Az önkormányzatot határozat kötelezi vizsgálat lefolytatására, ennek határideje lejárt, a 79 éves férfi videoüzenetben kéri, hadd mehessen vissza bérleményébe.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@1magyar: Ember!
Egy nyolcvan éves, két infarktuson és egy agyvérzésen átesett emberről beszélsz!
Nincs is több mondanivalóm neked.
Méltó képviselője vagy a hatalomnak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Aki a közvagyont úgy tönkreteszi ahogy ez az alkoholista öregember, nem kaphat közpénzen lakásbérletet. Havi 6-7 ezer ft-ot fizetnek és arra sem képesek, hogy a közvagyont tisztán tartsák.
Arról nem beszélve, hogy a körülötte lakókat a bűzzel mérgezte.
Helyesen járt el az önkormányzat.
csak úgy....
@1magyar: kocsmáztál vele,hogy tudsz az alkoholizmusáról? nem gondolod,hogy túl gyorsan ítélkezel? szerinted,minden egyedülálló magatehetetlent ki köll dobni a lakásából?
reagens
Aki nem tud normálisan élni a közösségben, annak fel is út, meg le is út! Nem köteles az önkormányzat egy koszos, alkoholistát támogatni!
1magyar
@csak úgy...: Bemutatták a tv-ben az összeszart (nem egy napi) mosdót és az irdatlan mennyiségű sörös dobozt szétdobálva - csak úgy.
A sört te hordtad fel neki, hogy magatehetetlen?
csak úgy....
@reagens: a közösségröl jut eszembe, neked van !? a troll nyögdijadból tengödsz, szerencsére nem piálsz (egyenlöre) , te pia nélkül is tudsz elviselhetetlen lenni...
szomorú jövöt jósolok neked,tibim...
görbetükör
@1magyar: Ember!
Egy nyolcvan éves, két infarktuson és egy agyvérzésen átesett emberről beszélsz!
Nincs is több mondanivalóm neked.
Méltó képviselője vagy a hatalomnak!
csak úgy....
@1magyar: akkor az a megoldás,hogy egy tehetetlen embert ki köll dobni az utcára?
hasonló jókat!
emerencia
"A Város Mindenkié csoport álláspontja szerint egy újabb vizsgálat nélkül is egyértelmű, hogy az önkormányzat akkor járna el helyesen, méltányosan és jogszerűen, ha azonnal lehetővé tenné a hajléktalanná tett idős úr számára, hogy visszaköltözzön az otthonába, rendezné a bérleti jogviszonyát, és az otthonában biztosítaná számára mindazt a segítséget, amire a korára és egészségi állapotára szüksége van."
csak úgy....
@emerencia: a "vizsgálatok" többe kerülnek,mint egy napi, pár órás gondozó a szerencsétlen mellé...
magyarországon,aki nem tud magárol gondoskodni és nincs senkije,az vegyen még idöben kötelet és szerelje föl,ha arra kerül a sor...
nesze neked keresztényi ország!
1magyar
@csak úgy...: Nem dobták ki az utcára, bár azt is megtehették volna. Vedd magadhoz, te csak úgy jóságból! Lássuk!
Málna
@csak úgy...: Négy gyereke van. Vajon miért nem foglalkoznak az öreggel?
csak úgy....
@Málna:érdekes, jobban ösmered az "öreget" mint márki zayt ! számótad a gyerököket vagy csak mondták? egy 80 körüli embörnek a gyerekei cca. 60 körüliek,oszt csodákozná ha már ök sem bírják maguktól kitörölni a seggüket?
csak úgy....
@1magyar: ha arra kerül a sor,téged magamhoz vennélek ha ápolásra,gondoskodásra szorulsz..,persze, te jó kezekben leszel! buta vagy ,mint a segg és alacsony fogyasztásu,az örökösök a seggüket a födhöz verik utánad,hogy a nincsbü spóroltál nekik pár 100ezer forintot és a hanvasztás után ,majd meglátod...
reagens
Ismerve a roncsellenzéki erkölcstelenséget, csak akkor védenek valakit, ha az deviáns, alkoholista, drogos, munkakerülő, magyargyűlölő vagy antiszociális!
Valamelyiknek tuti megfelel az öreg! :-)
Málna
@csak úgy...: Megírták, hogy négy gyereke van, csak el kellett olvasnom. Nem mindenki 20 évesen csinál gyereket, pláne nem négyet. De ha valóban 60 körüliek lennének, akkor is simán befogadhatnák az apjukat.
csak úgy....
@Málna: te föltételezel és én is csak azt tudok,mellesleg akkor sem köll senkit az utcára tenni ha van 4 behemót gyeröke a @reagens: tibi nívón! sok a széllelbélelt familia ,egyre több...
csak úgy....
@Málna: ugye ,néked sosem merült föl kétséged a mostani illibsi sztálinista rendszerben? ..azért majd szóljál ám,mikor a pofátlanságuk nálad is kiverik a biztosítékot! lassan érö lehetsz és szereted a rózsaszínt...,a többi a te dógod!
Málna
@csak úgy...: Nekem afelől nincs kétségem, hogy aki képtelen a normális együttélés szabályait betartani, az nem érdemli meg, hogy elvegye más elől az olcsó lakhatási lehetőséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.