Nem értékelték politikai támogatásként és nem használták fel Scarlett Johansson amerikai színésznő elismerő szavait, amelyeket Tarlós István főpolgármester való találkozásakor mondott – közölte Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes a sajtóban megjelent cikkekre és a színésznő ezzel kapcsolatos közleményére reagálva.

Kedden közleményben reagált Scarlett Johansson korábbi elhatárolódására Budapest főpolgármester-helyettese. Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes azt írta: "egyetértve a színésznővel, mi sem politikai támogatásként értékeltük" szavait.

Az ügy előzménye, hogy miután a színésznő hivatalában látogatta meg Budapest főpolgármesterét, a Bors azt írta, hogy Johansson

"elismerően nyilatkozott arról, hogy a 30 éve a városvezetői pályán dolgozó Tarlós István kerületi polgármesterként 16 évig irányította a kerületet, 9 éve pedig a fővárost, most pedig újabb 5 éves ciklusért indul”, valamint „az különösen tetszett a színésznőnek, hogy sok fiatalt, kisgyermekes szülőt látott a városban, ami nagyon fontos a jövő szempontjából. Nem minden városban van ez így, ahol élete során forgatott”.

Erre a színésznő tegnapi közleményében kijelentette: "nem fejeztem ki támogatásomat Tarlós István polgármesternek a közelgő önkormányzati választásokra."

Nyilvánvalóvá szeretném tenni: különféle médiabeszámolók ellenére nem fejeztem ki támogatásomat Tarlós István polgármesternek a közelgő önkormányzati választásokra. Ezzel szemben mindössze egy magánbeszélgetésben osztottam meg vele őszinte elismerésemet, ami Budapest vendégszeretetének, szépségének és bájának szólt. Kizárólag Budapest polgárai választhatják meg a következő főpolgármestert, és ez egy nagyon fontos választás. A szavazás egy hősi tett mindenhol, ahol veszélyben van a demokrácia. Arra biztatok minden budapesti polgárt, hogy legyen bátor, viselkedjen hősként, és szavazzon a lelkiismerete szerint.

- írta közleményében a sztár.

Erre született meg válaszként Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes mai közleménye. Ebben azt írta:

Nem tudjuk, hogy Scarlett Johansson milyen formában feltett kérdésre válaszolt? Tarlós István és Scarlett Johansson jó hangulatban telt, fél órás nyári találkozóján beszélgetett egymással a főpolgármesteri irodában, ahol a színésznő – ahogy közleményében maga írja, ennek kapcsán megosztotta vele őszinte elismerését

Szalay-Bobrovniczky Alexandra hozzáteszi:

egyetértve a színésznővel, mi sem politikai támogatásként értékeltük, vagy használtuk fel a fentieket. Ilyen nyilatkozat sem a főpolgármestertől, sem más politikustól nem hangzott el. Ugyanakkor örültünk az elismerő szavaknak. Szeretnénk biztosítani őt, hogy a demokráciát nem féltjük Magyarországon, továbbá mi is arra biztatunk mindenkit, hogy lelkiismerete szerint szavazzon október 13 -án

A képek publikálásának időpontjáról egyébként a színésznőt képviselő filmgyártó cég döntött – jegyezte meg a főpolgármester-helyettes.

Forrás: 444.hu, Index, MTI

Címlapkép: Marvel/Jay Maidment / Marvels Black Widow

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Hazudni, lopni, csalni egész nap. Ezért jártatok egyetemre? :) Erre egy gerinctelen sittes szar is jó, mint Shikari
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
Hm... érdekes...
,,Szeretnénk biztosítani őt, hogy a demokráciát nem féltjük Magyarországon, továbbá mi is arra bíztatunk mindenkit, hogy lelkiismerete szerint szavazzon október 13 -án."
1. Látszatdemokráciát nem is kell félteni, mert az van.
2. Hogy elégé fostok azt mi itt vidéken nem csak lelki szemeinkkel látjuk, sőt a Budapestiek néha érzik is a trágyaszagot.
3. Szavazni fogok de nem rátok, tehát ,,Hajrá civilek!"!
SystemError
Hazudni, lopni, csalni egész nap. Ezért jártatok egyetemre? :) Erre egy gerinctelen sittes szar is jó, mint Shikari
reagens
Most megkapta a vonyító kórus a hazudozására a választ!
Tarlóst nem tudják csőbe húzni ezek a nyomorultak. Nagyon bírom, ahogy alázza ezeket a majmokat! :-))))))))))))))
SystemError
@reagens: Az ellenzéket lehet, hogy teljesítmény nélkül alázza, de Viktor felé, mintha becsicskulva képviselte volna budapestet, miközben Viktor csak a lopásokra alkalmas fejlesztéseket tolta, de majd te becsöngetsz a nevében mindenhová igaz Csengettyű úr:)))))
reagens
@SystemError: Félreértettél! Dehogy nyomkodom a csengőt. Van erre szakember! :-))))))))))))))))))))
staro2
Hazudtak, lebuktak, most magyarázkodnak
Nem először..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.