Képtelen feldolgozni a tragédiát a soroksári futó nő édesanyja, aki azt kívánja lánya gyilkosának, hogy rákban haljon meg.

A soroksári futó nő gyilkossági ügyének tárgyalása tegnap kezdődött a Fővárosi Törvényszéken. A vádlott, R. Szilveszter a bíróságon flegmán válaszolgatott a kérdésekre, sőt, néha el is mosolyodott.

Az áldozat édesanyja, Gyurik Sándorné megtörve, a könnyeivel küszködve és remegve hallgatta az eseményeket.

Kikelt magából a soroksári futó nő édesanyja

A Borsnak a gyászoló édesanya elmondta, hogy minden tárgyaláson részt szeretne venni, sőt, azt akarja, hogy a gyilkos nézzen a szemébe és mondja el, miért végzett lányával. A tragédia ugyanis az egész családot szörnyű csapásként érte.

Már akkor is szörnyű érzés fogott el, amikor fényképeket mutattak róla korábban. Azt kívánom, ugyanúgy rákos betegségben végezze, ahogy Szita Bence gyilkosai is nemrégiben. Remélem, utoléri a sorsa

– kezdte Gyurik Sándorné, majd hozzátette:

Senkinek nem kívántam rosszat, de ez az ember az egész családunkat tönkretette. Nincs több gyermekünk, egyedül maradtunk öreg korunkra. Nem csak a lányunkat gyilkolta meg, minket is megölt. Kérni fogom, hogy nézzen a szemembe és mondja el, miért végzett Krisztivel.

A rendőrség öt évig hiába kereste Krisztina gyilkosát, végül tavaly szeptemberben áttörés történt az ügyben: akkor vizsgálták meg R. Szilveszter DNS-ét. Vélhetően azért nem került sokáig a hatóság látókörébe, mert a férfi a gyilkosság után nem sokkal rács mögé került betörés és lopás miatt.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(borsonline.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
ennek a gyilkosnak a megtalálására több tízmillió ment ki az ablakon...ezekután még drága rákellenes gyógyszerekkel kezelni a kényelmes rabkórházban az adónkból? Állandóam MR, vagy CT vizsgálatra hordani, kemózni, az egy vagyon, ráadásul életfogytosnak?
görbetükör
Én mindig kétkedve fogadom azt, hogy valóban a gyilkos kerül bíróság elé.
Túlontúl sok volt már a tévedés, a felületes nyomozás. Még akkor is, ha évtizedekig tart.
Az igazi gyilkost kell büntetni, ezt ne felejtsük el. És még semmi nincs bizonyítva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.