Újabb videót tett közzé Borkai Zsolték horvátországi utazásáról Az ördög ügyvédje nevű blog.

Ördög ügyvédje: Borkai hétfőn bevallott pár év börtönt

A kedd reggeli bejegyzésben az ismeretlen szerző azt írta:

Borkai, egy dolgot mindig elfelejtesz: ügyvéd vagyok, tudom mit csinálok. Veled ellentétben tudom, hogy Horvátországban a prostitúció illegális. Szóval tegnap bevallottál pár év börtönt – Rákosfalvy haverodat is terhelve. Hiszen ti szerveztétek tavaly például a pünkösdi dorbézolást, te fizetted ki a lányokat is, a hajóval pedig – társaiddal együtt – a helyszínt biztosítottad. Tetted mindezt hivatalos személyként, ami súlyosbító tényező.

A blog szerzője ezen kívül azt írta, hamarosan egy „korrupciós szál” is érkezik majd, továbbá megjegyezte, hogy a polgármester nem beszélt arról a beismerő videóban, hogy ad-e bármilyen mintát, hogy ellenőrizhessék, fogyasztott-e kábítószert az elmúlt időszakban.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Érdekes módon az még nem derülz ki, hogy a pitbulok nyomoznak-e a két fideszes polgi (győr, érd) ügyében, hiszen a közvagyon szószerinti elkúrásáról is szó van. Gondolom hivatalból már nyomozniuk kellene!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
Nagy trükk volt. Az ügyvéd barát megvette a földet. Építettek rajta egy raktárt, majd eladták az AUDI-nak. Semmi alkotmányos költség. A cég a raktárt vette. ÜGYES!
nezelodo
@advocat: Ezt a Lézeres már rég feltalálta a haverjával a Rapcsák alatt, csak az önkormányzattól vásárolták meg bagóért, és továbbadták a multiknak. Remélem a szabadalmi díjat kifizették a londoni trubadúrnak!
csak úgy....
javaslom,hogy borkai et. kapja meg a nemzet csödöre lóvagrendet.
kereső
És ezzel a "másolt/eltanult" trükköcskével 4-5 milliárd forint kár érte a győri önkormányzatot. Nem "érhette volna"!, mint Sukorónál, hanem érte.Ül e miatt két ember. Ugye csak véletlen, hogy borkai ügyvédje-és üzlettársa kaszinókban IS utazik?
Polt Péter főügyészek gyöngye , hogy is van ez akkor mostan? És a magyar gazságszolgáltatás is ott van azon a padon, amelyre téged majdan leültetnek, még akkor is, ha külföldről kell hozzá független birót hozni.
jesz
@advocat: ez az akkori audi igazgató állásába került...
Sámannus
Szegény m1 ezeket le se szarják amikor valódi híreket kell csinyáni. nekik az unalmas migrásos riportok jutnak, max Karácsony feldíszítése hazugságokkal. Borkairól az igazmondást kifelejtik a csatornán. Csoda -e, hogy az emberek elalszanak a híradókon.:-DDDD
Pedig nem buták vannak ott sem. Tudják, ha egy repülő nem indul, de megérkezik valahová, de vissza is indul, de nem érkezik meg. Ki nem találnánk miért ily szigorú velük Vlagyimir, hogy egyetlen snittet sem közvetíthetnek letolt gatyával bólogatós képekkel. Mázli, hogy ezt csak a dácsában nézik orbányaival, röhögve, hogy milyen lelkesek a nertársak a világ telehintésében magyar spermával. A magyar pároztatási szakértők is lemaradnak az ilyen aktiv oktatásról, (ha ugyan nem ők szervezték.) Nem tudni mi jön még jól a 22-választási csapdákban.
A lényeg, hogy a pohosnak közeli haverjai gecik mind ahogyan a képek is árulkodnak. A fütyiszes stáb legfeljebb bosszankodik, miből maradtak ki, ha egyáltalán kimaradtak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.