Az önkormányzatot határozat kötelezi vizsgálat lefolytatására, ennek határideje lejárt, a 79 éves férfi videoüzenetben kéri, hadd mehessen vissza bérleményébe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@1magyar: Ember!
Egy nyolcvan éves, két infarktuson és egy agyvérzésen átesett emberről beszélsz!
Nincs is több mondanivalóm neked.
Méltó képviselője vagy a hatalomnak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@1magyar: ha arra kerül a sor,téged magamhoz vennélek ha ápolásra,gondoskodásra szorulsz..,persze, te jó kezekben leszel! buta vagy ,mint a segg és alacsony fogyasztásu,az örökösök a seggüket a födhöz verik utánad,hogy a nincsbü spóroltál nekik pár 100ezer forintot és a hanvasztás után ,majd meglátod...
reagens
Ismerve a roncsellenzéki erkölcstelenséget, csak akkor védenek valakit, ha az deviáns, alkoholista, drogos, munkakerülő, magyargyűlölő vagy antiszociális!
Valamelyiknek tuti megfelel az öreg! :-)
Málna
@csak úgy...: Megírták, hogy négy gyereke van, csak el kellett olvasnom. Nem mindenki 20 évesen csinál gyereket, pláne nem négyet. De ha valóban 60 körüliek lennének, akkor is simán befogadhatnák az apjukat.
csak úgy....
@Málna: te föltételezel és én is csak azt tudok,mellesleg akkor sem köll senkit az utcára tenni ha van 4 behemót gyeröke a @reagens: tibi nívón! sok a széllelbélelt familia ,egyre több...
csak úgy....
@Málna: ugye ,néked sosem merült föl kétséged a mostani illibsi sztálinista rendszerben? ..azért majd szóljál ám,mikor a pofátlanságuk nálad is kiverik a biztosítékot! lassan érö lehetsz és szereted a rózsaszínt...,a többi a te dógod!
Málna
@csak úgy...: Nekem afelől nincs kétségem, hogy aki képtelen a normális együttélés szabályait betartani, az nem érdemli meg, hogy elvegye más elől az olcsó lakhatási lehetőséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.