Korrupciómentes övezetekké változtatják a településeket – megválasztásuk esetén – a Mi Hazánk Mozgalom polgármesterei – ígérte hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón a párt elnöke.

A Mi Hazánk Mozgalom a bal- és a jobboldali városvezetőket is lekommunistázta
Kubinyi Tamás, a Mi Hazánk Mozgalom, a Magyar Igazság és Élet Pártja és a Független Kisgazda-, Földmunkás- és Polgári Párt közös újbudai polgármesterjelöltje (b) és Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke (k) Korrupciómentes övezet – hadat üzen a politikusbűnözésnek a Mi Hazánk címmel tartott sajtótájékoztatójukon a fővárosi Móricz Zsigmond körtéren 2019. október 7-én. Jobbról Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke. MTI/Mónus Márton

Toroczkai László hangsúlyozta, hogy erre garanciát jelent a programjuk, hiszen

a Mi Hazánk az egyetlen párt, amely eltörölné az országgyűlési képviselők mentelmi jogát, illetve duplájára emelné a "politikusbűnözők" esetében a büntetési tételt.

Ugyanakkor kötelezővé tennék minden olyan szerződés nyilvánosságát, amelynek teljesítése közpénz felhasználásával történik, illetve vagyonosodási vizsgálatnak vetnék alá a politikusokat, illetve az állami és önkormányzati cégek vezetőit – tette hozzá a pártelnök.

Kubinyi Tamás, a Mi Hazánk, a MIÉP és az FKGP közös újbudai polgármesterjelöltje azt mondta a sajtótájékoztatón, hogy olyan programot kínál, amelynek nyomán öt év alatt 50 évnyi lemaradást hozna be a XI. kerület és "Kalinyingrád szintjéről európai fejlettségű településsé válna". Erre önmagában elég volna a korrupció eltörlése – vélekedett.

Szerinte mind a jobb-, mind a baloldalon posztkommunisták, hajdani MSZMP-sek irányítják a várost még ma is.

Továbbá most az a veszély fenyeget, hogy szélsőbaloldali, terrorista hátterű erők veszik át a hatalmat – fűzte hozzá, hangsúlyozva: végre "becsületes magyar emberekre" kell bízni a városvezetést – mondta a jelölt.

(MTI)l

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Nincs gusztustalanabb az elviket nagyra tartó elvteleneknél...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Toroczkai, kicsi embriócska vagy a nagy politikában, nem hiszem, hogy valaha is lehetőséged lesz strómanná válnod. Tudod, a rendőrautó mikrofonja nem felejt... meg az ország többsége sem.
papa.49
Tót gyerek veled kell kezdeni a TV székházért járna 10 év, beülhetsz 20 évre is ezek alapján !!!
namihami
Ez a Ti Hazátok névre hallgató csürhe az új KDNP? Ez is csak egy mérhetetlen támogatottságú új segédcsapat?
szép új világ
Toroczkai nem más mint a FIDESZ pitbullja. Ha a gazdinak olyan kedve van, elengedi és ilyenkor ugathat kedvére, akár össze is szarhatja az udvart.
reagens
Lesz itt nyüszítés, ha Toroczkai tényleg beváltja az ígéretét!
Fantomasz
"Továbbá most az a veszély fenyeget, hogy szélsőbaloldali, terrorista hátterű erők veszik át a hatalmat "
A terrorista szót végérvényesen tisztázni kellene hogy mit jelent és rendbe tenni a fejekben
mert divat lett össze vissza dobálózni vele. :-((((( Kezdje el valaki !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.