Óbuda önkormányzata 341,6 millió forinttal segítette ebben a ciklusban azokat a civil szervezeteket, amelyek támogatják Bús Balázs fideszes polgármester újraválasztási kampányát, írja a 24.hu. A polgármester a Fidesz-KDNP színeiben indul ugyan, de a kampányban civilekkel együttműködő jelöltként jelenik meg. Létrehozták a Bús Balázs Óbudáért nevű egyesületet is, így a szavazólapokon is ez szerepel majd első jelölőszervezetként. Az egyesület oldalán részletesen meg lehet nézni, kik támogatják a polgármestert.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az igazi civil-kurázsi

adalék a fityesz-matyar értelmező szótárhoz

Mottó helyett: Mindenek előtt szögezzük le értelmezésről és nem értelemről van szó =))

A hvg.hu-n olvastam, hogy „Óbuda önkormányzata 341,6 millió forinttal segítette ebben a ciklusban azokat a civil szervezeteket, amelyek támogatják Bús Balázs fideszes polgármester újraválasztási kampányát, írja a 24.hu.”
A civil jelző jelentése Az Oxford szerint: „of or relating to the ordinary people of a country, rather than members of religious organizations or the military”

Azaz az ócska pártkatonák és a vakhitű párt-hívők nem!!! =))
szaboria1
Érdekes ha a fideszhez kötődnek egyes civil szervezet azoknak lehet pénz osztogatni.
Bús Balázs milyen jogcímen adhatott és szavaztathatott meg ekkora összeget. Nagyon rossz íze van ennek. A kerületnek ezt a pénzt pl. eü javítására is ellehetett volna költeni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.