencsak gyorsan terjednek! Tud ott mindenki mindent. Inkább az a gond, hogy nem mindenki megy el szavazni.
jesz
Egy kis faluban az egyik utcasarkon hazafelé menet Nagyné elesett...két utcával odébb rémüldözve súgja egy idős, kicsit nagyothalló néni a másik fülébe: -képzeld Vilma, a papné megesett...

Nos így terjed szájról szájra a hír
Jozefina
A videóban szerplő idősebb hölgyek, akik szerintem messze nem keresztényi és család centrimus alapon ítélik meg Borkai orgiáját talán abbany reménykednek, hogy rajtuk is elégtételt vesz majd Borkai??!!! Nevetségeseke!!!
vacsi
@jesz: Még az óvodában, jó régen az óvónénik leültettek bennünket végig egy hosszú lócán, a szélsőnek a fülébe súgtak valamit, amit sorra tovább kellett adni. Az utolsó már valami egészen mást mondott. Jó játék volt...
cikicakk55
@Aki Én: október 8. 08:30
Igen,magánügy lenne,ha nem pont Ők papolának,a családról,meg a családok védelméről, a demográfiai válságról,na meg ugye a KDNP -vel közösen kormányoznak,és valahogy a szex orgia és a kereszténység nem vág össze. Te vagy én csinálnánk ilyet,az igen,magán ügy. Ám az ország egyik vezetőjének,még ha csak egy város polgármestere is,ilyet nem kéne tennie. A "celeb" férfiak és nők más kategória,tőlük szinte elvárás,hogy szex botrányba keveredjenek.
human
@cikicakk55: Ami pedig az anyagi oldalát illeti a felvételen olyan emberek láthatók akiket EU-s pályázatok és százmilliók sorsa köt össze. Ez a felvétel nem csak szexparti, hanem a korrupció maga, hisz így vannak kifizetve a bűnbanda tagjai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.